Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Aviapoliksen Lentolassa

Helppoa elämää, hauskaa arkea. Sitä on ilmassa.

Lentokentän tuntumassa
Lentokentän tuntumassa
Kauppakeskus Jumbon palvelut vieressä
Kauppakeskus Jumbon palvelut vieressä
Voimakkaasti kehittyvä kaupunginosa
Voimakkaasti kehittyvä kaupunginosa
Kehäradan juna-asema lähellä
Kehäradan juna-asema lähellä

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Aviapoliksen palvelut
  AVIAPOLIKSESSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Aviapoliksen YIT Kotien asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Aviapolis YIT Kodit

  Uusia koteja rakenteilla Rälssipuiston vieressä

  Rakennamme uutta asuinkorttelia Perintötiellä Rälssipuiston vieressä. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo ovat vain muutaman sadan metrin päässä Kehä III:n eteläpuolella, ja niihin pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin. Eteläisimpään kortteliin tulee yhteensä 7 asuntoyhtiötä ja noin 400 asuntoa, joista osa omistusasuntoja ja osa vapaarahoitteista vuokratuotantoa. 

 • Aviapolis lentäjänpiha
  Lentäjänpihan sydän on yhteinen piha-alue ja korttelitalo

  YIT:n toinen asuinkortteli, Lentäjänpiha, tulee Perintötien ja Äyritien kulmaan. Korttelin sydän on yhteinen, viihtyisä piha-alue joka rakennetaan rentoon yhdessäoloon ja kivaan tekmiseen. Asukkaiden yhteiseen korttelitaloon on suunnitteilla mm. saunaosasto ja vuokrattava vierashuone. Asuinkorttelin viereen rakennetaan ikäihmisille hoivapalveluja sekä Touhulan päiväkoti, joka on valmiina, kun ensimmäiset asunnot valmistuvat.

 • Aviapolis liikenneyhteydet
  Liikenneyhteydet tuovat kaiken lähelle

  Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua liikutpa omalla autolla, junalla tai bussilla. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alla puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.

 • Aviapolis jumbo ja palvelut

  Viihde- ja kauppakeskus kävelyetäisyydellä

  Aviapoliksen alueella on ainutlaatuinen kaupan ja viihteen keskus, jossa ei aika tule pitkäksi. Jumbossa on valtava valikoima kauppoja ja lisää mm. sisustukseen ja urheiluvarusteisiin keskittyviä liikkeitä löytyy Tammiston alueelta. Flamingon viihdekeskuksessa on mm. kylpylä, elokuvateatterit, keilahallit ja ravintoloita. Kakki tämä kävelymatkan päässä.

Video: Lentola

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lentola
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki