Uudiskohteet ja myytävät asunnot Espoossa

Espoon uudet asunnot

Espoo on monipuolinen merenrantakaupunki, jossa on loistava kulttuuri- ja palvelutarjonta sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Asuntorakentaminen on vilkasta, ja YIT:n uudet myytävät asunnot Espoossa sijaitsevat perinteisillä arvopaikoilla ja uusilla vehreillä alueilla lähellä palveluita.

Tutustu myös Espoon lähialueisiin ja katso myytävät asunnot Helsingissä ja myytävät asunnot Vantaalla.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Asuntouutiset

Lue lisää Espoosta

Rakennamme Espooseen, Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin, uusia koteja kattavien liikenneyhteyksien päähän, palveluiden viereen ja kuitenkin lähelle luontoa. Myytävät asunnot Espoossa sijaitsevat alueilla, jotka kehittyvät vauhdilla ja täyttävät asunnonetsijän vaativimmatkin toiveet.

Huoletonta uudisasumista ikonisessa Westendissä 

Westendissä arkikin on juhlaa! Maineikas merenrantakaupunginosa tarjoaa asukkailleen mm. oman uimarannan, pienvenesataman sekä vene- ja pursiseuran. Upea rantaraitti kahviloineen ja ravintoloineen kiertää läheisiä rantoja. YIT:n myytävät asunnot Westendissä rakennetaan asuinalueen uuteen, moderniin keskuskortteliin erinomaiselle sijainnille. Korttelissasi on ruokakauppa, lähimmälle bussipysäkille askellat vain 50 metriä ja kevyen liikenteen väyliä pitkin pääset Tapiolaan tai vaikka Helsingin keskustaan asti. Alueelle rakennetaan harvoin uutta, joten tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! 

Viiden tähden ranta-asumista Marinrannassa

Marinrannassa voit asua upouudessa korttelissa aivan Rantaraitin vieressä lähellä palveluita. YIT:n myytävät asunnot Marinrannassa sijoittuvat upeisiin merenrantamaisemiin Espoon Kivenlahdessa, jossa naapureina ovat pienvenesatama ja uimaranta. Kodeissa on tasokas varustelu ja parveke merelle päin. Lähipalvelut ja bussipysäkki ovat aivan korttelin vieressä, ja tulevalle Kivenlahden metroasemalle on matkaa alle kilometri.

Tapiola – klassikon keskusta päivittyy

Tapiolan perinteikäs puutarhakaupunginosa merenlahden kainalossa on Espoon arvostetuimpia alueita. Vehreä kävelykeskusta loistavine palveluineen, kulttuuritaloineen, teattereineen ja liikenneyhteyksineen on vertaansa vailla. Rakennamme monimuotoisia YIT Koteja eri puolille Tapiolaa. Uudistuvaan Tapiolaan tulee Espoon parhaimmat liikenneyhteydet: linja-autojen ja metron lisäksi alueella liikennöi tulevaisuudessa Raide-Jokeri.

YIT:n uudet myytävät asunnot Tapiolassa sijoittuvat toimivan asumisen, sujuvan arjen ja monipuolisen kaupunkielämän yhtymäkohtaan. Keilaniemeen, Technopolikseen ja Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemeen pyöräilee noin kymmenessä minuutissa.

Nupurilaan rakennetaan pientaloidylliä satumaisten erämaiden viereen

Espoon Nupurila on luonnonläheinen kotikylä, joka sijaitsee lähellä Kehä III:sta, hyvien liikenneyhteyksien päässä. YIT:n myytävät asunnot Nupurissa sijaitsevat Nupurinjärven ja Nuuksion kansallispuiston uljaiden erämaiden vieressä. Modernin pientaloidyllin lähistöllä on muun muassa päiväkoti, golfkenttä ja hevostalleja. Nupurilan ympäristöystävällisessä kylässä käytetään maalämpöä ja tuulisähköä.

Modernia kerrostaloasumista luonnon helmassa Henttaalla Olarin vieressä 

Espoon Henttaalla asut vehreän Keskuspuiston kainalossa, Olarin monipuolisten palveluiden lähellä. YIT:n myytävät asunnot Henttaalla rakennetaan uuteen viihtyisään ja moderniin kortteliin, josta matkaa lähimpään kouluun on vain 700 metriä. Luonnonläheistä Henttaasta löydät puistoja ja viheralueita moneen makuun valaistuista laduista skeittipuistoon. Läheiseltä Kehä II:lta pääset hetkessä Turunväylälle ja Länsiväylälle.  

Uusia kerrostalokoteja arvokkaan Eestinkallion kylkeen Nöykkiössä 

Pientalovaltainen, eteläisessä Espoossa sijaitseva Nöykkiö on rauhallinen, lapsiperheiden suosima asuinalue. YIT:n myytävät asunnot Nöykkiössä rakennetaan luontoarvoiltaan tärkeän Eestinkallion viereen hyvien bussiyhteyksien äärelle. Lähikouluun on alle 300 metriä, ja alueella on useita päiväkoteja. Ruokakauppaan ja kirjastoon pääsee kävellen tai pyörällä. Eestinkallion mutkittelevat kalliopolut ovat lähiluontoa kauneimmillaan, ja merenrantaan pyöräilet vartissa! 

