Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Hervannassa

Persoonallinen Hervanta kasvaa, uudistuu ja kiinnostaa

Hervannassa on loistavat palvelut

Suomen tunnetuimpiin kuuluvalla lähiöllä on monta nimeä, legendaarisin lienee Herwood. Palveluiden suhteen alue on omavarainen. Kauppakeskus Duon ja monien muiden liikkeiden lisäksi alueella on terveyskeskus, päiväkoteja, ala- ja yläkoulut sekä lukio. Alue on myös merkittävä koulutus- ja osaamiskeskittymä. Siellä on mm. Tampereen teknillinen yliopisto ja Kampusareena, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Poliisiammattikorkeakoulu ja tiedepuisto Hermia.

Harrasta ja liiku: vapaa-aika Hervannassa

Hervannassa pääsee helposti luonnon helmaan, sillä siellä on paljon eri pituisia ulkoilureittejä ja luontopolkuja sekä virkistysalueita pelikenttineen. Alueella on myös oma jäähalli ja uimahalli kuntosaleineen, uimarantakin lähellä. Hervannan keskustan vapaa-aikakeskuksessa löytyy runsaasti mahdollisuuksia monipuoliseen sisäliikuntaan.

Ihmisen kokoinen Tieteenkortteli

Hervannan sisääntulon nykyaikaan päivittävän Tieteenkorttelin moderni arkkitehtuuri yhdistyy väljiin näkymiin. Autojen pysäköintipaikat on sijoitettu maan alle viihtyisien oleskelualueiden, kuten Kamreerin aukion ja Latsaruksen puiston tieltä. Hervannan kaikki monipuoliset palvelut, työ- ja opiskelupaikat ovat kätevästi kävelymatkan päässä.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...