Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Marinrannassa

Viiden tähden ranta-asumista

Merimaisemat ja Rantaraitti
Merimaisemat ja Rantaraitti
Hyvät kulkuyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet
Monipuoliset ja inspiroivat yhteistilat
Monipuoliset ja inspiroivat yhteistilat

Esittelyssä pian

Marinrannan online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Marinrannan palvelut
  KOTISATAMA, UIMARANNAT JA RANTARAITTI


  Marinrannan linjakkaat talot asettuvat rannan suuntaisesti aivan Marinsataman pienvenesataman naapuriin. Alueen editse kulkee noin 40 km pitkä Rantaraitti kahviloineen. Täältä on helppo lähteä veneilemään Espoon upeaan saaristoon tai nauttimaan rantamaisemista kävellen tai pyörällä. Uimarannalla voi viettää aurinkoisia kesäpäiviä tai harrastaa talviuintia ja saunoa kontissa!

 • Marinrannan asunnot
  TYYLIKKÄITÄ MAISEMAKOTEJA

  Marinrannan modernit talot rakennetaan aurinkoiselle länsirinteelle. Monilta tilavilta parvekkeilta on upeat maisemat Marinsatamaan ja merelle. Lähimpänä rantaa olevat talot ovat matalia, jotta myös taaemmissa taloissa voi nauttia merinäkymistä. Korttelipihalla on leikki- ja oleskelutila sekä luonnonvaraisia puita ja kallioita. Korttelin kattokerroksen saunaosasto on huikea näköalapaikka merelle. Autopaikat ovat viherkatolla maisemoidussa pysäköintihallissa.

 • Marinrannan sijainti
  KAIKKI LÄHELLÄ

  Kävelymatkan päähän Marinrannasta rakennetaan uusi hybridiareena, johon on tulossa mm. padelkenttiä, tanssistudio sekä kattoterassi ravintoloineen ja uima-altaineen. Kivenlahden palvelut lisääntyvät, kun uusi liikekeskus valmistuu. Keskuksesta tulee myös toinen yhteys Kivenlahden metroasemalle. Lähellä Espoonlahdessa on mm. urheilupuisto, uimahalli sekä Lippulaivan kaupat, ravintolat ja kirjasto. Kivenlahdessa on useita päiväkoteja ja kouluja.

 • Marinrannan korttelin palvelut
  MARINRANNASSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Marinrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Marinranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista