Lappeenrannan Vuorela - myytävät asunnot

Arvioitu valmistuminen 30.8.2023
Vapaat asunnot:

22/28

Asuntokoot:

20,5 - 75

Talotyyppi:

Kerrostalo

Huoneiden lukumäärä:

1 - 3

Lisätiedot

Uusia asuntoja suosittuun Pikisaareen

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lappeenrannan Vuorela
Asuntoja yhteensä
28 i
Myytävät asunnot
22
Asuntokoot
20,5 - 75 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 3
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
29
Yhtiön autopaikkoja
3 i
Energialuokka
B2018
Lämmitys
Maalämpö
Tontti
Oma i
Autopaikkojen lisätiedot
Autopaikkoja on yhteensä 32, joista 3 jää yhtiön hallintaan. Yksi yhtiön hallintaan jäävistä autopaikoista on varattu liikuntaesteisille. Osa autopaikoista sijaitsee katoksessa. Yhtiön autopaikkoihin on mahdollista asennuttaa muutostyönä sähköauton lautaukseen tarvittava lautasasema. Latausasema tilataan ennen valmistumista asumisaikaisen isännöitsijän kautta. Yhtiö määrittelee käytettävän operaattorin. Sähköautopaikoilla ei ole erillistä lämmityspistoketta.
Autopaikkojen sijainti
Autopaikat sijaitsevat erillisellä LPA-tontilla (kiinteistötunnus 405-1-38-15). Autopaikat ovat katos- tai autopihapaikkoja.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Talovarasto, Ulkoiluväline-/lastenvaunuvar, Pyöräpaikoitus, Tekniset tilat, Väestösuoja, Kuivaushuone
Ota yhteyttä

Kodin sisustaminen

 • YIT-kodin-sisustus

  Uuden kodin sisustus

  Olemme koonneet valmiin valikoiman pintamateriaaleja, joista pääset helposti poimimaan mieleisesi kokonaisuuden tehdessäsi kaupat rakentamisen alkuvaiheessa. Yhteen sointuvat materiaalit ovat arjessa toimivia, kestäviä ja ilmeeltään ajattomia.

 • YIT-muutostyö-keittiö

  Voinko vielä vaikuttaa kotini sisustukseen ja varusteluun?

  Mitä aiemmin teet kaupat, sen laajemmin voit muokata kotiasi materiaalivalinnoilla ja muutostöillä. Kysy näiden kotien aikataulut asuntomyynnistä tai muutostyöasiantuntijalta.

  Lue lisää uuden kodin sisustamisesta

 • YIT Plus Studio - digitaalinen palvelu

  YIT Plus Studio -palvelu

  YIT Plus Studio on digitaalinen palvelu, jolla valitset uuteen kotiisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät oman kotisi 3D-mallissa. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

  Lue lisää Studiosta

Virtuaaliesittely 41 m²

Esimerkki aiemmin valmistuneesta kohteesta, muutokset mahdollisia.

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Pikisaari

Asuinalueen parhaat palat
 • Nauti Saimaan rantamaisemista
 • Lämminhenkinen kyläyhteisö
 • Rantareitin puistot ja polut
Tutustu alueeseen
Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lappeenrannan Vuorela
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Lappeenrannan Asuntomyynti
Kiviharjunkatu 16, 53100 Lappeenranta
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista