Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Santalahdessa

Tapahtumarikkaan arjen palaset paikoillaan

Santalahden vanha tehdasalue herää henkiin yhteisölliseksi, vehreäksi ja moderniksi asuinalueeksi, jossa on vanhan tehdasmiljöön tunnelmaa, suojaisia sisäpihoja ja suora reitti Näsijärven rantaan.

Pispalan tunnelmallisten kulttuurimaisemien ja Näsijärven väliin syntyy uusi sujuvan arjen vyöhyke, josta on helppo kulkea niin keskustaan kuin Lielahden palvelujen äärelle. Tuleva raitiovaunureitti kulkee aivan uusien YIT Kotien vierestä. Täällä eletään liikkuvaa ja tapahtumarikasta kaupunkielämää Näsijärven ja ison tapahtumapuiston virkistysmahdollisuuksien vieressä.

Lähellä palveluja, keskellä tapahtumia

Uuden asuinalueen vieressä on vehreä ranta- ja tapahtumapuisto, jossa on skeittiparkki, koirapuisto, koripallokenttä, uimaranta ja reilusti tilaa oleskeluun ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tulevaisuudessa puisto toimii myös erilaisten tapahtumien ja konserttien pitopaikkana. Pyynikin virkistysalue ja Näsijärven venesatama tuovat arkeen uusia ulottuvuuksia, talvella järven jäälle pääsee luistelemaan. Arkea sujuvoittavat ratikkareitin lisäksi alueen läheltä löytyvät päivittäistavarakauppa, koulu, päiväkodit ja terveysasema.

Uudistuvan Santalahden tulevista kodeista on hienoja näkymiä Näsijärvelle ja puistomaisemiin. Liity asiakasrekisteriin, niin saat tietää ensimmäisten joukossa, kun tapahtuu!

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Santalahti
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti
Hatanpään valtatie 11, 1. krs, 33100 Tampere
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista