Uniikkeja koteja ja uutta
toimitilaa Tapiolan Tuultenristiin

Ota yhteyttä

Tuultenristi valmistuu Tapiolan uuteen upeaan keskustaan

Tapiolan Tuultenristiin valmistuu uniikkeja kaupunkikoteja ja lisäksi yhteensä noin 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Ensimmäisten Tuultenristin kotien ennakkomarkkinointi on parhaillaan käynnissä. Tuultenristin toimistotalo etenee vauhdikkaasti ja ensimmäiset sopimukset ankkurivuokralaisten kanssa on jo tehty. Keväällä 2023 tiloihin muuttavat mm. Helsingin seudun Osuuspankki ja Uudenmaan Martat. Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä.

Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Tuultenristi on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

TUULTENRISTIN ASUNNOT  

TUULTENRISTIN TOIMITILAT

Yli 200
Yli 200

asuntoa Tapiolan ytimessä

Noin 4 200 m²
Noin 4 200 m²

liike- ja toimistotilaa

Hyvät kulkuyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet

Tapiolan metroaseman vieressä

  • Asuntoja
  • Liiketiloja
  • Toimistoja
  • Hyvät liikenneyhteydet

Mitä ja kenelle

"Tapiolan Tuultenristi – toimivaa asumista ja monipuolisia palveluja"
"Tapiolan Tuultenristi – toimivaa asumista ja monipuolisia palveluja"
Elämää mukavuusalueella

Elämää arjen yläpuolella

Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

Erinomaiset palvelut

Erinomaiset palvelut heti naapurissa

Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

 

Tutustu YIT Koteihin
Espoon  paras sijainti

Espoon paras sijainti

Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

Työtilojen uusi taso

Työtilojen uusi taso

Tuultenristiin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja. Tänne on helppo tulla ja täällä työarki sujuu aivan uudella tasolla, kun kaikki palvelut löytyvät vierestä ja metroasemakin on ihan vieressä.

 

Tutustu toimitiloihin

Asunnot ja toimitilat

Kartta

Sammonsilta 8, Espoo

Määränpää:

Ota yhteyttä

Leila Kettuoja
Toimitilat
Asuntomyynti Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
*) Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24 %) soitettaessa kiinteästä puhelinverkosta tai matkapuhelimesta.