Uudiskohteet ja myytävät asunnot Lappeenrannassa

Lappeenrannan uudet asunnot

Iloisen Etelä-Karjalan yliopisto- ja matkailukaupunki Lappeenranta on upea paikka asua ja elää. YIT:n uudet myytävät asunnot Lappeenrannassa sijaitsevat erinomaisilla paikoilla, joissa nautitaan hyvien palvelujen läheisyydestä ja Saimaan lumoavasta järviluonnosta.

Tutustu myös Lappeenrannan lähialueisiin ja katso esimerkiksi myytävät loma-asunnot Imatralla.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Lappeenrannasta

Rakennamme Lappeenrantaan, Etelä-Karjalan helmeen, uusia asuintaloja arvostetulle alueelle kaupungin keskustan tuntumaan. Myytävät asunnot Lappeenrannassa nousevat kauniiseen ympäristöön, huippupaikoille luonnon, maisemien ja palveluiden lähelle. 


Pikisaaren huolettomat maisemakodit kutsuvat

Pikisaaren rantakylä on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kyläyhteisöä, huoletonta asumista ja vapaa-ajan viettoa veden äärellä. YIT:n myytävät asunnot Pikisaaressa sijaitsevat Saimaan rannalla uudella, väljästi rakennetulla asuinalueella. Rannan ja talojen väliin jäävää rantaraittia pitkin kävelet Linnoituksen kautta Satamatorille ja keskustaan vartissa.

Maisemakodeissa on helppoa olla aktiivisesti jouten. Idyllisellä ja rauhallisella Pikisaarella on lukuisia ulkoilureittejä, uimapaikkoja, metsikköä lenkkipolkuineen ja kaupunkipuisto. Kun aamuisin heti silmät avatessa näkee Saimaan kauniin järvimaiseman, on sunnuntaifiilis seitsemän päivää viikossa taattu!

Lappeenrannan keskustan kohokohdat – upea paikka asua ja elää

Lappeenranta on Etelä-Karjalan eläväinen maakuntakeskus. Se on virkeä yliopistokaupunki, joka kutsuu myös matkailijoita ympäri vuoden. Lappeenrannassa nautitaan hyvien palvelujen läheisyydestä ja lumoavasta Saimaan järviluonnosta karjalaisen rennossa ilmapiirissä.

Kaupunki on monelta kantilta katsottuna erinomainen paikka asua ja elää. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat monipuoliset nautitpa sitten liikunnasta, kulttuurista tai tapahtumista!

Keskeinen sijainti ja värikäs historia

Leppoisa Lappeenranta sijoittuu Saimaan etelärannan ja Venäjän rajan väliselle alueelle, ja on sijaintinsa vuoksi merkittävä kansainvälinen tavara- ja henkilöliikenteen keskus. Sillä on värikäs menneisyys, johon pääsee kurkistamaan historiallisen Linnoituksen museoissa, puodeissa, kujilla ja puistoissa.

Lappeenrannan satama sijaitsee Linnoituksen vieressä. Sen lisäksi, että satamaraitilla on mukava kävellä kesäisin, sieltä pääsee myös risteilemään Saimaalle vaikkapa höyrylaivalla. Helsinkiin voi Lappeenrannasta matkata junalla kahdessa tunnissa ja Pietariin puolessatoista. Tiesitkö, että Lappeenrannassa on myös lentokenttä?

Henkeäsalpaavan kaunis Saimaan alueen luonto

Saimaan alueen luonto tarjoilee loputtomasti elämyksiä, ja vesi onkin erottamaton osa eteläkarjalaista tunnelmaa. Retkikohteita ja ulkoilureittejä on jokaiseen makuun ja ympärivuotiseen liikkumiseen - pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja vaikkapa kiipeilyyn.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lappeenranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Lappeenrannan Asuntomyynti
Kiviharjunkatu 16, 53100 Lappeenranta
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista