Uudiskohteet ja myytävät asunnot Vantaan Hakunilassa

Modernia asumista ja upeita harrastusmahdollisuuksia Hakunilassa

Hyvät päivittäispalvelut ja Porttipuisto
Hyvät päivittäispalvelut ja Porttipuisto
Hakunilan urheilupuisto ja Sotungin maalaisidylli
Hakunilan urheilupuisto ja Sotungin maalaisidylli
Kehittyvä kaupunginosa Kehä III:n varrella
Kehittyvä kaupunginosa Kehä III:n varrella

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Hakunila on syntynyt Håkansbölen ja Nissbackan kartanoiden entisille maille

  Ratsutilan jalanjäljillä

  Hakunila on syntynyt Håkansbölen ja Nissbackan kartanoiden entisille maille, ja alueen nimistössä vilahteleekin erityisesti hevosaiheista sanastoa Håkansbölen kartanon rusthollin eli ratsutilan inspiroimana. Håkansbölen kartanon ratsutilan hevosista periytyy myös osa Suomen ratsupoliisin hevosista! Tänäkin päivänä alueella toimii ratsastuskoulu, ja maalaismaista tunnelmaa tuovat myös kesäisin Kormuniityn lammasaitauksessa käyskentelevät lampaat. 

 • Hakunilassa on hyvät liikuntamahdollisuudet

  Modernia asumista kaupunginosan parhaalla paikalla

  YIT:n nykyaikaiset kerrostaloyhtiöt, Sabino ja Tobiano, rakennetaan Raudikkokujan päähän luonnonläheiselle sijainnille lähelle Håkansbölen kartanonaluetta. Kodit suunnitellaan väljiksi, ja säilytystilaa on riittävästi vaikkapa aktiivisten asukkaiden harrastusvälineille. Kortteliin on tulossa myös suksi- ja pyörähuoltopiste! Kodit lämpiävät maalämmöllä, ja vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys vapauttaa kodin sisäseinät sisustajan käyttöön.    

 • Hakunilassa on upeat urheilumahdollisuudet

  Liikuntamahdollisuuksia vailla vertaa!

  Hakunilan alue tarjoaa upeita liikuntamahdollisuuksia vauvasta vaariin. Hakunilan urheilupuistossa on mm. yleisurheilukenttä, uimahalli ja eri tarkoituksiin sopivia palloilukenttiä futiksesta korikseen. Urheilupuiston kulmilta alkavat hoidetut ulkoilureitit – hyppää talvella suksille ja haasta itseäsi vaikkapa Bisajärven lenkillä, joka vie aina Sipoonkorven kansallismaisemiin saakka! Idyllisen Sotungin rauhalliset, asfaltoidut tiet ovat ihanteellisia maantiepyöräilyyn.

 • Hakunilan lähistöllä on hyvät palvelut

  Peruspalvelut lähelläsi

  Hakunilan alueella on hyvät peruspalvelut. Ruokaostokset teet helposti Hakunilan Ostarilla, eikä uuden kotisi sisustaminen voisi olla helpompaa Ikean ja muiden Porttipuiston huonekaluliikkeiden sijaitessa alle kahden kilometrin päässä. Terveysasema, kirjasto, päiväkodit ja peruskoulu ovat lähellä – Lehtikuusen koululla toimii myös musiikkiluokka. Urheilulinjastaan tuttu Sotungin lukio sijaitsee Hakunilan urheilupuistossa.  

 • Vantaan Ratikan suunniteltu reitti kulkee Hakunilan läpi

  Ratikalla kotikulmille

  Vantaan kaupunki on päättänyt rakentaa Vantaalle ratikan, jonka reitti kukee Mellunmäen metroasemalta Hakunilan ja Tikkurilan kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hakunilan asukkaat hyötyvät Vantaan ratikasta monin tavoin, sillä pysyvä julkisen liikenteen reitti luo ympärilleen uusia palveluita, asumista ja työpaikkoja – ja mikä parasta, ratikkapysäkki on suunnitteilla muutaman sadan metrin päähän Raudikkokujan kodeista!

 • Hakunilan korttelin palvelut
  Hakunilassa apu löytyy palvelutorilta

  Hakunilan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Hakunila
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista