Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT Plus

YIT PLUS – KOTISI TÄRKEÄT TIEDOT
JA PALVELUT VERKOSSA

YIT Plus on uuden ajan digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Kun hankit YIT Kodin, saat tunnukset YIT Plus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Kodin asioiden hallinnointi ja ajan tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

KAIKKI KOTIISI LIITTYVÄ KÄTEVÄSTI VERKOSSA

Kotisi asiakirjat ovat kätevästi saatavillasi missä ja milloin vain. Kodinkoneiden huolto-ohjeet, taloyhtiön tiedot ja muut asuntoosi liittyvät asiakirjat säilyvät turvallisesti yhdessä paikassa ja ovat heti käytettävissäsi. Asiakirjojen mapittaminen ja arkistoiminen ei ole enää tarpeellista!

NOPEA YHTEYS HUOLTOON JA AJANTASAINEN KULUTUKSEN SEURANTA

Viestin lähettäminen isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle onnistuu nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. YIT Plus –palvelun käyttäjänä voit seurata kulutustasi päivittäin. Näet ajantasaisen veden- ja sähkönkulutuksesi yhdellä silmäyksellä ja voit vertailla tilannetta eri ajanjaksoilta.

TALOYHTIÖN UUTISET SÄHKÖISELLÄ ILMOITUSTAULULLA

YIT Plus -palvelusta löydät niin taloyhtiön tärkeät tiedotteet kuin asukkaiden omat ilmoituksetkin. Saat ajantasaista tietoa alueen tapahtumista - yhtiökokouksista pihatalkoisiin.
 

KUULUMISIA TYÖMAALTA JA ETUJA ASUMISEEN

Rakennusvaiheessa voit seurata työmaan kuulumisia ja pysyt ajan tasalla uuden kotisi rakentamisen vaiheista. YIT Kodin asiakkaana voit hyödyntää myös yhteistyökumppaneidemme etuja. YIT Plus -palvelusta löydät etuja siivouspalveluista sisustamiseen tai muuttokuorman siirtämiseen. 

Kirjaudu YIT Plus -palveluun tästä

Kirjaudu palveluun

Mobiiliapplikaation avulla palvelua on helppo käyttää myös tabletilla ja puhelimella.  

App-store-ikoni

google-play-ikoni

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...