Tietotie 6, käyttötarkoituksen muutos, Espoo

Tietotie 6:n entinen toimistokiinteistö peruskorjattiin koulukäyttöön Espoon kaupungille.

Toteutamme menestyksekkäitä kouluhankkeita myös perinteisillä urakkamalleilla. Yksi onnistuneista hankkeista on Espoon Tietotie 6:een tehty käyttötarkoituksen muutos. Kiinteistössä toimii uusi Otaniemen lukio, joka syntyi entisten Olarin ja Pohjois-Tapiolan lukioiden yhdistyessä.  

Kiinteistön omistanut YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero vastasi entisen toimistokiinteistön peruskorjauksesta ja muutoksesta koulu- ja toimitiloiksi sekä sen myynnistä eQ Hoivakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle.

Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 26 000 neliömetriä. YIT aloitti muutos- ja purkutyöt vuonna 2017 ja varsinaiset saneeraustyöt keväällä 2018. Espoon kaupungin eri yksiköille vuokratut toimitilat avautuivat käyttöön alkuvuonna 2019 ja lukio elokuussa 2019. Uusi koulu tarjoaa noin 800 opiskelijalle laadukkaat tilat liikuntasaleineen ja auditorioineen.

Hankkeeseen kuului osana Jussi TwoSevenin maalaama muraali, jonka ideointiin koulu osallistui. Koulun logona on opiskelijoiden suunnittelema Otakarhu. 

Lue lisää korjausrakentamisen palveluistamme: https://www.yit.fi/korjausrakentaminen

 

Tiedot

Projektin nimi
Tietotie 6 peruskorjaus
Asiakas
Regenero
Kaupunki
Espoo
Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2019
Projektin status
Valmistunut
Liiketoiminto
Korjausrakentaminen
Erityistä
Poikkeuksellisen laaja korjausrakentamiskohde, kiinteistökehittäjänä Regenero.