{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "StandardContent", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
Kiinteistökehitys

Kiinteistökehitys

Uusi elämä vanhalle kiinteistölle

Vanhaa kiinteistöä ei kannata aina purkaa, sillä suuretkin muutokset ovat mahdollisia.
Muutosten avulla kiinteistön elinkaari pitenee.

Kokonaisvaltaisilla kiinteistökehityksen palveluilla onnistuneeseen lopputulokseen

Kiinteistökehitys kannattaa, sillä muutoksen myötä myös kiinteistön arvo nousee. Kokeneena kiinteistökehittäjänä hoidamme kehitystyön, toteutamme peruskorjauksen ja muutostyöt sekä etsimme käyttäjät uusille tiloille. Kehitystyö takaa myös sen, että tilasta tulee viihtyisä, tehokas ja nykyaikainen – sinun tarpeittesi mukainen.

Kestävä kiinteistökehitys lähtee käyttäjästä ja kokemuksesta

Poikkeuksellisen laaja kokemuksemme monipuolisista kohteista takaa sen, että toimimme aina tehokkaasti ja laadukkaasti. Kestävän kiinteistökehittämisen lähtökohta on meille kokonaistaloudellisuus – sekä ympäristön että kannattavuuden näkökulmasta. Lisäksi kiinteistön käyttäjät ovat tyytyväisiä, sillä kehitämme ja toteutamme tilat aina sen käyttäjiä varten.

Käyttäjälähtöisesti toimiessamme tilaaja ja yhteistyökumppanit ovat meillä mukana jo suunnitteluvaiheessa, jolloin rakentaminen ja työvaiheet suunnitellaan alusta lähtien yhdessä niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä.

Ota yhteyttä, niin kehitetään kiinteistöstäsi tehokas, toimiva ja nykyaikainen.

Ota yhteyttä

Jarkko Ilkka
Kiinteistökehitys
Uusimaa
Uusimaa
Marko Lehtinen
Kiinteistökehitys
Häme ja Kaakkois-Suomi
Petteri Laine
Kiinteistökehitys
Lounais-Suomi