Paikalliset sivut:
YIT Group

Kunnossapito

KUNNOSSAPITO ON YMPÄRIVUOTISTA PALVELUA

Pidämme huolta infraympäristöstä Suomessa. Kunnossapidämme Liikenneviraston ja muiden julkisten tilaajien tie- ja katuverkkoa. Lisäksi teemme kadun- ja tienrakennustöitä, niin julkisille, kuin yksityisillekin tilaajille. Myös viher- ja kunnallistekniset työt ovat osa erikoisosaamistamme.

Katujen, teiden ja alueiden kunnossapito on ympärivuotista palvelua, joka varmistaa jokapäiväisen elinympäristömme toimivuuden ja arvon säilymisen. Pidämme siisteinä ja turvallisina kaupunkien ja kuntien viheralueet, puistot, leikkikentät ja liikuntapaikat. Hoidamme myös teollisuusalueiden kunnossapitoa sekä satamien, vesiväylien ja ratojen ylläpitorakentamista ja hoitoa.

Suuruus ja monipuolisuus ovat valttia, kun suunnittelemme asiakkaan kannalta oleellisten palveluiden järjestämistä. Pystymme tarjoamaan valmiit resurssit ja verkostot ympäri Suomea ja juuri sinun kuntasi tarpeisiin sopivan toimintamallin.

Infran hoito ja kunnossapito

Valtion teiden kuntoon tai kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä Liikennevirastolle sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Kiireellisistä ja liikennettä selvästi vaarantavista ongelmista tiestöllä voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0200 2100 (24 t/ vrk).

 

 

YIT:llä hoidossa olevien teiden ja katujen kunnossapitopäivystyksestä vastaa palvelukeskus PANU, jossa päivystämme 24/7. Voit jättää palautteesi myös palautepalvelun lomakkeella.

Sulje
Sulje
Lähetetään...