Myytävät loma-asunnot Imatralla

Tasokas loma-asunto Saimaan rannalla

UPEA SIJAINTI

Muuttovalmiit Spa Villas ja Chalets -loma-asunnot ovat modernia mökkeilyä parhaimmillaan. Ne sijaitsevat huikaisevan hienoissa maisemissa, luonnonhelmassa Saimaan rannalla. Lisäksi Imatran Kylpylän monipuoliset palvelut ovat vieressä.

TASOKAS LOMA-ASUNTO

YIT:n loma-asunto on nautinnollinen sijoitus. Saapuessasi perille siirryt suoraan vapaalle. Voit käyttää loma-asuntoasi aina kun haluat, muina aikoina voit antaa palvelutarjoajan hoitaa vuokrauksen puolestasi ja sinä saat vuokratuottoa!

TYYLIKKÄÄKSI VARUSTETTU

Helpoimmalla pääset kun hankit uuden loma-asuntosi täydellisesti varusteltuna. Valmiissa sisustuspaketissa on kaikki aina huonekaluista astioihin ja viihde-elektroniikasta kodinkoneisiin. Sinun tarvitsee vain valita mieleisesi sisustusteema ja värimaailma.

PARAS LOMA JOKA SÄÄLLÄ

Vieressä sijaitseva Imatran Kylpylä Spa Resort on yksi Suomen parhaista perhekylpylöistä. Se tarjoaa aktiviteetteja ja hemmotteluhoitoja kaikenikäisille. Altaissa polskimisen lisäksi voit mm. pelata tennistä, keilata ja käydä kuntosalilla.

PUHDASTA LUONNONRAUHAA

Saimaalla on tekemistä ympäri vuoden! Voit uida, meloa, veneillä, kalastaa ja luistella. Metsäpolut, vaellusreitit, valaistut hiihtoladut ja kuntoradat sekä pyöräreitit houkuttelevat aktiiviseen liikuntaan.

ELÄMYKSIÄ JA SHOPPAILUA

Imatrankoski kuohuu kesäisin upeissa koskinäytöksissä ja huimapäät voivat kokeilla sen ylittävää 128 metriä pitkää Imatra Express-vaijeriliukua. Saimaan kanavan ja risteilyjen lisäksi lähellä ovat Imatran ja Lappeenrannan monipuoliset palvelut.

Esittelyssä pian

YIT Lomaetu – 1. vuosi ilmaiseksi

Koululaisten talviloman kunniaksi tarjoamme sinulle tuntuvan YIT Lomaedun: Kun teet kaupat muuttovalmiista YIT loma-asunnosta 1.2.–31.3.2020, me maksamme puolestasi sen vastikkeet ensimmäisten 12 kuukauden ajalta (sis. hoito- ja pääomavastikkeen). Näin voit vapauttaa itsesi täydelliseen lomailuun!

Lisäksi uusi loma-asuntosi on myös tuottava sijoitus: voit vuokrata sen edelleen, kun et itse lomaile. Kysy lisää asuntomyynnistä.

Tutustu loma-asuntoihin Vuokatissa, Imatralla, Rukalla, Vierumäellä ja Ylläksellä. Voit myös varata yksityisen esittelyn!

Huoneistojen esittely

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Imatra
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Lappeenrannan Asuntomyynti
Kiviharjunkatu 16 , 53100 Lappeenranta
Jenni Kaskela
myyntineuvottelija, LKV

YIT Asuntomyynti

Lappeenrannan Asuntomyynti
Kiviharjunkatu 16 , 53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Imatra
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...