• Kaupungilla

Vaasan Myllykatu 14 - Bostads Ab Vasa Kvarngatan 14

Muuttovalmis
Vapaat asunnot:

7/76

Asuntokoot:

42,5 - 49,5

Talotyyppi:

Kerrostalo, Autopaikka

Huoneiden lukumäärä:

2

Lisätiedot

Vaasan Myllykatu 14 Klemettilässä on muuttovalmis! | Vasa Kvarngatan 14 i Klemetsö är inflyttningsklar!

Lämpöä ja viilennystä katon kautta / Värme och nerkylning via taket

Kodeissa on termostaatein ohjautuva kattolämmitys- ja viilennysjärjestelmä. Energiaa säästävä ja tehokas lämmitysjärjestelmä takaa tasaisen ja vedottoman sisälämmön. Huoneistokohtainen viilennys toteutetaan vesikiertoisten kattomoduulien kautta kesäkuukausina. // Hemmen är utrustade med ett takvärme och -nerkylningssystem som regleras med termostat. Detta energisparande och effektiva värmesystem garanterar en jämn och dragfri värme. Under sommarmånaderna fördelas den bostadsspecifika nerkylningen till bostäderna via de vattenburna takmodulerna.

Myllykatu 14 – uuden korttelin kulmakivi / Kvarngatan 14 – det nya kvarterets hörnsten

Klemettilän tyylikäs kaupunkikortteli asettuu keskustan kupeeseen monipuolisine palveluineen; kaupat, teatteri ja kirjasto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Matkakeskukseen on matkaa vain n. 400 metriä, torille n. 800 metriä ja yliopistolle pari kilometriä. Korttelin vieressä lähiliikenteen bussipysäkit. // Det stiliga stadskvarteret i Klemetsö är beläget alldeles invid kärncentrum med dess service: affärer, teater och biblioteket är endast en kort promenad ifrån. Till resecentret har du endast ca. 400 meter, till torget ca. 800 meter och till universitetet ett par kilometer. Bredvid kvarteret finns närtrafikens busshållsplatser.

Tyylikäs kaupunkikortteli / Ett stiligt stadskvarter

Vehreän korttelin sydämessä on keskustontti, jossa on mm. lentopallokenttä ja pallopeleihin soveltuva pyöreä pienareena. Huolitellut pihapiirit viheristutuksineen, valaistuksineen sekä näyttävine laatoituksineen kruunaavat korttelin talojen tunnelman. // I mitten av det grönskande kvarterets hjärta finns centrumtomten med bl.a. volleybollplan och en liten spelarena för bollspel. Den stiliga innergården med dess planteringar, belysning och estetiskt tilltalande stenläggning ger kvarterets hus en hemtrevlig känsla.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Myllykatu 14 - Bostads Ab Vasa Kvarngatan 14
Asuntoja yhteensä
76 i
Myytävät asunnot
7
Asuntokoot
42,5 - 49,5 m²
Huoneiden lukumäärä:
2
Talotyyppi
Kerrostalo, Autopaikka
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
45
Yhtiön autopaikkoja
1 i
Energialuokka
B2018
Tontti
Valinnainen vuokratontti i
Autopaikkojen sijainti
Autohallipaikat sijaitsevat maanlaisessa lämmittämättömässä autohallissa, joka on yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden kanssa.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja, Pesutupa
Ota yhteyttä

Virtuaaliesittely 3h

Virtuaaliesittely 43 m²

Virtuaaliesittely 47 m²

Virtuaaliesittely 49.5 m²

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasan Myllykatu 14 - Bostads Ab Vasa Kvarngatan 14
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa

Hyödynnä 10 000 euron erikoisetu!

Saat 10 000 euron hyvityksen tämän taloyhtiön YIT Kodin myyntihinnasta,

  • kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen nyt,
  • ja teet kaupat YIT Kodista 31.12.2018 mennessä. (Tarkemmat ehdot alla)
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Etusi ehdot:

Saat 10 000 euron hyvityksen YIT Kodin myyntihinnasta, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen, ja teet kaupat 30.12.2018 mennessä. Etu on voimassa vain nyt. Kun suljet lomakkeen, sitä ei näytetä sinulle uudelleen. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Etuun ei voi yhdistää muita tarjouksia/etuja. Etu koskee vain uusia varauksia ja seuraavia koteja: Espoon Kummeli, Hyvinkään Verka, Keravan Wellamo.