Uudiskohteet ja myytävät asunnot Espoossa

Espoon uudet asunnot

Espoo on monipuolinen merenrantakaupunki, jossa on loistava kulttuuri- ja palvelutarjonta sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Asuntorakentaminen on vilkasta, ja YIT:n uudet myytävät asunnot Espoossa sijaitsevat perinteisillä arvopaikoilla ja uusilla vehreillä alueilla lähellä palveluita.

Tutustu myös Espoon lähialueisiin ja katso myytävät asunnot Helsingissä, myytävät asunnot Vantaalla ja myytävät asunnot Kauniaisissa.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Espoosta

Rakennamme Espooseen, Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin, uusia koteja kattavien liikenneyhteyksien päähän, palveluiden viereen ja kuitenkin lähelle luontoa. Myytävät asunnot Espoossa sijaitsevat alueilla, jotka kehittyvät vauhdilla ja täyttävät asunnonetsijän vaativimmatkin toiveet.

Vermonniityssä on kaikkea sopivassa suhteessa

Vermon raviradan kupeeseen kohoaa Vermonniityn alue, jossa pärjäät hyvin ilman omaa autoa, sillä julkiset liikenneyhteydet ovat loistavat – samoin ulkoilureittien verkosto. Rauhallisen ja vehreän asuinalueen taloissa on omat suojaisat pihat ja merenrantakin on lähellä. Alle kilometrin päässä oleva kauppakeskus Sello konserttisaleineen ja kirjastoineen sekä läheinen Leppävaaran urheilupuisto ja uimahalli tarjoavat mahtavat puitteet aktiiviseen vapaa-aikaan.

YIT:n uudet myytävät asunnot Vermonniityssä sijaitsevat kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemalta, josta pääset hujauksessa Helsingin keskustaan, Espoon keskukseen tai voit hypätä Turun Pendolinoon. Valmistuva Raide-Jokeri nostaa myös poikittaiset liikenneyhteydet huipputasolle.

Niittykumpu – vehreä ja moderni muodonmuuttaja

Niittykumpu on uudistumassa vauhdilla moderniksi asuinalueeksi. YIT:n myytävät asunnot Niittykummussa nousevat Olarin kirkon naapuriin, vehreään Tontunpihan kortteliin, josta pääsee sujahtamaan alikulkutunnelia pitkin metroasemalle ja kauppakeskus Niittyyn muutamassa minuutissa. Viihtyisä, yhteinen korttelipiha rakentuu erilaisista toiminnallisista alueista, ja autopaikoitus on keskitetty pihakannen alle. Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja palvelutarjonta kattavaa.

Viiden tähden ranta-asumista Marinrannassa

Marinrannassa voit asua upouudessa korttelissa aivan Rantaraitin vieressä lähellä palveluita. YIT:n myytävät asunnot Marinrannassa sijoittuvat upeisiin merenrantamaisemiin Espoon Kivenlahdessa, jossa naapureina ovat pienvenesatama ja uimaranta. Kodeissa on tasokas varustelu ja parveke merelle päin. Lähipalvelut ja bussipysäkki ovat aivan korttelin vieressä, ja tulevalle Kivenlahden metroasemalle on matkaa alle kilometri.

Nupurilaan rakennetaan pientaloidylliä satumaisten erämaiden viereen

Espoon Nupurila on luonnonläheinen kotikylä, joka sijaitsee lähellä Kehä III:sta, hyvien liikenneyhteyksien päässä. YIT:n myytävät asunnot Nupurissa sijaitsevat Nupurinjärven ja Nuuksion kansallispuiston uljaiden erämaiden vieressä. Modernin pientaloidyllin lähistöllä on muun muassa päiväkoti, golfkenttä ja hevostalleja. Nupurilan ympäristöystävällisessä kylässä käytetään maalämpöä ja tuulisähköä.

Peuraniittyyn nousee uusi lapsiystävällinen asuinalue

Rakennamme Sepänkylän rauhallisen asuinalueen viereen viihtyisän Peuraniityn korttelin, jossa on puistomainen sisäpiha. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja, Kauniaisten keskustaan on kävelymatka, ja Nihtisillan, Mankkaan sekä Leppävaaran palvelut ovat lähellä. YIT:n myytävät asunnot Peuraniityssä sijaitsevat sadan metrin päässä lähimmiltä bussipysäkeiltä, ja korttelin viereen on tehty varaus pikaraitiotielle.

Tapiola – klassikon keskusta päivittyy

Tapiolan perinteikäs puutarhakaupunginosa merenlahden kainalossa on Espoon arvostetuimpia alueita. Vehreä kävelykeskusta loistavine palveluineen, kulttuuritaloineen, teattereineen ja liikenneyhteyksineen on vertaansa vailla. Rakennamme monimuotoisia YIT Koteja eri puolille Tapiolaa. Uudistuvaan Tapiolaan tulee Espoon parhaimmat liikenneyhteydet: linja-autojen ja metron lisäksi alueella liikennöi tulevaisuudessa Raide-Jokeri.

YIT:n uudet myytävät asunnot Tapiolassa sijoittuvat toimivan asumisen, sujuvan arjen ja monipuolisen kaupunkielämän yhtymäkohtaan. Keilaniemeen, Technopolikseen ja Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemeen pyöräilee noin kymmenessä minuutissa.

Espoon kohokohdat – vehreyttä ja merellisyyttä metropolialueella

Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa. Etelässä voi nauttia saaristosta ja rannikon kauneudesta, kulttuurista, tapahtumista ja urbaanista kaupunkielämästä. Pohjoisessa pääsee ihailemaan maalaismaisemia ja kartanoromantiikka. Nuuksion kansallispuiston erämaatunnelmaan pääsee paikallisbussilla. Helsingin keskustaan on silti lyhyt matka.

Espoossa pääset asumaan lähelle palveluja, sujuvia liikenneyhteyksiä ja upeaa luontoa. Parhaassa tapauksessa myös työpaikka on vieressä, sillä kaupungissa sijaitsevat useiden kansainvälisten yritysten pääkonttorit sekä lukuisia korkean teknologian yrityksiä. Espoo on tunnettu osaamisen ja tutkimus- ja kehitystyön keskuksena, jonka ytimessä on Aalto-yliopiston kampusalue Otaniemessä.

Sijainti ja yhteydet

Espoo sijaitsee Uudellamaalla, Helsingin metropolialueella Suomenlahden rannalla. Kaupungin rantaviivan pituus on noin 58 kilometriä, ja sen edustalla on 165 saarta. Espoon rannoille on rakennettu niin kutsuttu Rantaraitti, jonka reitti kattaa lähes koko rantaviivan.

Espoon halki kulkee kaksi Helsingistä länteen johtavaa moottoritietä: Länsiväylä ja Turunväylä. Näitä ja muita Helsingistä eri suuntiin johtavia pääteitä yhdistävät toisiinsa kolme kehätietä, jotka ovat osittain Espoon alueella (Kehä II kokonaisuudessaan). Espoo on osa pääkaupunkiseudun laajaa ja tiheästi liikennöityä julkisen liikenteen aluetta, jolla on sujuvat yhteydet joka puolelle – lähelle ja kauas. Länsimetro kulkee pian Kivenlahdesta Itä-Helsinkiin saakka.

Kysy Lasselta millaista on asua Espoon Hansavalkamassa

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Espoo
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Esittelyssä pian