Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Järvenperässä

Kylätunnelmaa ja puistomaisemia

Viihtyisä pientaloalue palveluiden vierellä
Viihtyisä pientaloalue palveluiden vierellä
Kaunis Träskändan puisto lähellä
Kaunis Träskändan puisto lähellä
Hienot ulkoilumaastot
Hienot ulkoilumaastot

ARJEN EVÄÄT LÄHELLÄ

Alueen palveluita ovat Karamzinin koulu, Auroran päiväkoti ja näiden läheisyydessä oleva Karamzinin puisto pallokenttineen. Järvenperän palvelut, kuten koulut, päiväkodit, ruokakaupat ja lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora, ovat parin kilometrin päässä. Liikkuminen on helppoa, sillä alueella kulkee useita bussilinjoja. Kehä III:n ja Turun moottoritien läheisyys tekee alueesta paalupaikan pääkaupunkialueelle ja muualle Suomeen.

HISTORIAA JA LEHTIEN HAVINAA

Träskändan Kartano puistoineen on arvokas kulttuurihistoriallinen ympäristö ja yksi Espoon vanhimpia luonnonsuojelualueita. Suositussa kartanopuistossa nautitaan monimuotoisesta luonnosta, harvinaisista puu- ja pensaslajeista sekä pari sataa vuotta vanhoista tammista ja muista puujättiläisistä. Paikka paikoin puistossa löytyy osia jopa muinaisesta Kuninkaantiestä.

ULKOILIJAN UNELMA

Luonnonläheisellä alueella nautitaan ulkoilmasta lukemattomin eri tavoin. Esimerkiksi viherpeukaloille on Marketanpuisto, golffareille useampi viheriö ja Oittaalla uidaan ja sauvotaan kesät talvet. Ratsastajien iloksi löytyy hevostalli ja koirillekin on oma puisto. Pitkäjärvi ja Nuuksion lumoava erämaa kutsuu nauttimaan luonnonrauhasta ja kokeilemaan omia rajoja vaikkapa maastopyöräillen ja kalliokiipeillen.

AURORA KARAMZIN

Alue tunnetaan erityisesti Träskändan kartanon kuuluisimmasta omistajasta Aurora Karamzinista (1.8.1808–13.5.1902) jo nimistönsä vuoksi. Sosiaali- ja diakoniatyön uranuurtaja sekä seurapiirikaunotar osti leskeksi jäätyään kartanon, jossa oli viettänyt aikaa lapsena. Karamzin kunnosti itsensä ja aristokraattisten vieraidensa iloksi kartanon puiston englantilaiseksi maisemapuutarhaksi. Auroran aikana kartano oli yksi Suomen loistokkaimpia.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Järvenperä
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista