• Kaupungilla

Vaasan Keittiömestari - myytävät asunnot

Ennakkomarkkinoinnissa
Vapaat asunnot:

68/68

Asuntokoot:

20 - 84

Talotyyppi:

Kerrostalo, Varasto, Autopaikka

Huoneiden lukumäärä:

1 - 3

Lisätiedot

Uusia kerrostalokoteja Klemettilään – Nya YIT Hem till Klemetsö

Tule inspiroitumaan ja kysymään kysymyksiä suoraan suunnittelijoilta!

Webinaari Vaasan Keittiömestarista | Webinar för Vasa Köksmästaren

Ke/ons. 10.3. klo/kl. 17–18

Tervetuloa webinaariin tutustumaan Keittiömestarin koteihin! Webinaarissa esitellään tulevien kotien suunnitelmat ja sisustusratkaisut. Kuulet myös modernista kattolämmitys- ja viilennysjärjestelmästä. Tule inspiroitumaan ja kysymään Keittiömestarista suoraan ammattilaisilta! 

Välkommen på Kökmestares webinar för att bekanta dig med de nya hemmen! Under webinaret presenterar vi planerna och inredningslösningarna för de kommande hemmen. Du får även information om det moderna takvärme- och nedkylningssystemet. Kom och bli inspirerad samt ställ dina frågor om Kökmästaren direkt till experterna!

Ilmoittaudu | ANMÄLAN 

Webinaarissa puhutaan suomea. Ruotsiksi tekstitetty tallenne webinaarista lisätään nettisivuille myöhemmin.

Under webinaret pratar vi finska. Den svensk textade inspelningen av webinaret laddas senare upp på nätsidan.

Lämpöä ja viilennystä katon kautta / Värme och nerkylning via taket

Kodeissa on termostaatein ohjautuva kattolämmitys ja viilennysjärjestelmä. Energiaa säästävä ja tehokas lämmitysjärjestelmä takaa tasaisen ja vedottoman sisälämmön. Huoneistokohtainen viilennys toteutetaan vesikiertoisten kattomoduulien kautta kesäkuukausina. // Hemmen är utrustade med ett takvärme och - nedkylningssystem som regleras med termostat. Detta energisparande och effektiva värmesystem garanterar en jämn och dragfri värme. Under sommarmånaderna fördelas den bostadsspecifika nerkylningen via de vattenburna takmodulerna.

Suosittu kaupunkikortteli / Populärt stadskvarter

Klemettilän tyylikäs kaupunkikortteli asettuu keskustan kupeeseen monipuolisine palveluineen; kaupat, teatteri ja kirjasto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Matkakeskukseen on matkaa vain n. 400 metriä, torille n. 800 metriä ja yliopistolle pari kilometriä. Korttelin vieressä lähiliikenteen bussipysäkit. // Det stiliga stadskvarteret i Klemetsö är beläget alldeles invid kärncentrum med dess service: affärer, teater och biblioteket är endast en kort promenad ifrån. Till resecentret har du endast ca. 400 meter, till torget ca. 800 meter och till universitetet ett par kilometer. Bredvid kvarteret finns närtrafikens busshållplatser.

Suuri, suojaisa keskuspiha / Stor, skyddad innergård

Vehreän korttelin sydämessä on keskuspiha, jossa on mm. lentopallokenttä ja pallopeleihin soveltuva pyöreä pienareena. Huolitellut pihapiirit viheristutuksineen, valaistuksineen sekä näyttävine laatoituksineen kruunaavat korttelin talojen tunnelman. // I mitten av det grönskande kvarterets hjärta finns centrumtomten med bl.a. volleybollplan och en liten spelarena för bollspel. Den stiliga innergården med dess planteringar, belysning och estetiskt tilltalande stenläggning ger kvarterets hus en hemtrevlig känsla.

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Keittiömestari - Bostads Ab Vasa Köksmästaren
Asuntoja yhteensä
68 i
Myytävät asunnot
68
Asuntokoot
20 - 84 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 3
Talotyyppi
Kerrostalo, Varasto, Autopaikka
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontti
Vuokrattu i
Autopaikkojen lisätiedot
Autopaikkojen osakkeet myydään erikseen. Pihalla sijaitsevat autopaikat myydään ensitilassa vain kolmion ostajille, pienempien asuntojen ostajat voivat jonottaa pihapaikkoja. SÄHKÖINFRA Autopaikat 187-191 on varutettu sähköauton lataamisen mahdollistavalla latausinfralla ja laitevalmiudella. Latauslaite tilataan erikseen lisätyönä.
Autopaikkojen sijainti
Maanalaisessa autohallissa sijaitsee 33 autohallipaikkaa, joista 2 on varustettu erillisellä varastolla ja 5 on varustettu sähköauton lataukseen mahdollistavalla sähköinfralla. Autohallissa on myös 3 autotallia. Piha-alueella on 4 myytävää autopaikkaa ja 1 taloyhtiön autopaikka.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Upotettavat jäteastiat (Molok), Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja, Pesutupa, Kuivaushuone

Kodin sisustaminen

 • YIT-kodin-sisustus

  Uuden kodin sisustus

  Voit valita sisustusmateriaalit kolmesta hintaan sisältyvästä sisustusteemasta: valkoinen, vaalean sävyinen tai tumma sävymaailma. Sisustusvalinnat tehdään YIT Plus Studio -palvelussa asuntokaupan jälkeen. Voit myös teettää uniikkeja muutostöitä.

  Tutustu uuden kodin sisustamiseen

   

 • YIT Plus Studio - digitaalinen palvelu

  YIT Plus Studio -palvelu

  YIT Plus Studio on digitaalinen palvelu, jolla valitset uuteen kotiisi sisustusmateriaalit ja kodinkoneet. Näet kotisi 3D-mallin ja voit kokeilla, miltä eri materiaalit näyttävät. Käyttäjätunnukset saat asuntokaupan yhteydessä.

  Lue lisää Studiosta

 • YIT-muutostyö-keittiö

  Uniikit sisustusratkaisut

  Kun olet ajoissa liikkeellä, voit vaikuttaa tilaratkaisuihin ja teettää yksilöllisiä muutoksia. Suunnittelussa sinua auttavat sisustamisen ja rakentamisen ammattilaiset. Mahdollisuudet riippuvat rakennettavasta talosta ja asuntopohjasta. Lue lisää.

Virtuaaliesittely 43,0 m²

Esitteet

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasan Keittiömestari - Bostads Ab Vasa Köksmästaren
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa

Hyödynnä 10 000 euron erikoisetu!

Saat 10 000 euron hyvityksen tämän taloyhtiön YIT Kodin myyntihinnasta,

 • kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen nyt,
 • ja teet kaupat YIT Kodista 31.12.2018 mennessä. (Tarkemmat ehdot alla)
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Etusi ehdot:

Saat 10 000 euron hyvityksen YIT Kodin myyntihinnasta, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen, ja teet kaupat 30.12.2018 mennessä. Etu on voimassa vain nyt. Kun suljet lomakkeen, sitä ei näytetä sinulle uudelleen. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Etuun ei voi yhdistää muita tarjouksia/etuja. Etu koskee vain uusia varauksia ja seuraavia koteja: Espoon Kummeli, Hyvinkään Verka, Keravan Wellamo.