Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Kaskelanrinteessä

Uusi viihtyisä asuinalue lähellä Hakunilaa

Viihtyisä pihapiiri
Viihtyisä pihapiiri
Hakunilan palvelut lähellä
Hakunilan palvelut lähellä
Luonto ja ulkoilualueet
Luonto ja ulkoilualueet
Sujuvat liikenneyhteydet
Sujuvat liikenneyhteydet

Esittelyssä pian

Lisätietoja

 • Hakunilan kaava
  Kehittyvä Hakunila

  Kaskelanrinteen alue on jatkuvasti kehittyvä alue. Vantaan kaupunki on laajentamassa Hakunilan keskustan aluetta ja työstää uutta kaavaehdotusta. Kaavamuutostyön tavoitteena on luoda uusia monipuolisia palveluita sekä noin 100 000 neliön verran asuntoja suunnitteilla olevan Vantaan ratikkalinjan varrelle. Lue lisää Vantaan kaupungin sivuilta.

 • Hyvät liikenneyhteydet
  Hyvät liikenneyhteydet

  Kaskelanrinteen korttelista on lähimmälle bussipysäkille alle 200 metriä. Autoilija pääsee sujuvasti muun muassa Kehä 3:lle sekä Lahdenväylälle. Vantaan kaupunginvaltuusto teki keväällä 2023 päätöksen pikaraitiotien toteuttamisesta: ratikka kulkee valmistuessaan aivan korttelin vierestä Kyytitietä pitkin. Pyörätieverkosto on kattava.

 • Luontoa ja liikuntaa
  Ratikalla kotikulmille

  Vantaan kaupunki on päättänyt rakentaa Vantaalle ratikan, jonka reitti kulkee Mellunmäen metroasemalta Hakunilan ja Tikkurilan kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kaskelanrinteen asukkaat hyötyvät Vantaan ratikasta monin tavoin, sillä pysyvä julkisen liikenteen reitti luo ympärilleen uusia palveluita, asumista ja työpaikkoja – ja mikä parasta, ratikkapysäkki on suunnitteilla aivan kotitalosi viereen!

 • Palvelut kotikulmilla
  Palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä

  Ruokakauppa, apteekki ja muut arjen palvelut löytyvät muutaman minuutin pyörämatkan päästä Hakunilasta. Shoppailumahdollisuuksia on Porttipuiston alueella sekä Helsinki Outletissa alle kahden kilometrin päässä. Lähimpään kouluun on noin puolitoista kilometriä. Päiväkoteja on Hakunilassa useampia ja uusia suunnitteilla.

 • Luontoa ja liikuntaa
  Luontoa ja liikuntaa

  Kaskelanrinteen kortteli sijoittuu vehreään ympäristöön metsän ja pientaloalueen kylkeen. Läheisessä Hakunilan urheilupuistossa voi lenkkeillä, hiihtää, uida tai harrastaa erilaisia palloilulajeja. Kuntokeskuksia on sekä Hakunilassa että Porttipuistossa. Lähistöllä on myös Håkansbölen kartano puistomaisemineen, Ojangon urheilualue sekä Kuusijärven virkistysalue.

 • Viihtyisä pihapiiri
  Viihtyisä pihapiiri

  Talojen keskelle jää viihtyisiä ja suojaisia piha-alueita leikkipaikkoineen. Tiettyjen taloyhtiöiden asukkaiden käytössä on yhteinen korttelitalo terasseineen. Talossa on pesula sekä kerhotila juhlien ja kokousten järjestämiseen. 

 • Kaskelanrinteen palvelutori
  Kaskelanrinteessä apu löytyy Palvelutorilta

  Kaskelanrinteen asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kaskelanrinne
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista