Etsi vuokra-asuntoja

Palvelemme sähköisesti ja järjestämme yksityisesittelyjä

Näet verkkosivuillamme vuokrattavien asuntojen perustiedot pohjakuvista vuokrahintoihin. Voit kysyä lisää YIT Asuntovuokrauksesta joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pääset katsomaan unelmakotiasi yksityisessä esittelyssä, joka onnistuu turvallisesti ilman kättelyä ja paperiesitteitä. Halutessasi uuden kodin vuokraaminen sujuu kokonaan ilman kasvokkaista tapaamista. Myös vuokrasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti.

Ota yhteyttä YIT Asuntovuokraukseen – hoidamme asuntoasiasi sinulle sopivimmalla tavalla!

Tutustu myös näihin teemoihin

vuokra-etusivu-nosto-ohjeet.jpg

Katso ohjeet YIT Kodin vuokraamiseen

  NÄIN SE KÄY  

vuokra-etusivu-nosto-osto-oikeus.jpg

Asu vuokralla ennen ostopäätöstä

 TUTUSTU OSTO-OIKEUSMALLIIN 

myytavien-nosto-vuokrapuolella.jpg

Kiinnostaisiko sinua sittenkin omistusasuminen?

  KATSO MYYTÄVÄT YIT KODIT 

Näin vuokraat YIT kodin

Home.png

1. Tutustu vuokrattaviin asuntoihin 

Valitse YIT Kotien valikoimasta itsellesi sopiva asunto. Vuokra-asuntojen valikoimamme laajenee jatkuvasti, kannattaa siis seurata tilannetta!

Contact.png

2. Ota yhteyttä

Säästä aikaasi ja vältä työläät hakuprosessit! Pääset lähemmäs uutta kotiasi olemalla meihin yhteydessä. Pyydämme täyttämään esitietolomakkeen itsestäsi sekä lupaa tarkastaa luottotietosi.  Haluamme oppia tuntemaan sinut hyvin: yhdistämme parhaat mahdolliset YIT Kodit ja vuokralaiset toisiinsa.

agreement.png

3. Laadimme vuokrasopimuksen

Kun vuokrasuhteesta on sovittu, laadimme vuokrasopimuksen, joka huomioi sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja vastuut.

Vuokraa laadukas YIT Koti

Vuokra-asuntojen valikoimamme laajenee kovaa vauhtia. Tällä hetkellä useita vuokrattavia asuntoja löytyy muun muassa Helsingistä ja Tampereelta.

YIT:n rakentamissa moderneissa vuokra-asunnoissa voit luottaa asunnon kuntoon ja keskittyä mukavaan asumiseen. Pitka historiamme rakentamisen alalla takaa korkean laadun, joka miellyttää vaativaakin vuokralaista.

Vuokrattavat asuntomme ovat uusia tai uudenveroisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia lähestyvistä remonteista tai muista asumisen haitoista.

YIT:n kanssa asunnon vuokraus käy vaivatta. Tutustu aivan aluksi vuokra-asuntojemme monipuoliseen valikoimaan vuokra-asuntohaussa ja valitse omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi parhaiten sopiva asunto. Ota tämän jälkeen meihin yhteyttä ja tehdään kiinnostuksesi kohteesta uusi unelmiesi koti.

Harkitsetko sen sijaan asunnon ostamista? Tutustu siinä tapauksessa uusiin myytäviin asuntoihin.

YIT Asuntovuokraus vuokralaisille
Vuokranantajille
Siru Kääriäinen
Sulje
Lähetetään...