Myytävät asunnot ja uudiskohteet Lappeenrannan Pikisaaressa

Pikisaaren rantakylässä on aina sunnuntai

Nauti Saimaan rantamaisemista
Nauti Saimaan rantamaisemista
Lämminhenkinen kyläyhteisö
Lämminhenkinen kyläyhteisö
Rantareitin puistot ja polut
Rantareitin puistot ja polut

Elämää vapaa-ajan ehdoilla

Rantaraittia pitkin kävelet hetkessä satamaan kahville tai lähilomalle Hiekkalinnalle, josta voit vuokrata SUP-laudan tai kanootin. Pikisaaressa ja läheisessä venesatamassa on myös vuokrattavia venepaikkoja, joten veneily Saimaalla onnistuu.

Tilaa olla yhdessä ja yksin

Yhteispihalla grillaillaan ja vietetään laatuaikaa oman alueen rauhassa upean maisema äärellä. Väljästi rakennetulle alueelle ja sen taloihin on suunnitteilla asukkaiden yhteisiä vapaa-ajanviettopaikkoja.

Tilaa autolle ja harrastuksille

Jokaisella kyläläisellä on mahdollisuus omaan autopaikkaan ja suunnitteilla on myös laituri. Pyörän huoltamiseen on paikka pyörävarastossa.

Ennen oli hyvin, nyt on paremmin

Alueella on asunut 1900-luvun alussa sahan työläisiä omissa, työmiesten mukaan nimetyissä asuinkasarmeissaan. Lainasimme modernin kyläyhteisön taloille nimet historiasta. Ensimmäinen talo on nimeltään Rantala.

Olisipa jo sunnuntai!

Pikisaaren rantakylä on idyllisen saaren viimeiseksi rakennettava alue ja viimeisiä kerrostaloalueita Lappeenrannassa, joka tulee näin lähelle Saimaan rantaa. Kannattaa ilmoittautua asiakasrekisteriimme, jos mielit rantakyläläiseksi.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Pikisaari
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Lappeenrannan Asuntomyynti
Kiviharjunkatu 16, 53100 Lappeenranta
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista