Naapurioppaat Kivirannat

Kysy Naapurioppaalta, Lappeenranta, Lepola

KIVIRANNAT
Lappeenranta, Pikisaari

”Jo toinen kokemus erinomaisista asuntokaupoista YIT:ltä”

”Pikisaaren yhteisöllisyys on ihastuttavaa”

”Asunnon varaaminen oli vain yksi klikkaus nettisivuilla, mutta se vei meidät askeleen lähemmäksi toiveidemme kotia”

Kokemuksia Pikisaaresta

Olimme jo valmiiksi tyytyväisiä YIT Kodin asukkaita, sillä pari vuotta aiemmin olimme tehneet kaupat Lappeenrannan Lepolasta. Vaikka viihdyimme Lepolassa, halusimme löytää uuden kodin Lappeenrannasta tärkeimpänä kriteerinä sijainti veden äärellä. Lappeenrannassa veden äärellä tarkoitti luonnollisesti Saimaata. Halusimme myös pysyä lähellä kaupunkia.

Meillä oli hyvä tuntemus Pikisaaresta alueena jo entuudestaan, sillä moni tuttumme asuu siellä. Meidät ihastutti erityisesti saaren yhteisöllisyys. Pikisaari vetää puoleensa samanhenkisiä ihmisiä, jotka arvostavat kaunista luontoa ja turvallista asuinympäristöä. Lappeenrannan Rantala oli kuin meille tehty: kolme huonetta ja keittiö, hyvä pohjaratkaisu ja suoraan Saimaan syliin avautuva parveke.

Katso Kivirantojen usein kysytyt kysymykset.

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta. Lähetä viesti Raunolle tai soita Minnalle
puh. 040 770 3963. 

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

  • Kivirannat naapurioppaat Pikisaari

    ”Sijainti Saimaan rannalla on tämän kodin paras puoli.”

  • Rauno naapuriopas Pikisaari

    "Kun olimme menossa tekemään kauppoja Lappeenrannan asuntomyynnin toimistolle, tuntui siltä, että olisimme menossa ystävän luokse kahville.” -Rauno

  • Minna naapuriopas Pikisaari

    ”Uskalsimme hyvin tehdä varauksen uudesta asunnosta, vaikka emme olleet vielä edes alkaneet myydä vanhaa." -Minna

Kivirannoilta usein kysyttyä

Miltä tuntui ostaa asunto ennakkomarkkinointivaiheessa, kun taloa ei ollut vielä alettu rakentaa?

Eipä se oikein tuntunut mitenkään erikoiselta. Uskalsimme hyvin tehdä varauksen, vaikka emme olleet tehneet vielä mitään aiemman kotimme myymiseksi. Asunnon varaaminen nettisivuilla oli vain yksi klikkaus, joka vei meidät askeleen lähemmäksi tulevaa kotiamme. On ollut hienoa seurata rakentamisen aikaa YIT Plussassa, jonne rakennusmestari päivittelee kuvia työmaalta.

Olen (Rauno) aina silloin tällöin käynyt uuden kotimme lähistöllä kävelemässä, ja jo työmaan siisteys ja logistiikka ovat tehneet hyvän vaikutuksen.

Miksi päädyitte jälleen YIT Kodin ostoon?

Meillä on vahva luottamus YIT:tä kohtaan. Tiedämme, että kun me hoidamme oman osuutemme eli maksun, YIT hoitaa kodin sellaiseksi kuin on luvattu. Jos jostain syystä rakentamisen aikana tapahtuisi jotain poikkeavaa, tiedämme YIT:n huolehtivan asian parhain päin asiakasta kuunnellen. YIT:llä asiakas on oikeasti keskiössä. Lisäksi näemme vahvuutena sen, että YIT myy itse rakentamansa asunnot – rakentaja on kotiensa paras asiantuntija.

Tilasitteko muutostöitä tulevaan asuntoonne?

Kätevässä YIT Plus -sovelluksessa pääsi valitsemaan haluamansa värimaailman uuteen kotiin. Tämä on meistä oikein hienoa, että asunnon yksityiskohtiin pääsee itse vaikuttamaan. Lisäksi halusimme yhteen huoneeseen liukuoven. Sen suurempia muutostöitä emme ole tilanneet, sillä jo perusmateriaalit ovat sen verran laadukkaat.

Miten asunnon ostaminen sujui?

Yhteistyö YIT Asuntomyynnin kanssa oli sujuvaa. Kun olimme menossa tekemään kauppoja Lappeenrannan asuntomyynnin toimistolle, tuntui siltä, että olisimme menossa ystävän luokse kahville. Myyjä oli meille aiempien kauppojen yhteydestä tuttu, ja hän oli jo silloin vakuuttanut meidät asiantuntemuksellaan ja aidolla kiinnostuksella tarpeitamme kohtaan.

Miksi teihin kannattaa olla yhteydessä, jos harkitsee kodinostoa Lappeenrannasta tai erityisesti Pikisaaresta?

Olemme kohteen ja alueen kokemusasiantuntijoita, jotka osaavat esitellä kaupunkia ja aluetta paikallisen näkökulmasta. Meiltä voi kysyä mitä tahansa, mikä mieltä askarruttaa. Haluamme aidosti auttaa ja olla tukena alueelta asunnon ostamista pohtivalle.

Lappeenrannassa parasta on Saimaa, ihmiset, sijainti, palvelut ja luonto. Lappeenranta on valittu Euroopan vihreimmäksi kaupungiksi, ja täällä on hyvä elää ja asua. Kaupunki sijaitse vain kahden tunnin junamatkan päässä Helsingistä.

Kartta ja palvelut

Määränpää: