Etsi vuokra-asuntoja

Palvelemme sähköisesti ja järjestämme yksityisesittelyjä

Näet verkkosivuillamme vuokrattavien asuntojen perustiedot pohjakuvista vuokrahintoihin. Voit kysyä lisää YIT Asuntovuokrauksesta joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pääset katsomaan unelmakotiasi yksityisessä esittelyssä, joka onnistuu turvallisesti ilman kättelyä ja paperiesitteitä. Tapaamisissa noudatamme turva- ja hygieniaohjeita. Jos haluat tulla käymään toimistollamme, soitathan etukäteen ja varaat ajan. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä kaikissa kohtaamisissa. Halutessasi uuden kodin vuokraaminen sujuu kokonaan ilman kasvokkaista tapaamista. Myös vuokrasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti.

Ota yhteyttä YIT Asuntovuokraukseen – hoidamme asuntoasiasi sinulle sopivimmalla tavalla!

Välitämme uusia vuokra-asuntoja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja muissa kaupungeissa

YIT Asuntovuokraus saa eniten vuokrattavaksi YIT Koteja Etelä-Suomesta, mutta toimintasäteemme on laaja ja olemme välittäneet vuorattavia asuntoja myös esimerkiksi Seinäjoella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. 

Vuokrakotien tarjontamme vaihtuu usein, joten kannattaa käydä säännöllisesti tutkimassa vuokrattavien asuntojen valikoimaa tai ottaa yhteyttä YIT Asuntovuokraukseen.  

Tietoa sinulle vuokra-asunnosta kiinnostunut

Yhdistämme vuokralaiset ja YIT Kodit

YIT Asuntovuokraus huolehtii pienten ja suurempien asuntosijoittajien omistamien YIT Kotien vuokrauksesta. Toimimme siis vuokranvälittäjinä rakentamillemme asunnoille, jotka tunnemme pintaa syvemmältä. Saatamme yhteen toisilleen parhaiten sopivimmat vuokralaiset, vuokrattavat asunnot ja vuokranantajat niin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Lue, miten vuokraat YIT Kodin

Laadukas ja huoleton uusi vuokra-asunto  

Vuokra-asuminen sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uudessa tai uudenveroisessa YITn vuokrakodissa kaikki on kohdallaan. Kun asut korkealaatuisessa ja modernissa vuokrattavassa asunnossa kaikki toimii ja voit keskittyä elämässä muihin asioihin kuin paikkojen fiksailuun. Jos et tarvitse uutta kotia juuri nyt, suosittelemme tutustumaan myös rakenteilla oleviin taloihin, joihin on tulossa vuokrattavia YIT Koteja.

Tulevat vuokra-asunnot

Tutustu myös näihin

Uuteen kotiin
Vinkkejä kotoiluun sekä uuden kodin etsijälle.

Asumisen palvelut
Arkea sujuvoittavat palvelut helposti saatavilla.

yit-myytavat-asunnot

Myytävät asunnot
Tutustu myytäviin asuntoihin.

Näin vuokraat YIT Kodin

Home.png

1. Tutustu vuokrattaviin asuntoihin 

Valitse YIT Kotien valikoimasta itsellesi sopiva asunto. Vuokra-asuntojen valikoimamme laajenee jatkuvasti, kannattaa siis seurata tilannetta!

Contact.png

2. Ota yhteyttä

Säästä aikaasi ja vältä työläät hakuprosessit! Pääset lähemmäs uutta kotiasi olemalla meihin yhteydessä. Pyydämme täyttämään esitietolomakkeen itsestäsi sekä lupaa tarkastaa luottotietosi.  Haluamme oppia tuntemaan sinut hyvin: yhdistämme parhaat mahdolliset YIT Kodit ja vuokralaiset toisiinsa.

agreement.png

3. Laadimme vuokrasopimuksen

Kun vuokrasuhteesta on sovittu, laadimme vuokrasopimuksen, joka huomioi sekä vuokralaisen että vuokranantajan oikeudet ja vastuut.