Uudiskohteet ja myytävät asunnot Helsingissä

Helsingin uudet asunnot

Kaunis pääkaupunkimme tarjoaa jokaiselle jotakin. YIT:n uudet myytävät asunnot Helsingissä rakentuvat erinomaisille paikoille merellisessä ja sykkivässä kaupungissa. Jokaisessa kaupunkikodissa on moderni talotekniikka, palvelut lähellä ja taattu saavutettavuus – ja valinnanvaraa urbaaneista unelmista merellisiin helmiin.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Asuntouutiset

Lue lisää Helsingistä

Rakennamme Helsinkiin koteja uusiin asuinkortteleihin lähelle keskustan kuhinaa sekä hyvien liikenneyhteyksien päähän kantakaupungin vilinästä. Myytävät asunnot Helsingissä nousevat oivallisiin asumisympäristöihin, joissa monipuoliset lähipalvelut tekevät arjesta sujuvaa.  

Helsingin sydän yhdistää kaupunkiasumisen parhaat puolet! Katso huippumodernit yksiöt Helsingissä

Kuninkaantammi on omaleimainen kaupunginosa lähellä luontoa

Helsingin Keskuspuiston ja Vantaanjoen viereen kohoaa Kuninkaantammi, joka on uusi, viihtyisä ja värikäs asuinalue. YIT:n myytävät asunnot Kuninkaantammessa sijaitsevat pikkukaupunkimaisesti rakennettujen katujen varsilla.

Kuninkaantammea toteutetaan ekologisesti kestävin ratkaisuin ja alueella nautitaan luonnosta sekä monipuolisesta harrastamisesta. Palvelut ovat lähellä, ja niiden tarjonta laajenee entisestään lähivuosina. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset läheisen Hämeenlinnanväylän ansiosta.

Töölöntulli – osa arvostetuinta kantakaupunkia

Miltä kuulostaisi uusi koti Helsingin keskustassa, stadikan ja jäähallin naapurissa? YIT:n myytävät asunnot Töölöntullissa sijaitsevat uudessa kaupunkikorttelissa Töölön ja Meilahden välissä. Kolmen asuintalon muodostamassa Kirjailijakorttelissa on oma, suojaisa sisäpiha. Kantakaupungin palvelut ja tapahtumat ovat ympärillä, ja ratikka vie nopeasti ydinkeskustaan.

Vuosaaressa tuoksuu meri, Aurinkolahdessa myös muisto kahvista

Vuosaaren valtit ovat meri ja metro. Kaikki palvelut kaupoista kirjastoon ja kulttuuritalosta kouluihin ovat kävelyetäisyydellä. Jos haluat päästä merta edemmäs kalaan, metro vie Itäkeskukseen ja Helsingin keskustaan hujauksessa.

YIT:n myytävät asunnot Aurinkolahdessa sijaitsevat Kahvikorttelissa, entisen Pauligin kahvipaahtimon alueella. Sijainti on mainio: Helsingin pisin hiekkaranta on kivenheiton päässä, Uutelan luonnonsuojelualue kalliorantoineen alkaa melkein vierestä ja kuitenkin Vuosaaren keskustaan ja metrolle kävelee vain muutaman minuutin.

Kalasatama on merimaisemia ja urbaania sykettä

Merellinen Kalasatama sijaitsee Sörnäisissä, Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Alue on ainutlaatuinen yhdistelmä hurmaavia näkymiä merelle, elävää kaupunkikulttuuria ja monipuolisia lähipalveluja. Ulkoilmasta voi nauttia esimerkiksi merellisellä Mustikkamaalla ja uudessa Kalasatamanpuistossa.

Myytävät asunnot Kalasatamassa rakentuvat loistaville paikoille Sompasaareen ja Verkkosaareen. Tulevaisuudessa Kalasatamaan pääsee metron lisäksi myös ratikalla ja busseilla.

Arabianrannassa kohtaavat taide, meri ja historiallinen miljöö

Arabianrannan alue on syntynyt ja saanut nimensä vanhan Arabian tehtaan mukaan. Nykyään rakennuksessa toimii Aalto-yliopiston Taideteollinen korkeakoulu, joka osaltaan luo designkaupunginosaan aidon boheemin tunnelman. Arabianrannassa taide on osa asuinympäristöä esimerkiksi talojen julkisivuissa ja sisäpihoilla.

Arabianrannan Arte on Hämeentielle seisova uusi, moderni ja inspiroiva asuinkortteli. YIT:n myytävät asunnot Arabianrannassa sijaitsevat lähellä merta ja kattavia lähipalveluita. Suuri rantapuisto houkuttelee ulkoilmaelämään ja urbaanin kaupunginosan vanhat rakennukset ja kaupunkitaide tuovat syvyyttä arkeen. Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka ilmansuuntaan!

Helsingin keskustan kohokohdat – helposti lähestyttävä metropoli

Jos jossakin Suomen kaupungissa pääsee kokemaan aitoa suurkaupungin tunnelmaa, niin Helsingissä se tapahtuu. Helsinki on täynnä näkemistä, kokemista ja monipuolisia palveluita rajautuen kauniisiin meri- ja merenrantamaisemiin. Helsingissä kohtaavat kiehtova historia, urbaani syke ja kansainvälinen ilmapiiri. Keskusta on laajentunut myös Pasilaan, jossa kohoaa monipuolinen Tripla.

Kulttuuria kaikille aisteille

Helsingin kulttuuritarjonta on Suomen monipuolisinta. Esimerkiksi kaupungin teattereissa, museoissa, konserttisaleissa, kulttuurikeskuksissa, elokuvateattereissa ja muilla areenoilla järjestetään vuosittain yli 3000 esitystä, konserttia ja muuta tapahtumaa, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

Kaupungin lukuisat puistot ja viheralueet kutsuvat liikkumaan ja rentoutumaan. Ydinkeskustasta alkavan Keskuspuiston lisäksi kaupunki omistaa lähikuntien puolella viitisen tuhatta hehtaaria luonnontilaisia ulkoilualueita.

Aktiivinen opiskelukaupunki

Helsingin yliopisto ja kymmenet muut oppilaitokset vetävät kaupunkiin opiskelijoita kaikkialta Suomesta sekä ulkomailta. Aikuisopiskelijakin löytää stadin kattavasta opintovalikoimasta varmasti sopivia vaihtoehtoja itsensä ja uransa kehittämiseen. Helsinki tarjoaa runsaasti myös opiskelijabudjettiin sopivia vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia.

Helsinkiin on helppo tulla

Helsinki on tunnetusti helposti tavoitettavissa kaikilla eri tavoilla: laivalla, lentokoneella, junalla, bussilla, metrolla ja autolla. Keskustassa pärjää hyvin kävellen, ja polkupyörä on siirtymisissä näppärä kaveri. Myös kaupungin omat sisäiset joukkoliikenneyhteydet ovat erinomaisen kattavat ja monipuoliset.

  • Kysy Eerolta

  • Kysy Ainolta ja Pirkolta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Helsinki
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista