Myytävät ja vuokrattavat senioriasunnot

Turvallinen ja viihtyisä senioriasunto

Hyvä seniorikoti mahdollistaa itsenäisen elämän iän karttuessa. Palvelujen läheisyys tekee arjen mukavaksi. Tutustu, ihastu YIT:n esteettömiin seniorikoteihin.

  VUOKRATTAVAt SENIORIASUNnot  

  MYYTÄVÄT SENIORIASUNNOT  

 

Vuokrattavat senioriasunnot

Vuokrattavassa senioriasunnossa on esteettömän ja turvallisen asunnon sekä yhteisöllisten tilojen lisäksi saatavilla tarpeiden mukaiset asumiseen ja hoivaan liittyvät palvelut. Vaikka vuokra-asunto on palvelutalon yhteydessä, se on tarkoitettu itsenäiseen asumiseen. Ammattitaitoinen ja luotettava apu ja tuki löytyvät kodin kanssa saman katon alta. Tämä antaa mielenrauhaa sekä seniorille itselleen että läheisille.

 

Senioritalo Aviapolis


Vantaan Aviapoliksen senioriasunnot

Vantaalla sijaitsevat vuokrattavat senioriasunnot sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien ja palvelujen lähellä. Modernissa talossa on vuokrattavien seniorikotien lisäksi palvelutalo ja päiväkoti. Esteettömän kodin lisäksi arkea maustetaan monilla nautinnollisilla palveluilla, joista tavallisessa vuokratalossa voi vain unelmoida! Rentouttavan saunaspan ja takkahuoneen lisäksi talossa on oma kokki ja ravintola. Asukkaan tarpeiden mukaisessa palvelupaketissa on muun muassa ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluita. Senioriasuntojen koot ovat  31–53,5 m2.

Lue lisää Aviapoliksen senioriasunnoista >>

 

Myytävät senioriasunnot

Omaksi ostettavia senioriasuntojamme yhdistävät palvelujen läheisyys, sujuvat kulkuyhteydet ja esteettömyys. Uuden talon moderni tekniikka, kuten ovipuhelin ja hissiyhteys autohalliin, tekevät arjen helpoksi. Tutustu myytäviin senioriasuntoihimme. Voit myös etsiä asuntohaun avulla myytäviä asuntoja mieleiseltäsi paikkakunnalta. Kun toimit hyvissä ajoin, voit tehdä valitsemaasi kotiin muutostöinä turvallista asumista tukevia ratkaisuja.   


Rovaniemen Kiela

Modernin viherkylän ympärillä ovat Rovaniemen keskustan monipuoliset palvelut. Kemijoen ulkoilureitit ja kuntoilupaikat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Autottomalla sisäpihalla on aktiviteettejä moneen makuun. Oleskelualueiden lisäksi esteettömässä korttelissa on grillaus- ja kuntoilualue sekä pentankkikenttä. Autohalliin pääsee mukavasti hissillä. Remonttivapaiden ja valoisien kotien pohjaratkaisut ovat avaria. Osassa koteja on oma sauna.

Lue lisää Kielasta ja korttelin kodeista >>


Seinäjoen Komiakortteli

Lajissaan lakeuksien ensimmäinen puistomainen kortteli sijaitsee Joupissa hyvien kulkuyhteyksien, monipuolisten palveluiden ja ulkoilumaastojen lähellä. Talojen pihoilla on erilaisia teematiloja rentouttavaan yksinoloon ja mukavaan puuhasteluun yhdessä. Esteettömän korttelin sydän on Komia-aukio penkkeineen ja vesipatsaineen. Komiakorttelin koteihin on saatavilla siivousta, pyykin huoltoa, terveys- ja hoivapalveluita. Monipuolisessa kotivalikoimassa on myös saunallisia koteja.

Tutustu Komiakorttelin koteihin täällä >>


Tampereen Nestorin Elli 

Suositut senioriasunnot sijaitsevat Niemenrannassa upeiden ulkoilualueiden vieressä. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja raitiotien valmistuessa loistavat! Viihtyisän monitoimipihan lisäksi asukkaiden käytössä on viereisen Nestorin Aarteen terveys- ja hoivapalvelut, kuntosali ja uima-allas. Osassa esteettömiä +55-vuotiaiden senioriasuntoja on oma sauna tai asuntopiha. Hyvinvointivastikkeeseen sisältyvät mm. sairaanhoitajan vastaanotto ja ohjattua liikuntaa.

Tutustu Nestorin Ellin seniorikoteihin >>

 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...