Uudiskohteet ja myytävät asunnot Helsingin Kalasatamassa

Urbaania luksusta ja huikeita merimaisemia

Naapurina meri ja Mustikkamaa
Naapurina meri ja Mustikkamaa
Trendikäs ja urbaani alue
Trendikäs ja urbaani alue
Kantakaupungin palvelut
Kantakaupungin palvelut

Esittelyssä pian

Kodin ostajalle korkokatto kaupan päälle

Webinaari

Tutustu alueeseen

 • Persoonallinen Kalasatama

  Kalasatama on Helsingin itäistä merellistä kantakaupunkia Kulosaaren sillan molemmin puolin. Entisestä satama- ja teollisuusalueesta on muotoutumassa persoonallinen kaupunginosa, jossa on 2040 mennessä 25 000 asukasta ja 10 000 työpaikkaa.

  Lähitulevaisuudessa Kalasatama yhdistyy Sompasaaren kärjen Nihdin kautta kävelyetäisyydelle Hakaniemestä. Kruunusiltojen myötä raitiovaunulla pääsee Nihdistä Hakaniemen kautta rautatieasemalle alle kymmenessä minuutissa. Yhteys on suunnitelmien mukaan valmis vuonna 2027.

 • Kalasataman kodit

  Nihti on Sompasaaren helmi

  Sompasaaren eteläkärjen Nihdin YIT Kodit ovat aivan rannan tuntumassa ja tulevan pikaratikkalinjan varrella. Ilmeikäs arkkitehtuuri on yhdistelmä satamahistoriaa ja kantakaupunkilaista ajatonta arvokuutta. Kolmeen asuintaloon tulee laadukkaita ja väljiä koteja sekä liiketiloja palveluineen. Yhteen taloyhtiöistä tulee hitas-asuntoja. 

  Korttelin liiketiloihin on tulossa muun muassa ruokaravintoloita.

 • Asunto Oy Nihdin Portti ja Masto mereltä. Visualisointi.

  Elämäniloinen ja rento eteläkärki

  YIT:n Nihdin korttelissa eletään ylellisissä puitteissa. Keskelle, katutason yläpuolelle tulee upea sisäpiha puineen ja istutuksineen. Aikaa voi viettää myös yhteisillä kattoterasseilla merimaisemissa. Lähes kaikista asunnoista on hienoja maisemia merelle ja kaupungin valoihin. Rannalle, aivan korttelin viereen on suunniteltu paikkoja ravintolalaivoille. Merikaupunginosan eteläkärjessä osataan nauttia elämästä!

 • Kalasataman kulkuyhteydet

  Sujuvasti metrolla ja ratikalla

  Metromatka Kalasatamasta Rautatieasemalle kestää kuusi minuuttia, Itäkeskukseen kahdeksan. Nihdistä kuljetaan tulevaisuudessa myös ratikalla sujuvasti sekä keskustaan että luontoelämyksiin: Kalasataman raitiotie valmistuu arviolta vuonna 2024 ja vie vartissa Pasilaan. Kruunusillat yhdistävät valmistuttuaan Nihdin Hakaniemeen, ja Helsingin keskusta on vain 10 minuutin ratikkamatkan päässä. Kun lähdet Kruunusiltoja toiseen suuntaan, pääset ulkoilemaan Korkeasaareen ja aina Kruunuvuorenrantaan asti. 

 • Kaupat, koulu ja palvelut valmiina

  Kalasataman alueella on jo nyt paljon palveluita, ja lisää on tulossa. Kalasatamassa on useampia päiväkoteja sekä peruskoulu, jossa toimii sekä ala- että yläkoulu. Uuden päiväkoti Nihdin on määrä valmistua 2024. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on Helsingin suurin. Kattavat kaupan ja viihteen palvelut löydät kauppakeskus Redistä. Myös asuintalojen kivijalkoihin varataan monipuolisia liike-, kahvila- ja ravintolatiloja.

  Nihdin taloyhtiöt liittyvät Kalasataman Palvelut 2 -palveluyhtiöön, minkä ansiosta asukkaiden käytössä on yhteisiä tiloja myös oman korttelin ulkopuolella. Yhteiskerhotilat suunnitellaan sopimaan esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksienjärjestämiseen. Lisätietoja palveluista löydät osoitteesta fisuverkko.fi

 • Elävää kaupunkikulttuuria  

  Kalasatama lähialueineen on ihanteellinen paikka rennon kaupunkikulttuurin ystäville. Suvilahden vanhan voimalaitoksen alueella on jatkossa mm. ateljee- ja esitystiloja taiteilijoille, tiloja elokuva- ja tv-tuotannoille sekä hotelli- ja ravintolatoimintaa. Alue on toiminut vuosia mm. Flow-festivaalin tapahtumapaikkana ja laajenee uudella tapahtumakentällä. Lähistöllä on myös Teurastamo, jossa järjestetään esimerkiksi Farmers' Market -tyylisiä toreja, kirppiksiä, kyläjuhlia ja näyttelyitä.

 • Kalasataman luonto

  Ulkoilua merenrannalla

  Meri ympäröi Kalasatamaa monelta suunnalta. Kalasatamanpuistosta tulee alueen keskeisin puisto ja oleskelualue, joka toimii myös erilaisten tapahtumien näyttämönä. Rantoja elävöittävät ravintolalaivat, ja Nihdin eteläkärkeen on tulossa pienvenesatama. Uutta Isoisänsiltaa pitkin pääsee muutamassa minuutissa ulkoilemaan Mustikkamaalle.  Tulevaisuudessa rantaa myötäilee kevyen liikenteen väylä Vanhankaupunginkoskelta Arabianrannan ja Kalasataman kautta Merihakaan.

 • Kalasataman palvelut

  Kalasatamassa apu löytyy palvelutorilta


  Kalasataman asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kalasatama
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista