Uudiskohteet ja myytävät loma-asunnot Imatralla

Imatran uudet loma-asunnot Saimaan rannalla

Esittelyssä pian

 • Polkujuoksija Saimaan rannalla
  Virkisty ulkoillen Saimaan sylissä

  Saimaalta löytyy tekemistä ympäri vuoden, ja satumaiset maisemat houkuttavat tutustumaan lähimaastoon pyöräillen, patikoiden ja retkeillen. Pakkaa eväät reppuun ja nauti Lammassaaren kauniista, helppokulkuisesta luontopolusta tai vuokraa vene, kanootti tai sup-lauta ja suuntaa järvelle lähilaiturista. Loma-asunnot sijaitsevat lapsiystävällisten uimarantojen ja hyvien kalavesien läheisyydessä, ja harrastusmahdollisuuksia on tenniksestä frisbeegolfiin ja padeliin. Koko perheen seikkailupuistoon on vain 10 minuutin automatka.

 • Nainen hiihtää aurinkoisessa säässä
  Hyppää suksille tai luistimille

  Imatralla pääset nauttimaan Etelä-Suomen pisimmästä, valaistusta ja maksuttomasta ensilumenladusta, joka avataan jo lokakuussa! Luonnonlumen kaudella Ukonniemestä avautuu 35 kilometrin latuverkosto ja mainiot mahdollisuudet  talvipatikointiin, lumikenkäilyyn ja kelkkaretkeilyyn. Talvisin pääset luistelemaan ulkojäillä ja ympäri vuoden Ukonniemen jäähallissa, josta voit myös varata curling-radan. Lähin laskettelukeskus sijaitsee 20 kilometrin  päässä.

   

 • Lapset leikkivät Angry Birds -sisähuvipuistossa
  Liiku sisällä säällä kuin säällä  

  Varaisitko sulkapallokentän, pelaisitko sählyä tai kokeilisitko ryhmäliikuntavalikoimasta vaikkapa pumppia, zumbaa tai sisäpyöräilyä? Vai kävisitkö kuntosalilla, jonka yhteydessä voit mittauttaa kehonkoostumuksesi ja lihaskuntosi sekä osallistua UKK-kävelytestiin? Kylpylähotellin yhteydessä on 8-ratainen keilahalli ja koko perheelle soveltuva pakohuone. Perheen pienimpien suosikkikohteeseen Angry Birds -sisäleikkipuistoon hurauttaa autolla alle 10 minuutissa.

 • Lapset nauttivat uimisesta kylpylässä
  Nauti kylpylässä polskimisesta ja hemmotteluhoidoista

  Aivan loma-asuntojen vieressä sijaitsee monipuolinen kylpylä Taikametsä, jonka 16 altaassa rentoutuu koko perhe. 80 metrin pituisessa vesiliukumäessä saat mukavat vauhdit, ja Suomen sääilmiöitä jäljittelevät ääni- ja valo-ohjelmat luovat kylpylään taianomaista tunnelmaa. Kuntouima-altaassa on mahdollisuus kokeilla itsenäistä vesiliikuntaa virtuaaliohjattuna. Kylpylä tarjoaa lisäksi laajan valikoiman erilaisia hemmottelu- ja kauneushoitoja hieronnoista kosmetologipalveluihin.

   

 • Golffaaja viheriöllä
  Golfaa kauniissa järvimaisemissa

  Imatralla on kolme upeaa golfkenttää, joista lähimpänä loma-asuntoja sijaitsee Golf Saimaan 18-reikäinen golfkenttä ja harjoittelukeskus, jossa pääset rentoutumaan golfaten ilman ajanvarausta. Harjoittelukeskukseen ovat tervetulleita kaikki, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei vaadita. Puistomainen Imatran Golf-kenttä on vartin ajomatkan päässä kauniin Immalanjärven rannalla. Kentän yhteydessä on kaikille avoin golfkahvio ja Proshop. Kysy myös alkeiskursseja!

 • Pariskunta nauttii ravintolaillallista
  Antaudu makujen vietäväksi

  Täydennä lomanautintoasi herkuttelemalla! Lähistöllä on erinomaiset mahdollisuudet kulinaarisiin nautintoihin hyvän ruoan ja juoman parissa. Kylpylähotellin ravintoloiden lisäksi pääset herkuttelemaan palkittuun rantaravintolaan kauniissa maisemissa ja Imatran venekerhon kahvila-ravintolaan Lammassaaressa. Kesällä uimarannalla palvelee jäätelökioski ja lähimpään ruokakauppaan porhaltaa muutamassa minuutissa vaikka sähköpotkulaudalla.

 • Imatran nähtävyyksiä Imatran Valtionhotelli
  Tutustu lähiseudun nähtävyyksiin

  Yksi parhaista tavoista Saimaan vesistön ja kanavan ihailuun on kanavaristeily, jolle pääset kesäisin kylpylähotellin laiturista. Imatralle on matkaa kuutisen kilometriä. Kaupungin Valtionhotelli ja Kruununpuisto ovat ydinkeskustan suosituimpia nähtävyyksiä. Kesällä voit ihastella Imatrankosken koskinäytöksiä ja ympärivuotisesti kaupungin teatteri-, museo- ja ravintolatarjontaa. Lappeenranta puolen tunnin ajomatkan päässä on myös päiväretken arvoinen kohde linnoituksineen ja kesällä rakennettavine hiekkalinnoineen.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Imatra
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Itkonniemenkatu 29 e, 70500 Kuopio