Uniikkeja koteja ja uutta
toimitilaa Tapiolan Tuultenristiin

Ota yhteyttä

Tuultenristi valmistuu Tapiolan uuteen upeaan keskustaan

Tapiolan Tuultenristiin valmistuu uniikkeja kaupunkikoteja ja lisäksi yhteensä noin 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Ensimmäisten Tuultenristin kotien ennakkomarkkinointi on parhaillaan käynnissä. Tuultenristin toimistotalo etenee vauhdikkaasti ja ensimmäiset sopimukset ankkurivuokralaisten kanssa on jo tehty. Keväällä 2023 tiloihin muuttavat mm. Helsingin seudun Osuuspankki ja Uudenmaan Martat. Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä.

Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Tuultenristi on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

TUULTENRISTIN ASUNNOT  

TUULTENRISTIN TOIMITILAT

Yli 200
Yli 200

asuntoa Tapiolan ytimessä

Noin 4 200 m²
Noin 4 200 m²

liike- ja toimistotilaa

Hyvät kulkuyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet

Tapiolan metroaseman vieressä

 • Asuntoja
 • Liiketiloja
 • Toimistoja
 • Hyvät liikenneyhteydet

Tuultenristin rakentamisen arvioitu aikataulu

    Mitä ja kenelle

    "Tapiolan Tuultenristi – toimivaa asumista ja monipuolisia palveluja"
    "Tapiolan Tuultenristi – toimivaa asumista ja monipuolisia palveluja"
    Elämää mukavuusalueella

    Elämää arjen yläpuolella

    Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

    Erinomaiset palvelut

    Erinomaiset palvelut heti naapurissa

    Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

     

    Tutustu YIT Koteihin
    Espoon paras sijainti

    Espoon paras sijainti

    Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

    Työtilojen uusi taso

    Työtilojen uusi taso

    Tuultenristiin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja. Tänne on helppo tulla ja täällä työarki sujuu aivan uudella tasolla, kun kaikki palvelut löytyvät vierestä ja metroasemakin on ihan vieressä.

     

    Tutustu toimitiloihin

    Asunnot ja toimitilat

    Kartta

    Sammonsilta 8, Espoo

    Määränpää:

    Työmaan poikkeavat liikennejärjestelyt

    Tuultenristin työmaan poikkeusreitit

    Vanha jalankulkureitti on poistunut ja tilalle on rakennettu tilapäinen uusi reitti työmaan läpi, joka tulee olemaan käytössä ainakin syyskuun 2022 loppuun. Sen jälkeen reitin sijainti saattaa muuttua, mutta yhteys Itätuulenkujalta Merituulentorille pyritään säilyttämään rakentamisen ajan, lukuunottamatta turvallisuuden tai työmaatekniikan kannalta välttämättömiä katkoksia.

    Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaista kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti tilapäistä ruuhkaa, melua ja pölyä. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemme mahdollista haittaa jo etukäteen. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

    Ajankohtaista työmaalla

    Lue lisää

    Ota yhteyttä

    Leila Kettuoja
    Toimitilat
    Asuntomyynti Helsinki
    Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
    *) Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24 %) soitettaessa kiinteästä puhelinverkosta tai matkapuhelimesta.
    Työmaahan ja hankkeisiin liittyvät tiedustelut