Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tapiolan Tuultenristissä

Puutarhakaupunginosan uusi, upea keskusta

Loistoluokan kulkuyhteydet
Loistoluokan kulkuyhteydet
Erinomaiset palvelut ja kulttuuritarjonta
Erinomaiset palvelut ja kulttuuritarjonta
Rantaraitti ja merelliset ulkoilualueet
Rantaraitti ja merelliset ulkoilualueet
Maineikasta koulutusta
Maineikasta koulutusta

Esittelyssä pian

Kodin ostajalle korkokatto kaupan päälle

Tutustu alueeseen

 • Tuultenristin koti

  Taidetta työmaalla

  Tuultenristin työmaa-aidassa kiertää kuvittaja Ilona Partasen erilaisia tuulia kuvaava taideteos. Projekti on YIT:n ja EMMA – Espoon modernin taiteen museon välinen yhteistyöhanke. Tavoitteena on tuoda piristystä ja taidetta ohikulkijoille ja Tapiolan asukkaille rakentamisen aikana. Partasen teoksen lähtökohtana on ollut löytää jokaiselle tuulelle oma luonteensa, jota korostetaan visuaalisin keinoin. Myöhemmin teoksista tehdään versiot taloyhtiöiden aulatiloihin.

 • Erinomaiset palvelut

  Erinomaiset palvelut

  Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

 • Loistavat kulkuyhteydet

  Loistavat kulkuyhteydet

  Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

 • Kulttuuria ja liikuntaa

  Maineikasta koulutusta 

  Otaniemen 1950-luvulla rakennetun puistokampuksen asemakaavan suunnitteli Alvar Aalto. Alueella on hänen ja muiden tunnettujen suomalaisten arkkitehtien kuten Reima ja Raili Pietilän sekä Heikki ja Kaija Sirénin suunnittelemia rakennuksia. Tapiolassa toimii lukuisia päiväkoteja, ala-, yläkouluja ja lukioita on useampia. WeeGee-talossa toimiva Etelä-Tapiolan lukio on yksi Suomen parhaimpia. Otaniemessä toimii kansainvälinen Aalto-yliopisto.

 • Kulttuuria ja liikuntaa

  Kulttuuria ja liikuntaa

  Aarne Ervin suunnittelema Kino Tapiola on toiminut jo vuodesta 1955. Kulttuurielämyksiä tarjoavat myös Espoon teatteri, Tapiolan Sinfonietta, April Jazz, Espoo Ciné, PianoEspoo, Espoon modernin taiteen museo ja WeeGee -näyttelykeskus. Lyhyen matkan päässä on Tapiolan urheilupuiston pallokentät ja urheiluhallit.

 • Meri ja Rantaraitti

  Meri ja Rantaraitti

  Rantaraitin varrella on arkkitehti Karl August Wreden suunnittelema 1800-luvun lopulla valmistunut Sinebrychoffien huvila talousrakennuksineen. Alueella on myös uimaranta. Merenrantoja myötäilevä Rantaraitti on noin 40 kilometriä pitkä. Sen varrella on uimarantoja ja pieniä kahviloita, jossa poiketa kalakeitolle. Tapiolalaisten kotisatama on Otsolahden satama.

 • Tuultenristin koti

  Tuultenristin koti

  Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

 • Tuultenristin modernit toimitilat Merituulentorin suunnasta

  Työtilojen uusi taso

  Tuultenristiin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja. Tuultenristiin valmistuu uuden asuinkorttelin lisäksi yhteensä 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Ne sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä https://www.yit.fi/tuultenristin-toimitilat

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tuultenristi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista