Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Tuultenristissä

Puutarhakaupunginosan uusi, upea keskusta

Loistoluokan kulkuyhteydet
Loistoluokan kulkuyhteydet
Erinomaiset palvelut ja kulttuuritarjonta
Erinomaiset palvelut ja kulttuuritarjonta
Rantaraitti ja merelliset ulkoilualueet
Rantaraitti ja merelliset ulkoilualueet
Maineikasta koulutusta
Maineikasta koulutusta

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Erinomaiset palvelut

  Erinomaiset palvelut

  Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

 • Loistavat kulkuyhteydet

  Loistavat kulkuyhteydet

  Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

 • Kulttuuria ja liikuntaa

  Maineikasta koulutusta ja kansainvälinen kampus 

  Otaniemen 1950-luvulla rakennetun puistokampuksen asemakaavan suunnitteli Alvar Aalto. Alueella on hänen ja muiden tunnettujen suomalaisten arkkitehtien kuten Reima ja Raili Pietilän sekä Heikki ja Kaija Sirénin suunnittelemia rakennuksia. Tapiolassa toimii lukuisia päiväkoteja, ala-, yläkouluja ja lukioita on useampia. WeeGee-talossa toimiva Etelä-Tapiolan lukio on yksi Suomen parhaimpia. Otaniemessä toimii kansainvälinen Aalto-yliopisto.

 • Kulttuuria ja liikuntaa

  Kulttuuria ja liikuntaa

  Aarne Ervin suunnittelema Kino Tapiola on toiminut jo vuodesta 1955. Kulttuurielämyksiä tarjoavat myös Espoon teatteri, Tapiolan Sinfonietta, April Jazz, Espoo Ciné, PianoEspoo, Espoon modernin taiteen museo ja WeeGee -näyttelykeskus. Lyhyen matkan päässä on Tapiolan urheilupuiston pallokentät ja urheiluhallit.

 • Meri ja Rantaraitti

  Meri ja Rantaraitti

  Rantaraitin varrella on arkkitehti Karl August Wreden suunnittelema 1800-luvun lopulla valmistunut Sinebrychoffien huvila talousrakennuksineen. Alueella on myös uimaranta. Merenrantoja myötäilevä Rantaraitti on noin 40 kilometriä pitkä. Sen varrella on uimarantoja ja pieniä kahviloita, jossa poiketa kalakeitolle. Tapiolalaisten kotisatama on Otsolahden satama.

 • Tuultenristin koti

  Tuultenristin koti

  Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tuultenristi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Tuultenristi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...