Vaasan Romeo - myytävät asunnot

Muuttovalmis
Vapaat asunnot:

2/77

Asuntokoot:

63,5

Talotyyppi:

Liiketila, Autopaikka, Kerrostalo, Varasto

Huoneiden lukumäärä:

1 - 3

Lisätiedot

Uusia citykoteja Vaasan ydinkeskustassa | Nya cityhem i Vasa kärncentrum

Varaa aika esittelyyn!

Haluatko tulla tutustumaan Vaasan Romeon koteihin, mutta et löytänyt sopivaa yleisesittelyaikaa? Voit varata ajan esittelyyn alla olevan linkin takaa:

Varaa aika esittelyyn

Valoisa kaupunkikoti / Ett ljust cityhem

Kodeissa on parkettilattia ja miellyttävä lattialämmitys. Valoisassa asunnossa on suuret ikkunat ja energiatehokas LED-valaistus. Keittiössä on induktiokeittotaso ja muut kodinkoneet on integroitu kalusteisiin. Osassa asuntoja on oma piha, osassa oma sauna. // Dessa hem har parkettgolv och behaglig golvvärme. De ljusa bostäderna har stora fönster och energieffektiv LED-belysning. Köken är utrustade med induktionshäll och de andra hushållsmaskinerna är integrerade i köksinredningen. En del av hemmen har eget gårdsområde, en del har egen bastu.

Myytävät asunnot Vaasan Romeo. Vaasan keskusta. YIT Koti. Romeon ja aiemmin valmistuneen Julian väliin tulee asukkaiden yhteiskäyttöön puistomainen, suojaisa sisäpiha ja maanalainen autohalli.Invånarna vid Romeo och tidigare färdigställa Julia har en gemensam parkliknande, skyddad innergård och en underjordisk bilhall.

Viihtyisä kaupunkikortteli / Trivsamt stadskvarter

Romeon ja aiemmin valmistuneen Julian väliin tulee asukkaiden yhteiskäyttöön puistomainen, suojaisa sisäpiha ja maanalainen autohalli. Invånarna vid Romeo och tidigare färdigställa Julia har en gemensam parkliknande, skyddad innergård och en underjordisk bilhall.

Uniikki sijainti – ydinkeskusta ympärillä / Unikt läge – mitt i kärncentrum

Teatterikorttelin sijainti on aidon cityihmisen unelma. Läheisyydessä löytyvät kaikki urbaanin elämän ainekset: tori, puistot, taidenäyttelyt, elokuvat ja museot, tavaratalot sekä kauppakeskukset. Läget vid Teaterkvarteret är citymänniskans dröm. I närheten finns alla ingredienser för en urban livsstil: torget, parker, konstvisningar, biograf och muséer, varuhus och köpcenter.

Lisämukavuutta asumiseen / Extra komfort i boendet

Asukkaiden yhteiskäytössä on sauna ja kerhotila, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja sekä Postin automaatti. Invånarna delar på gemensam bastuavdelning och klubbutrymme, torkrum, förråd för friluftsredskap samt Postens paketautomat.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Asuntoja yhteensä
77 i
Myytävät asunnot
2
Asuntokoot
63,5 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 3
Talotyyppi
Liiketila, Autopaikka, Kerrostalo, Varasto
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
69
Energialuokka
B2018
Tontti
Oma i
Autopaikkojen sijainti
Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa lämmittämöttömässä autohallissa, joka on yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden kanssa.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Jätehuone, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja, Kuivaushuone, Talosauna, Kerhohuone
Ota yhteyttä

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista