Leilikallio Logistics

Suunnitteilla
Vuokrattavana
Varastotilaa

3 000 - 9 150

Tuotantotilaa

3 000 - 9 150

Lisätiedot

Leilikallio Logistics tarjoaa parhaimmat logistiset yhteydet Turun alueella!

Leilikallio Logistics sijaitsee erinomaisten logististen liikenneyhteyksien päässä Raision keskusta-alueen itäpuolella, Vahdontien varrella, Ohikulkutien vieressä. Alueelta on kattavat tieyhteydet muualle Suomeen ja Turun seudun satamiin. Myös Turun lentokenttä on lähietäisyydellä.

Vuorikatu 4:ssa sijaitsevalla tontilla on rakennusoikeutta n. 9 800 k-m² ja sitä on myös mahdollista laajentaa tarvittaessa. Tontin kaavamerkintä on TY-29, joka tarkoittaa tuotanto- ja varastorakennusten korttelialuetta ja sallii myös toimintoihin liittyviä toimisto- ja liiketiloja. Leilikallio Logistics soveltuu erinomaisesti esim. verkkokaupan varastolle ja pienelle outlet-myymälälle.

Tartu tilaisuuteen ja varaa tilasi nyt!

Leilikallio Logistics rakennetaan vastuullisesti. Lue lisää energiatehokkuudesta ja sertifioinnista.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Leilikallio Logistics
Kokonaispinta-ala
9150 m²
Sijainti
Raisio muodostaa naapurikaupunkiensa Turun ja Naantalin kanssa Varsinais-Suomen merkittävimmän kauppakeskittymän. Kaupungin sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella on suuresti edistänyt sen kasvua. Kaupungin halki kulkee valtakunnallisesti merkittäviä teitä, kuten Turun kehätie eli E18, joka tunnetaan Raisiossa Nesteentien nimellä. Raision läpi kulkee etelä-pohjoissuunnassa Valtatie 8.
Kulkuyhteydet
Tontilta on suora yhteys Vuorikadulle, josta eteenpäin erinomaiset yhteydet Turun Kehätien kautta lentoasemalle tai satamiin sekä muihin suuriin kaupunkeihin.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.