Modernia pientaloasumista kodikkaan vehreässä Tillinmäessä 

Tillinmäessä asut Saunalahden naapurissa Keskuspuiston metsien ja ulkoilualueiden sylissä. Alueella on useita päiväkoteja, leikki- ja urheilukenttä sekä hyvät liikenneyhteydet ja lähipalvelut. YIT:n myytävät asunnot Tillimäessä sijaitsevat aivan Harmaakallion luonnonsuojelualueen kupeessa. Kaikissa asunnoissa on katettu terassi, ja ne rakennetaan omalle tontille noin viiden minuutin auto- tai pyörämatkan päähän lähimmästä ruokakaupasta.    

Idyllistä elämää lapsiperheiden suosimalla pientaloalueella Järvenperässä 

Rauhallinen Järvenperä on lapsiperheiden suosiossa. YIT:n myytävät kodit Järvenperässä sijaitsevat idyllisessä Kulloonmäessä. Lähialueilla on useita kouluja ja päiväkoteja, jalkapallokenttä sekä useita puistoalueita koko perheen yhteiseen ajanviettoon. Lähimmät marketit sijaitsevat reilun kilometrin päässä kodistasi. Lähin bussipysäkki on alle 200 metrin etäisyydellä, ja läheiseltä Kehä III:lta pääsee omalla autolla seudun valtaväylille.  

Turvallista ja huoletonta uudisasumista merellisessä Kallvikissa 

Miltä tuntuisi asua lähellä vettä, vehreyttä ja luonnonrauhaa? Espoon Kallvikissa elät merellisessä miljöössä kohtuullisen matkan päässä palveluista. YIT:n myytävät asunnot Kallvikissa rakennetaan vehreään, puistomaiseen ympäristöön, ja merenrantaankin kävelee hetkessä. Lähipalvelut, kuten päiväkodit, neuvola ja kauppa sijaitsevat viereisessä Saunalahdessa. Täällä nautit turvallisesta elämästä kylämäisessä ja lapsiystävällisessä naapurustossa! 

Sujuvaa arkea sykähdyttävissä merimaisemissa Keilaniemessä 

Keilaniemenrantaan syntyy uusi urbaani ja ylellinen kaupunginosa, jonka kaduilla tunnet meren tuoksun. YIT:n myytävät asunnot Keilaniemessä rakennetaan aivan rannan tuntumaan. Tavoitteenamme on aloittaa ensimmäisten kotien rakentaminen loppuvuodesta 2022.  

Modernia asumista maaseutumaisessa Espoonkartanossa 

Uusi koti idyllisessä maalaismaisemassa, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä palveluista? Espoonkartanon Finnsinmäkeen on suunnitteilla uusi pientaloista koostuva kylä, jossa jokaisen on helppo hengittää. YIT:n myytävät asunnot Espoonkartanossa ovat suunnitteilla  vain kahden kilometrin päähän Kauklahden juna-asemasta. Ensimmäisten kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta syksyllä 2022. 

Kera on tulevaisuuden kaupunginosa junaradan varrella

Kilon kyljessä sijaitsevasta Kerasta suunnitellaan kestävää, urbaania ja yhteisöllistä kaupunginosaa nykyisten Keran hallien paikalle. YIT:n myytävät asunnot Kerassa rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle kaupunginosan arvoja kunnioittaen. Taloyhtiöihin suunnitellaan energiamuodoksi mm. maalämpöä ja aurinkopaneeleita.

Espoon kohokohdat – vehreyttä ja merellisyyttä metropolialueella

Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa. Etelässä voi nauttia saaristosta ja rannikon kauneudesta, kulttuurista, tapahtumista ja urbaanista kaupunkielämästä. Pohjoisessa pääsee ihailemaan maalaismaisemia ja kartanoromantiikka. Nuuksion kansallispuiston erämaatunnelmaan pääsee paikallisbussilla. Helsingin keskustaan on silti lyhyt matka.

Espoossa pääset asumaan lähelle palveluja, sujuvia liikenneyhteyksiä ja upeaa luontoa. Parhaassa tapauksessa myös työpaikka on vieressä, sillä kaupungissa sijaitsevat useiden kansainvälisten yritysten pääkonttorit sekä lukuisia korkean teknologian yrityksiä. Espoo on tunnettu osaamisen ja tutkimus- ja kehitystyön keskuksena, jonka ytimessä on Aalto-yliopiston kampusalue Otaniemessä.

Sijainti ja yhteydet

Espoo sijaitsee Uudellamaalla, Helsingin metropolialueella Suomenlahden rannalla. Kaupungin rantaviivan pituus on noin 58 kilometriä, ja sen edustalla on 165 saarta. Espoon rannoille on rakennettu niin kutsuttu Rantaraitti, jonka reitti kattaa lähes koko rantaviivan.

Espoon halki kulkee kaksi Helsingistä länteen johtavaa moottoritietä: Länsiväylä ja Turunväylä. Näitä ja muita Helsingistä eri suuntiin johtavia pääteitä yhdistävät toisiinsa kolme kehätietä, jotka ovat osittain Espoon alueella (Kehä II kokonaisuudessaan). Espoo on osa pääkaupunkiseudun laajaa ja tiheästi liikennöityä julkisen liikenteen aluetta, jolla on sujuvat yhteydet joka puolelle – lähelle ja kauas. Länsimetro kulkee pian Kivenlahdesta Itä-Helsinkiin saakka.

Kysy Lasselta millaista on asua Espoon Hansavalkamassa

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Espoo
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista