Miksi ostaisit ensiasunnoksi YIT Kodin?

Huoleton ja turvallinen valinta

YIT Kodit ovat laadukkaita ja tarkasti suunniteltuja – ja sisustusvalinnoillasi teet kodistasi juuri itsesi näköisen! Asiantuntijamme auttavat kodin ostamisen kaikissa vaiheissa.


YIT Kodin edut ensiasunnon ostajalle

icon-1.png  Laatua yli 100 vuoden kokemuksella

 • Olemme vastuullinen ja luotettava edelläkävijä
 • Vakavaraisuutemme turvaa rakentajan 10-vuotisvastuun toteutumisen
 • Kunnioitamme asiakkaita, työntekijöitä ja ympäristöä

 

icon-2.png  Huippusuunnittelu yhdistyy omaan tyyliin

 • Hiottu asuntosuunnittelu sujuvoittaa arjen ja karsii hukkaneliöt
 • Omilla sisustusvalinnoilla loihdit kodistasi itsesi näköisen
 • YIT Kodit tekevät ekologisesta elämäntyylistä helppoa
 • Monimuotoinen piha toimii kodin jatkeena

 

icon-3.png  Palvelemme joustavasti

 • Oma asuntomyyntimme auttaa sinua ammattitaidolla ja henkilökohtaisesti.  
 • YIT Plus -palvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri
 • Palvelutorilta voit tilata apua kotiin valmiiksi kilpailutettuun hintaan
 • Naapurioppaat auttavat ja vastaavat kysymyksiin

 

EAO-miksi-YIT-_1_1200x360.jpg

Laatua yli 100 vuoden kokemuksella 

YIT on Suomen suurin asuntorakentaja, joka toteuttaa laadukkaita koteja yli 100 vuoden kokemuksella. Kehitämme alueita ja taloja, joissa on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa.  

Ensiasunnon ostajalle YIT Koti on turvallinen valinta. Voit luottaa siihen, että vakavaraisuutemme takaa rakentajan 10 vuoden vastuun toteutumisen, jos ongelmia ilmenee. 

Toimintamme on vastuullista ja kestävän kehityksen mukaistaTyytyväiset asiakkaat ja onnelliset työntekijät ovat meille kunnia-asia ja olemme sitoutuneet edistämään muiden muassa hiilineutraalin kiertotalousyhteiskunnan luomista. 

 

EAO-miksi-YIT-_2_1200x360.jpg

Huippusuunnittelu yhdistyy omaan tyyliin  

Teemme koteja, joissa asuminen on helppoa, arki toimii ja kauneudesta ei tingitä. Sisustuksen saat päättää itse voit valita ammattilaisen suunnittelemista sisustusvaihtoehdoista tyylikkäimmän tai tehdä täysin uniikkeja ratkaisuja. 

Ainutlaatuista kotimuotoilua 

Asuntosuunnitteluamme ohjaa kotimuotoiluajatteluKotimuotoilijamme keksivät jatkuvasti oivalluksia, jotka parantavat YIT Kodin toimivuutta ja laatua entisestään. Erityisesti panostamme kylpyhuoneen ja keittiön toimivuuteen sekä muiden tilojen monikäyttöisyyteen.  

YIT Kodissa kaikkea on juuri sopivasti, ei liikaa tai liian vähän. Huolellisen suunnittelun ja testaamisen avulla karsimme hukkaneliöitä ja lisäämme tilaa tärkeimmille toiminnoille. Sinä et maksa turhasta tilasta, kun useita neliöitä pienempi koti saattaa tarjota samat toiminnallisuudet kuin perinteiseen tapaan toteutettu asunto.  

Lue lisää kotimuotoilusta 

 

Loihdi kodistasi itsesi näköinen 

Pääset YIT Plussan kautta valitsemaan kotisi sisustuksen tyylikkäistä valmiista vaihtoehdosta ja kokeilemaan eri tunnelmia asuntoosi. Kun varaat uuden kodin ajoissa, voit halutessasi luoda ammattilaistemme avulla asunnostasi täysin uniikin kokonaisuuden ja toteuttaa jopa isompia toiveitasi kuten muuttaa saunan säilytystilaksi.  

Lue lisää sisustusvalinnoista 

 

Ekologista asumista – helposti 

YIT Kodit ovat energiatehokkaita ja ne mahdollistavat ekologisen elämäntyylin. Asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, toimivien julkisten liikenneyhteyksien varrella, etkä tarvitse omaa autoa.  

Kierrättäminen on huomioitu suunnittelussa ja monissa taloyhtiöissä esimerkiksi vedenkulutusta voi seurata asuntokohtaisesti. Uusissa kodeissa on myös energiaa ja vettä säästävät koneet ja kalusteet.  

Talojemme hyvin suunnitellut yhteiset varasto- ja muut tilat vähentävät oman kodin neliöiden tarvetta – ja tiivis asuminen on suuri ekoteko. 

Lue lisää ekologisesta uudesta kodista 

 

Viihtyisä piha kodin jatkeena

Olemme kehittäneet pihakonseptin, jonka ideana on luoda erilaisten asukkaiden rauhalliseen oleskeluun ja yhdessä puuhailuun sopiva pihapiiri. Huolellisesti suunniteltu piha-alue jatkaa kodin viihtyisyyttä ulos asti ympäri vuoden – sinun ei tarvitse lähteä ulkoilemaan kauas, vaan voit kotoilla omalla pihalla! 

Lue lisää YIT:n ainutlaatuisesta pihakonseptista 

 

EAO-miksi-YIT-_3_1200x360.jpg

Palvelemme joustavasti 

Oma asuntomyyntimme tuntee YIT Kodit pintaa syvemmältä, auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin ja on tukenasi kaikissa kotisi valinnoissa. Neuvomme ja vastaamme kysymyksiisi sinulle mieluisimmalla tavalla. Voit hoitaa asioita pitkälti verkossa, mutta autamme sinua myös henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. 

Panostuksemme palveluun näkyy myös asiakkaille. Epsi Ratingin tutkimuksen mukaan uusien YIT Kotien ostajat ovat erittäin tyytyväisiä asuntojensa laatuun ja saamaansa palveluun.  

 

YIT Plus – kotisi tietopankki 

YIT Plus -verkkopalvelussa pääset seuraamaan asunnon valmistumista rakennusaikana ja tekemään valintoja kotisi sisustustyyliin. YIT Plussassa säilyvät tärkeät paperit pohjakuvista käyttöohjeisiin. Asunnon valmistuttua myös pienten huoltotöiden tilaaminen onnistuu YIT Plussan kautta vuorokauden ympäri.    

Lue lisää YIT Plus -palvelusta 

 

Apua kotiin palvelutorilta  

Ostettuasi uuden YIT Kodin pääset käyttämään YIT Plussan palvelutoria, josta voit tilata kodinpalveluita siivouksesta lemmikinhoitoon valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla. Kaiken lisäksi voit saada useista palveluista myös kotitalousvähennyksen. Tämän leppoisammaksi ei asuminen voi tulla! 

Lue lisää palvelutorista 

 

Kysy vaikka naapureilta 

Askarruttaako sinua jokin YIT Kodin arkinen yksityiskohta tai mietityttääkö tietyn alueen ilmapiiriNaapurioppaat osaavat auttaaHe ovat YIT Kotien aitoja asukkaita, jotka jakavat kokemuksiaan kodin omistamiseen, rakentamiseen ja naapuruston arkeen liittyvistä kysymyksistä.  

Lue lisää naapurioppaista ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin 
Lue lisää, miksi uusi koti on huoleton valinta ensiasunnoksi 

Liity Kotipiiriin

Ensiasunnoksi YIT Koti

Kotipiiriläisenä pääset varaamaan kotisi ennen muita ja mahdollisuutesi saada ensiasunnoksesi juuri se mieluisin huoneisto paranee huikeasti!

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoa sinua kiinnostavista asunnoista.