YIT Kotiin nyt myös vuokralle

Asu laadukkaasti vuokralla 

Nyt voit asua laadukkaassa YIT Kodissa myös vuokralla! 
Pääset nauttimaan uuden kodin parhaista puolista ja asettumaan kodiksi pitkäksi aikaa.  
YIT Kodin vuokraaminen on helppoa ja sujuvaa, ei työläitä hakemuksia - aloita olemalla yhteydessä meihin! 

Näin vuokraat YIT kodin

Home.png

1. Tutustu vuokrattaviin asuntoihin 

Valitse YIT Kotien valikoimasta itsellesi sopiva asunto. Vuokra-asuntojen valikoimamme laajenee jatkuvasti, kannattaa siis seurata tilannetta!

Contact.png

2. Ota yhteyttä

Säästä aikaasi ja vältä työläät hakuprosessit! Pääset lähemmäs uutta kotiasi olemalla meihin yhteydessä. Pyydämme täyttämään esitietolomakkeen itsestäsi sekä lupaa tarkastaa luottotietosi.  Haluamme oppia tuntemaan sinut hyvin: yhdistämme parhaat mahdolliset YIT Kodit ja vuokralaiset toisiinsa.

agreement.png

3. Laadimme vuokrasopimuksen

Kun vuokrasuhteesta on sovittu, laadimme vuokrasopimuksen, joka huomioi sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja vastuut.

Miksi vuokralle YIT kotiin?

Korkealaatuista asumista 

Rakentajana olemme ylpeitä YIT Kotien laadusta ja tunnemme vuokrattavat asunnot hyvin. Kaikki YIT Kodit on rakennettu korkeiden laatuvaatimusten mukaan. Niissä yhdistyvät asumisen mukavuudet ja nykyaikaisuus. 

Uutta ja ajanmukaista 

Haluamme tarjota YIT Kotien asukkaille vain parasta. Vuokrattavat asuntomme ovat uusia tai uudenveroisia, siistejä ja ajanmukaisia – pääset nauttimaan elämästä uudessa asunnossa ilman remonttihuolia.  

Palvelua kokemuksella ja suurella sydämellä 

Olemme asumisen luotettavia ammattilaisia. Uusi koti on aina tärkeä askel ja siksi palvelemme sinua asiantuntemuksella ja suurella sydämellä ensimetreiltä alkaen. 

Sijoittajalle

Haluatko laittaa asuntosi vuokralle?
Kun ostat asunnon YIT:ltä, sujuu sen vuokraaminen kätevästi YIT Asuntovuokrauksen avulla.
Näin helposti se käy.

1.

Teemme toimeksiantosopimuksen

Arvioimme vuokratason ja sovimme yhdessä vuokrauksen ehdoista. Asuntosi rakentajana tunnemme sijoitusasuntosi jo entuudestaan ja hyödynnämme asiantuntemustamme vuokramarkkinoista.

2.

Markkinoimme asuntoasi johtavissa kanavissa

Tuotamme korkealuokkaisen markkinointiaineiston sisältäen laadukkaat kuvat ja tekstit asunnosta ja asuinympäristöstä. Julkaisemme ilmoituksesi suosituimmissa vuokraamisen kanavissa: Oikotie.fi ja Vuokraovi.com.

3.

Etsimme sinulle sopivan vuokralaisen

Haluamme löytää parhaan mahdollisen vuokralaisen sijoitusasuntoosi. Haastattelemme vuokralaisehdokkaat ja esittelemme asuntoasi soveltuville ehdokkaille. Tarkastamme luottotiedot ja esittelemme sinulle yhden tai useampia sopivia ehdokkaita, joista valitset haluamasi vuokralaisen.

4.

Laadimme vuokrasopimuksen

Laadimme vuokrasopimuksen asiantuntemuksella, jotta vuokrasuhde toimisi mahdollisimman hyvin. Halutessasi huolehdimme myös vuokrasopimuksen allekirjoituksista.

 

5.

Luovutamme asunnon vuokralaiselle

Halutessasi luovutamme asunnon avaimet vuokralaiselle sovittuna ajankohtana ja pyydämme asianmukaiset kuittaukset luovutetuista avaimista.

YIT Asuntovuokraus vuokralaisille
Vuokranantajille
Siru Kääriäinen
Sulje
Lähetetään...