Uudiskohteet ja myytävät asunnot Tampereella

Tampereen uudet asunnot

Tampere on monien mahdollisuuksien kaupunki, jossa on mainiot edellytykset viihtymiseen, työntekoon ja opiskeluun. YIT:n myytävät asunnot Tampereella tarjoavat asumisen vaihtoehtoja jokaiseen makuun upeista rantamaisemasta keskustan liepeille ja lähelle luonnonrauhaa.

Katso myös Tampereen lähimpien kaupunkien uudet myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Hämeenlinnassa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Tampereesta

Rakennamme Tampereelle, Pirkanmaan uniikkiin maakuntakeskukseen, uusia asuintaloja ydinkeskustan jatkeeksi ja hyvien liikenneyhteyksien päähän kaupungin sykkeestä. Myytävät asunnot Tampereella rakentuvat ympäristöihin, joissa Näsijärven kauniit maisemat näyttelevät pääroolia.

Niemenrannassa voit elää rantaelämää kaupunkikodissa

Niemenrannan asukkaita hemmotellaan rantaelämän herkuilla ihan tavallisena arkena. Ihaile Näsijärven järvimaisemia ja nauti rantareiteistä sekä puistoalueista vuoden jokaisena päivänä! Vesille pääset omasta kotisatamasta, Niemenrannan puistokadun päästä.

Uudet myytävät asunnot Niemenrannassa sijaitsevat monipuolisten palveluiden keskellä. Ratikkareittiä rakennetaan parhaillaan, ja bussit kulkevat jo nyt lähes vuorokauden ympäri.


Ranta-Tampellan alue on kivenheiton päässä keskustasta

Näsijärven rantaan kohoava Ranta-Tampella on kantakaupungin viehättävä jatke. Asukkaat pääsevät nauttimaan rantaelämästä ja järvimaisemista aivan keskustan palvelujen naapurissa.

YIT:n uudet myytävät asunnot Ranta-Tampellassa sijaitsevat aivan veden äärellä. Asuntoja on monen makuun kaksikerroksisista näköalakodeista pienempiin kaupunkikoteihin sekä niin kutsuttuihin mini-lofteihin. Alueen läpi kulkeva kanava kävelysiltoineen ja rantakatuineen lisää viihtyvyyttä ja luo kaupunginosaan omaleimaisuutta.

Tohlopinranta on uusi, upea alue aivan rannalla

Tampereen Tohloppi-järven rantaan tulee uusi ainutlaatuinen asuinalue, jossa nautitaan kauniista maisemasta ja rauhallisesta järviluonnosta. Lähellä ovat mm. Lielahden palvelut ja vain vartin päässä Tampereen keskustasta! Tesoman seisakkeelta juna vie pidemmällekin.

YIT:n uudet myytävät asunnot Tohlopinrannassa sijaitsevat Tohloppi-järven rannalla. Tämä asuinympäristö tarjoaa mahdollisuuden nauttia aktiivisesta, mutta rennon rauhallisesta elämänmenosta upeiden maisemien ja kauniin järviluonnon äärellä. Ainutlaatuinen luonto kutsuu ympäri vuoden liikkumaan monipuolisiin metsä- ja järvimaisemiin.

Mieli lepää Rauhaniemessä

Lähelle Näsijärveä rakentuu kuuden asunto-osakeyhtiön stressivapaa vyöhyke, jossa mieli lepää ja keho virkistyy. Alueella on hektisen elämän vastapainoksi lukuisia lähiharrastusmahdollisuuksia ja metsäisen rauhallinen ympäristö, jossa on helppo olla onnellinen.

YIT:n uudet myytävät asunnot Rauhaniemessä sijoittuvat naapurustoon, johon kuuluvat Rauhaniemen kansankylpylä, lasten leikkipuisto, suosittu uimaranta, venesatama, avantouintipaikka ja mainiot lenkkeilymaastot.

Uudistuvassa Santalahdessa eletään tunnelmallista arkea

Kauniin Näsijärven ja Pispalan kulttuurimaisemien väliin rakennetaan uutta sujuvan arjen vyöhykettä. Santalahden vanha tehdasalue muuttuu moderniksi, yhteisölliseksi asuinalueeksi, jossa on suojaisia sisäpihoja ja suora pääsy Näsijärven rantaan.

YIT:n uudet myytävät asunnot Santalahdessa sijoittuvat tulevan raitiovaunureitin varrelle. Monipuolinen palvelutarjonta on aivan lähellä, ja kodeista on upeita näkymiä Näsijärvelle ja viereiseen ranta- ja tapahtumapuistoon.

Kiinnostava Hervanta – kuin kaupunki kaupungin sisällä

Hervannassa kaikki arjen palvelut ovat aivan nurkan takana, ja luontoonkin pääsee lähes kotiovelta. Alueen kulkuyhteydet ovat erinomaiset, ja kevyen liikenteen verkostot laajat. 

YIT:n myytävät autopaikat Hervannassa asettuvat Tieteenkadun ja Tietoraitin väliin, viihtyisään Tieteenkortteliin.

Tampereen keskustan kohokohdat – kaupunkikulttuuria ja luontoelämyksiä

Maailman saunapääkaupunki Tampere on suosittu asuinkaupunki ja Suomen suosituimpia opiskelu- ja matkailukaupunkeja. Kaupungin historia teollisuuskeskittymänä näkyy edelleen vanhoissa punatiilisissä rakennuksissa esimerkiksi Tammerkosken kansallismaisemassa.

Sopiva koko, monipuoliset palvelut, ylenpalttisen laaja kulttuuritarjonta ja sijainti isojen järvien sylissä tekevät Tampereesta loistavan paikan elää. Kaupunki on monipuolinen, helposti lähestyttävä ja mutkaton, rouhea ja rento, mutta myös dynaaminen ja tiukasti kiinni tässä päivässä.

Kulttuuri ja harrastaminen

Tampere tarjoaa kulttuurin ystävälle hengästyttävän valikoiman kiinnostavia museoita, taidenäyttelyitä, teattereita ja kulttuuriraitteja. Huvittelun haluisille on tarjolla vauhdikkaita käyntikohteita Särkänniemestä ravintolaelämään – juuri sen parhaan Manse-selfien ottamiseen.

Tampere on suosittu ostoskaupunki, sillä kaikki kaupat, putiikit, tavaratalot ja ostoskeskukset sijaitsevat keskustassa kävelyetäisyydellä toisistaan. Makumatkailu onnistuu kaupungin lukemattomissa arvostetuissa ravintoloissa, viihtyisissä kahviloissa ja paikallisissa pienpanimoissa.

Monipuolinen luonto

Kun järvet ja metsät ulottuvat lähes Tampereen keskustaan saakka, on luonto aina lähellä. Näsijärven ja Pyhäjärven aalloille pääsee hetkessä ja keskustan tuntumassa kohoaa maailman korkein pitkittäisharju, Pyynikinharju, upeine rinteineen ja maisemineen.

Tampereen keskusta on täynnä vehreitä puistoja, ja vain hiukan kauempana kutsuvat Hatanpään, Pyynikin ja Kaupin ulkoilualueet kuntoilemaan ja rentoutumaan. Retkeilystä, patikoinnista ja kalastuksesta nauttivat löytävät lähialueilta loistavat harrastuspaikat.

Erinomaiset kulkuyhteydet

Tampereen sijainti on mainio – kaksi kolmasosaa suomalaisista asuu 160 kilometrin säteellä Tampereelta! Julkisilla liikennevälineillä on helppo saapua kaupunkiin. Esimerkiksi junan kyydissä matkaa Helsinkiin puolessatoista tunnissa, kaukoliikenteen linja-autoyhteydet ovat sujuvat joka puolelle Suomea ja kaupungissa on oma lentokenttä. Paikallisliikenteen reittiverkosto on kattava, ja kaupunki tarjoaa maksutonta liityntäpysäköintiä joukkoliikenteen käyttäjille.

Pidetty opiskelukaupunki

Joka kolmas tamperelainen on opiskelija, ja kaupungin opiskelumahdollisuudet ovatkin todella monipuoliset. Tampereella voi opiskella yliopistossa, ammattikorkeakouluissa, ammattiopistoissa ja aikuiskoulutuskeskuksessa. Kaupungissa järjestetään lukemattomia opiskelijatapahtumia ympäri vuoden, ja harrastustoiminta on kattavaa ja vilkasta. Nuoret koulutetut ihmiset takaavat Tampereen elinvoimaisuuden ja siksi myös yritykset viihtyvät kaupungissa.

Katso opiskelijoille sopivat myytävät yksiöt Tampereella ja myytävät kaksiot Tampereella

  • naapurioppaat_jenna_joni_1200x380.jpg

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tampere
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista