Uudiskohteet ja myytävät asunnot Vantaalla

Vantaan uudet asunnot

YIT:n uudet myytävät asunnot Vantaalla sijoittuvat useisiin eri kaupunginosiin, ja valittavana on sekä kerrostaloasuntoja että pientalokoteja. Vantaa on saanut nimensä sen läpi virtaavan joen mukaan. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja kauemmaskin ovat loistoluokkaa pääradan, kehäradan ja lentokentän ansiosta.

Katso myös myytävät asunnot Helsingissä ja myytävät asunnot Espoossa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Asuinalueet Vantaalla

Jos haaveilet cityasunnosta kävelymatkan päässä kaikista palveluista, Kivistö ja Aviapolikseen nouseva Lentola ovat sinulle sopivia asuinpaikkoja. Myös uudet asuinalueet Kaskelanrinne Hakunilan vieressä sekä Leinelä kehäradan varrella sopivat hyviä kulkuyhteyksiä arvostaville. Viihtyisästä pientalokodista haaveilevan kannattaa tutustua Ylästöön.

Kaikkia YIT:n Vantaan asuntoja yhdistävät sujuvat kulkuyhteydet niin metropolialueen sisällä, muualle Suomeen kuin Helsinki-Vantaa -lentoaseman kautta ulkomaille. Sijainnista riippuen oman auton, bussien ja junan lisäksi kaupungissa on helppo liikkua pyörällä: jalankulku- ja pyöräilyteiden verkostoa on kaiken kaikkiaan 640 km!

Viihtyisää asumista Kaskelanrinteessä          

Kaskelanrinteen upouusi kerrostaloalue on noussut Hakunilan lähelle, Kaskelan pientaloalueen viereen. Täällä asut huolettomasti kerrostalossa ja autollesi voit vuokrata paikan katetusta pysäköintihallista. Korttelin pihatalossa on yhteistiloja ja sauna. Hakunilan ulkoilumaastot ovat upeat, muun muassa Håkansbölen kartanon alueilla on kauniita reittejä. Urheilukentät ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, jopa hyvät hiihtoladut talvella.   

Ylästön ja pientaloasunnot

Suunnittelemme Vantaan Ylästöön uusien pientalokotien aluetta. Uudesta pientaloalueesta tulee ilmeikäs ja idyllinen kotikylä: mutkittelevat kadut ja värikkäät talot pihoineen luovat alueelle tunnelmaa. Suunnitteilla on rivi- ja paritaloja, joiden lämmitys hoidetaan ekologisesti maalämmöllä. Jumbo ja Flamingo ovat lähellä.

Kivistön uusi kaupunkikeskus

Vantaan kaupungin tavoitteena on kehittää Kivistöstä Euroopan kaunein kauppakaupunki, jossa yhdistyvät hyvä saavutettavuus, keskustamainen elävä kaupunkirakenne, ekologinen asuminen ja sujuva arki. Rakennamme Kivistön ainutlaatuiselle alueelle kätevästi Kehäradan aseman viereen erikokoisia kerrostaloasuntoja.

Lentola nousee Aviapolikseen

Lentolan uusi asuinalue nousee Aviapoliksen. Kehä III:n ja lentoaseman lähellä nautitaan loistavien yhteyksien lisäksi Pohjoismaiden parhaimmista vapaa-ajan palveluista. Koulut, päiväkodit, kauppakeskus Jumbo, viihdekeskus Flamingo ja upeat ulkoilumahdollisuudet ovat kaikki lähellä. Kun asut Lentolassa, koko maailma on ovellasi.   

Tutustu kaikkiin YIT:n myytäviin asuntoihin Vantaalla helposti hakupalvelumme avulla. Tutustu myös Vantaan toimitiloihimme.

Kysy Reetalta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vantaa
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki
YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki