Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Aviapoliksen Lentolassa

Helppoa elämää, hauskaa arkea. Sitä on ilmassa.

Lentokentän tuntumassa
Lentokentän tuntumassa
Kauppakeskus Jumbon palvelut vieressä
Kauppakeskus Jumbon palvelut vieressä
Voimakkaasti kehittyvä kaupunginosa
Voimakkaasti kehittyvä kaupunginosa
Juna-asema lähellä, ratikka suunnitteilla
Juna-asema lähellä, ratikka suunnitteilla

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Aviapolis jumbo ja palvelut
  Viihde- ja kauppakeskus kävelyetäisyydellä

  Aviapoliksen alueella on ainutlaatuinen kaupan ja viihteen keskus, jossa ei aika tule pitkäksi. Jumbossa on valtava valikoima kauppoja ja lisää mm. sisustukseen ja urheiluvarusteisiin keskittyviä liikkeitä löytyy Tammiston alueelta. Flamingon viihdekeskuksessa on mm. kylpylä, elokuvateatterit, keilahallit ja ravintoloita. Kaikki tämä kävelymatkan päässä.

 • Ratikka suunnitteilla
  Ratikalla kotikulmille

  Vantaan kaupunki on päättänyt rakentaa Vantaalle ratikan, jonka reitti kulkee Mellunmäen metroasemalta Hakunilan ja Tikkurilan kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentolan asukkaat hyötyvät Vantaan ratikasta monin tavoin, sillä pysyvä julkisen liikenteen reitti luo ympärilleen uusia palveluita, asumista ja työpaikkoja. Annefredin pysäkiltä on vain muutama pysähdys Jumbon monipuolisten palveluiden ääreen.

  Vantaan ratikan arvioitu liikennöinnin aloitus on syksyllä 2029.

 • Aviapolis liikenneyhteydet
  Liikenneyhteydet tuovat kaiken lähelle

  Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Lentolasta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Bussipysäkit sijaitsevat aivan kortteleiden vieressä. Myös uusi Vantaan ratikka tulee liikennöimään alueen läpi. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alla puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.

 • Hyvää elämää kaikenikäisille
  Hyvää elämää kaikenikäisille

  Lentäjänpihan korttelin vieressä on päiväkoti sekä ikäihmisten palvelutalo. Lähimpään kouluun on tällä hetkellä noin 1,5 km, mutta alueelle on tulossa uusi koulu, päiväkoti ja lukio, näillä näkymin vuosina 2026–2027. Kortteleiden sisäpihat tarjoavat viihtyisiä leikki- ja oleskelupaikkoja koko perheelle.

 • Aviapolis YIT Kodit

  Uusia huolettomia koteja Rälssipuiston viereen

  Uusi seitsemän taloyhtiön asuinkortteli on valmistunut Perintötielle Rälssipuiston viereen. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo ovat vain muutaman sadan metrin päässä Kehä III:n eteläpuolella, ja niihin pääsee kätevästi kävellen tai pyörällä alikulkutunnelia pitkin. Suunnitteilla olevan Vantaan ratikan pysäkki on piirretty muutaman minuutin kävelymatkan päähän korttelista.

 • Aviapolis lentäjänpiha
  Lentäjänpihan sydän on yhteinen piha-alue ja korttelitalo

  YIT:n toinen asuinkortteli, Lentäjänpiha, tulee Perintötien ja Äyritien kulmaan. Korttelin sydän on yhteinen, viihtyisä piha-alue joka rakennetaan rentoon yhdessäoloon ja kivaan tekmiseen. Asukkaiden yhteiseen korttelitaloon on suunnitteilla mm. saunaosasto ja vuokrattava vierashuone. 

 • Aviapoliksen palvelut
  Apu löytyy palvelutorilta

  Lentolan YIT Kotien asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Frisbeegolf

Perhospeli

Tule Lentolaan pelaamaan frisbeegolfia!

Olemme rakentaneet Lentolan asukkaiden ja lajin harrastajien iloksi väliaikaisen frisbeegolfradan Lentolaan. Tämä 9-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Rälssitien ja Äyritien kulmassa, tulevan Atomi-yhtenäiskoulun tontilla. Rata soveltuu hyvin myös aloittelijoille.

Rata on kaikkien halukkaiden vapaassa käytössä ja se tulee olemaan paikoillaan ainakin vuoden, ehkä pidempäänkin koulun rakentamisen aikataulusta riippuen.

Tervetuloa pelailemaan!

Video: Lentola

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lentola
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista