Toimitilat Espoo

Vuokrattavat toimistotilat ja liiketilat Espoossa

Etsitkö vapaita toimitiloja Espoosta? Tarjoamme monipuolisia toimitilaratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Vuokraamme, myymme ja kehitämme tiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liike- ja logistiikkatiloihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tilat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu toimitilatarjontaan Espoossa ja ota yhteyttä.

Oletko kiinnostunut toimitiloistamme muualla pääkaupunkiseudulla? Sivuiltamme löydät paljon vaihtoehtoja toimitiloista, liiketiloista ja toimistotiloista myös Helsingistä ja Vantaalta.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Etsitkö vapaita toimitiloja Espoosta? Tarjoamme monipuolisia toimitilaratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Vuokraamme ja kehitämme tiloja pääkonttoritason toimistoista erikokoisiin liiketiloihin ja logistiikkatiloihin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään toimitilat Espoosta, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitilahaustamme löydät aktiiviset kohteemme. Sen lisäksi asiantuntijoittemme kautta löytyy myös muita tiloja ja kiinteistöjä, joita ei vielä hakukoneesta löydy.

Unelmiesi liiketilat Espoossa

Sivuiltamme löydät liiketiloja Espoosta erilaisiin tarpeisiin. YIT:n modernit myymälätilat ja liiketilat auttavat sinua rakentamaan unelmiesi liiketilan bisneksellesi. Hyvä sijainti ja tuottavat tilat luovat parhaat edellytykset liiketoiminnallesi. Tarvitsetpa tehokkaat myymälätilat tai näyttävät liiketilat Espoosta, löydät ne vaivattomasti kauttamme.

Tuultenristin toimitilassamme on myös vuokrattavana laadukkaat ravintolatilat. Muuntojoustava noin 320 m²:n tila toimii erinomaisesti aamiaistarjoiluista brunssiin ja lounas- sekä illallisaikaan. 

Tehokkaat toimistot

Viihtyisät toimistotilat vaikuttavat niin asiakkaille annettavaan mielikuvaan yrityksestä kuin myös työntekijöiden viihtyvyyteen. Espoon uudet toimistotilat ovat viihtyisiä ja tehokkaita, erinomaisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien keskellä. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan toimiston Espoosta. Kumppaneinasi autamme sinua kehittämään visiosi unelmiesi toimistosta todeksi.

Tilaratkaisujen ammattilaisemme ovat sinua ja yrityksesi tarpeita varten. Tutustu toimitilatarjontaan Espoossa ja ota yhteyttä.

Workery+ Espoossa

Workery+ Keilaniemi ikonisessa Raaden Hampaassa tarjoaa tehokkaan ja inspiroivan työskentelytilan. Tutustu Espoon coworking-tiloihin täällä.