Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Marinrannassa

Viiden tähden ranta-asumista

Merimaisemat ja Rantaraitti
Merimaisemat ja Rantaraitti
Hyvät kulkuyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet
Monipuoliset ja inspiroivat yhteistilat
Monipuoliset ja inspiroivat yhteistilat

Esittelyssä pian

Marinrannan online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Marinrannan palvelut
  KOTISATAMA, UIMARANNAT JA RANTARAITTI


  Marinrannan linjakkaat talot asettuvat rannan suuntaisesti aivan Marinsataman pienvenesataman naapuriin. Alueen editse kulkee noin neljäkymmentä kilometriä pitkä Rantaraitti kahviloineen ja uimarantoineen. Täältä on helppo lähteä veneilemään Espoon upeaan saaristoon tai nauttimaan rantamaisemista kävellen tai pyörällä.

 • Marinrannan asunnot
  TYYLIKKÄITÄ MAISEMAKOTEJA


  Marinrannan modernit talot sijoittuvat aurinkoiselle länsirinteelle. Monilta tilavilta parvekkeilta avautuu hienot maisemat Marinsataman ja merenlahden suuntaan. Rantaa lähimpänä olevat talot ovat matalampia, jotta mahdollisimman moni asukas voi nauttia merinäkymistä. Piha-alueilla on leikki- ja oleskelupaikkojen lisäksi luonnonmukaista maastoa ja vanhoja puita. Autojen pysäköinti on keskitetty viherkatolla maisemoituun autohalliin. Kattokerrokseen tulee asukkaiden käyttöön saunaosasto, jossa ihaillaan upeita merimaisemia.

 • Marinrannan sijainti
  KAIKKI LÄHELLÄ

  Marinrannassa arki sujuu, kun kaikki tarpeellinen on lähellä. Kivenlahdessa on useita päiväkoteja ja kouluja, Espoonlahdessa uimahalli sekä urheilupuisto jäähalleineen ja harrastuspaikkoineen. Uudesta Lippulaivan kaupunkikeskuksesta tulee alueen kauppojen ja palvelujen keskittymä. Kivenlahden metroasema on valmistuessaan noin puolen kilometrin päässä.

 • Marinrannan korttelin palvelut
  MARINRANNASSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Marinrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Marinranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki