Uudiskohteet ja myytävät asunnot Espoon Keramiikkakorttelissa

Keramiikkakortteli Keran Hallien hengessä

Keramiikkakortteli on YIT:n ensimmäinen rakennuskohde Keran alueella ja sen kerrostalot nousevat paikalle, jossa Keran Hallit tällä hetkellä toimivat.

Keran Hallien myötä alue on tullut tunnetuksi pienten ja kekseliäiden paikallisten toimijoiden keitaana, ja saman hengen halutaan jatkavan elämäänsä myös uudella asuinalueella.

Liity asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa kun Keramiikkakorttelin YIT Kotien ennakkomarkkinointi alkaa!

Kaupunkimainen ympäristö, yhteisöllinen tunnelma
Kaupunkimainen ympäristö, yhteisöllinen tunnelma
Kestävän kehityksen Kera
Kestävän kehityksen Kera
Radan läheisyys takaa hyvät yhteydet
Radan läheisyys takaa hyvät yhteydet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Keramiikkakortteli muodostaa rouhean, kaupunkimaisen ympäristön viihtyisine ja suojaisine sisäpihoineen.

  Kaupunkimainen ympäristö, yhteisöllinen tunnelma

  Keramiikkakortteli muodostaa rouhean, kaupunkimaisen ympäristön viihtyisine ja suojaisine sisäpihoineen. Taloyhtiöissä on yhteiskäyttöisiä pesula-, sauna-, monitoimi- ja kerhotiloja, ja energiamuotoina mm. maalämpö sekä aurinkopaneelit. Yhteistiloissa asukkaat voivat harrastaa ja tavata toisiaan. Lapsiperheiden arki on helppoa, sillä alueelle on tulossa päiväkoteja sekä koulu. Keran päiväkoti toimii jo alueella.

 • Keran kotien energiaratkaisuiksi on suunnitteilla maalämpöä ja aurinkopaneeleita.

  Kestävän kehityksen Kera

  Alueen suunnittelun keskiössä on kestävä kehitys ja resurssiviisaus, joten Kerassa asuvan onkin helppoa pitää kiinni esimerkiksi nollan hiilibudjetista. Energiaratkaisuiksi Keramiikkakortteliin on suunnitteilla maalämpöä ja aurinkopaneeleita. Myös rakentamisen kaikissa vaiheissa otetaan huomioon sekä ympäristön että asukkaiden kannalta parhaat ja kestävät ratkaisut.

 • YIT:n uusi kortteli on saanut nimensä paikalla olleesta keramiikkatehtaasta.

  Keramiikkatehtaan tunnelmaa

  Keramiikkakorttelin paikalla toimi aikanaan keramiikkatehdas, josta koko kaupunginosa ja YIT:n uusi korttelikin on saanut nimensä. Vuonna 1907 perustettu, vuodesta 1936 Kera Oy:nä tunnettu tehdas tuotti kukkaruukkuja sekä talous- ja koristekeramiikkaa. Valmistuksessa käytetty punasavi nostettiin tehtaan koko toimiajan tehtaan omalta tontilta.

 • S-ryhmän logistiikkakeskus ehti toimia halleissa 53 vuotta. Siellä toimi muunmuassa banaanien kypsyttämö.

  Suomen suurin logistiikkakeskus

  Keramiikkatehtaan jälkeen alueella toimi Inexin logistiikkakeskus, jonka läpi kulki lähes puolet Suomessa myytävästä ruoasta. S-ryhmän logistiikkakeskus ehti toimia halleissa 53 vuotta ja tuona aikana ”Kilossa” ehdittiin työllistää noin 30 000 henkilöä. Monelle pääkaupunkiseutulaiselle Kera onkin tuttu entisenä työpaikkakuntana.

 • Keran Halleista on muotoutunut elävä ja ainutlaatuinen kaupunkikulttuurin keskus.

  Keran Hallit tekevät tilaa

  Keran Hallit asettuivat logistiikkakeskuksen tiloihin vuonna 2020 ja sen jälkeen Halleista on muotoutunut elävä ja ainutlaatuinen kaupunkikulttuurin keskus. Halleilla on muun muassa pienpanimo, mehustamo, salaatinkasvattamo, härkäpapujalostamo sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Vähitellen Keran Hallit tekevät tilaa Keramiikkakorttelille ja sen uusille asukkaille.

 • YIT Kodin palvelut

  Apu löytyy palvelutorilta

  YIT Kodin asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Keramiikkakortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti