Junaradat, metrot, raitio- ja pikaraitiotiet

Junaradat, metrot, raitio- ja pikaraitiotiet

Ratatyöt: rakennamme uutta, korjaamme vanhaa

Rakennamme uutta ja korjaamme sekä vahvistamme vanhaa raideliikenneverkostoa jatkuvasti. Toimimme myös raitiotieverkoston kunnossapitäjänä Tampereella. Ratarakentaminen ja energiatehokas joukkoliikenne edesauttavat kaupunkien kestävää kasvua.

Kaupunki- ja pikaraitiotieverkostot laajenevat jatkuvasti ja niiden rakentaminen sekä kunnossapito ovat ydinosaamisaluettamme. Toteutamme raitioteillä kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden tai tarvittaessa vain osia siitä. Osaamisalueemme kaupunkirakentamisessa on laaja sisältäen kaikki tarvittavat tekniikkalajit. 

Raitiotiehankkeissa, kuten Kruunusillat-allianssissaTampereen raitiotiessä ja Raide-Jokerissa hyödynnämme myös allianssiosaamistamme.

Metrot ovat kaupungistumisen selkäranka ja kaikki niiden toteutuksen eri osa-alueet ovat osaamistamme: esimerkiksi asemat, louhinnat, kalliovahvistukset, ruiskubetonoinnit, päällysrakennetyöt ja laiturit.

Junaratojen on kestettävä nykyinen käyttökapasiteetti, mutta pystyttävä myös vastaamaan yhä nopeampien ja raskaampien junien tuomiin uusiin teknisiin vaatimuksiin. Toteutamme kaikki ratatyöt: ratojen päällysrakenteet, asemajärjestelyt, laiturit, sillat, maanrakennustyöt, pohjanvahvistukset, meluesteet, sähkörata- ja turvalaitetyöt sekä kaikki muutkin rataympäristössä tapahtuvat hankkeet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa lisätietoa allianssista

Raidehankkeet

Raidehankkeet videoilla