Kaupan alan näkemyksiä

Kaupan alan näkemyksiä

Mitä kaupan alalla tapahtuu?

Mikä tekee kauppakeskuksesta kiinnostavan ja houkuttelevan? Mitä kaupan digitalisoituminen tarkoittaa tulevaisuuden kauppakeskuksille? Millaiset palvelut tekevät kauppakeskuksesta aidosti kohtaamispaikan?

Meillä YIT:llä on kattava ymmärrys kaupan alasta ja sen suurimmista kansainvälisistä ja kotimaisista trendeistä ja siitä, kuinka nämä trendit on otettava huomioon toimivia ja asiakaslähtöisiä kauppapaikkoja suunnitellessa. Me olemme kiinnostuneita oppimaan jatkuvasti lisää siitä, miten rakennetaan entistä viihtyisämpiä liiketiloja ja kauppakeskuksia, erityisesti vuokralaisten ja käyttäjien näkökulmista. 

Julkaisemme Kaupan alan näkemyksiä -sivuillamme mielenkiintoisia juttuja murroksessa olevasta kaupan alasta ja kaupunkikulttuurista. Täältä löytyy myös ajankohtaisia tunnettujen kaupan ja ravintola-alan uranuurtajien sekä trendianalyytikkojen haastatteluja.

Näytä lisää 8/18

Miltä näyttää tulevaisuuden työpaikka?

Kaupan alan trendien lisäksi seuraamme aktiivisesti työntekemisen murrosta. Julkaisemme Tulevaisuuden työ -sivuillamme mielenkiintoisia juttuja tulevaisuuden työympäristöön, työkulttuurin muutokseen ja toimitiloihin liittyen. 

Lue lisää