Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Marinrannassa

Viiden tähden ranta-asumista

Hienot merimaisemat
Hienot merimaisemat
Rantaraitti ulko-ovellasi
Rantaraitti ulko-ovellasi
Sujuvan arjen palvelut Palvelutorilta
Sujuvan arjen palvelut Palvelutorilta

Esittelyssä pian

Espoon Marinrannan online-esittely

torstaina 24.9 klo 15–16

Esittely järjestetään Teams Live -tapahtumana, joten voit osallistua mistä vain omalla koneellasi tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmaa, nettiselain riittää. Merkitse aika kalenteriisi, ja tapahtuman alkaessa klikkaa alla olevasta linkistä!

Osallistu tästä

Esittelyssä ovat mukana YIT:n asiantuntijat sekä talot suunnitellut arkkitehti. Pääset esittämään tapahtuman aikana kysymyksiä, joihin vastaamme esittelyn lopuksi. Kannattaa siis tulla mukaan, olit sitten jo varannut asunnon tai vasta harkitsemassa sitä! Aiheita ovat:

 • Marinrannan merellinen kortteli
 • Espoon Neptunuksen tilannekatsaus ja aitoja merimaisemia kotien parvekkeilta
 • Asuntojen varaaminen ja ostaminen, seuraavan taloyhtiön aikataulu
 • Korttelin asukkaille tulevat palvelut
 • Kysymyksiä ja vastauksia

Esitys tallennetaan, joten jos et pääse linjoille reaaliajassa, voit katsoa tallenteen myöhemmin tällä sivulla.

Tutustu alueeseen

 • Marinrannan palvelut
  KOTISATAMA, UIMARANNAT JA RANTARAITTI


  Marinrannan linjakkaat talot asettuvat rannan suuntaisesti aivan Marinsataman pienvenesataman naapuriin. Alueen editse kulkee noin neljäkymmentä kilometriä pitkä Rantaraitti kahviloineen ja uimarantoineen. Täältä on helppo lähteä veneilemään Espoon upeaan saaristoon tai nauttimaan rantamaisemista kävellen tai pyörällä.

 • Marinrannan asunnot
  TYYLIKKÄITÄ MAISEMAKOTEJA


  Marinrannan modernit talot sijoittuvat aurinkoiselle länsirinteelle. Monilta tilavilta parvekkeilta avautuu hienot maisemat Marinsataman ja merenlahden suuntaan. Rantaa lähimpänä olevat talot ovat matalampia, jotta mahdollisimman moni asukas voi nauttia merinäkymistä. Piha-alueilla on leikki- ja oleskelupaikkojen lisäksi luonnonmukaista maastoa ja vanhoja puita. Autojen pysäköinti on keskitetty viherkatolla maisemoituun autohalliin. Kattokerrokseen tulee asukkaiden käyttöön saunaosasto, jossa ihaillaan upeita merimaisemia.

 • Marinrannan sijainti
  KAIKKI LÄHELLÄ

  Marinrannassa arki sujuu, kun kaikki tarpeellinen on lähellä. Kivenlahdessa on useita päiväkoteja ja kouluja, Espoonlahdessa uimahalli sekä urheilupuisto jäähalleineen ja harrastuspaikkoineen. Uudesta Lippulaivan kaupunkikeskuksesta tulee alueen kauppojen ja palvelujen keskittymä. Kivenlahden metroasema on valmistuessaan noin puolen kilometrin päässä.

 • Marinrannan korttelin palvelut
  MARINRANNASSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Marinrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Marinranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Marinranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...