Uniikkeja koteja ja uutta toimitilaa Tapiolan Tuultenristiin

ESITTELY     GALLERIA      AIKATAULU      MITÄ JA KENELLE       SIJAINTI     

AJANKOHTAISTA      OTA YHTEYTTÄ

Tuultenristi-logoWhite.png

Tuultenristi valmistuu Tapiolan uuteen upeaan keskustaan

Tapiolan Tuultenristiin on valmistunut uniikkien kaupunkikotien lisäksi yhteensä noin 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. 

Tuultenristin toimistotilat ovat muuttovalmiit! Tuultenristissä on vielä tilaa muutamalle vuokralaiselle. Ensimmäisen kerroksen 233 neliön tila sopii liike-, palvelu- tai toimistotilaksi. Neljännessä kerroksessa on vapaana n. 740 neliön toimistotila, joka on jaettavissa kahdelle käyttäjälle sekä 5. kerroksen avara kattohuoneisto n. 530 m² upeilla näkymillä, joka sekin on jaettavissa kahdelle käyttäjälle alkaen 166 m². Tuultenristin vuokralaisia ovat mm. Helsingin Seudun Osuuspankki, Uudenmaan Martat, Tech Mahindra sekä HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut. Ensimmäiseen kerrokseen avautuu Tapiolan Klubi -ravintola kesällä 2024.

Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä. Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä, ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

housing_icon_white_100x100.png
yli 300

asuntoa Tapiolan ytimessä

business_premises_icon_white_100x100.pngnoin 4200 m²
toimisto- ja palvelutilaa

metro_icon_white_100x100.pngHyvät kulkuyhteydet
Tapiolan metroaseman vieressä

Galleria

    Mitä ja kenelle

    Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

    Elämää arjen yläpuolella

    Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

    Tutustu YIT koteihin
    Työtilojen uusi taso

    Työtilojen uusi taso

    Tuultenristissä on moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja. Tänne on helppo tulla ja täällä työarki sujuu aivan uudella tasolla, kun kaikki palvelut löytyvät vierestä ja metroasemakin on ihan vieressä.

    Tuultenristissä on vielä tilaa muutamalle vuokralaiselle. Ensimmäisen kerroksen 233 neliön tila sopii liike-, palvelu- tai toimistotilaksi. Neljännessä kerroksessa on vapaana n. 740 neliön toimistotila, joka on jaettavissa kahdelle käyttäjälle sekä 5. kerroksen avara kattohuoneisto n. 530 m² upeilla näkymillä.

    Tutustu toimitiloihin
    Erinomaiset palvelut heti naapurissa

    Erinomaiset palvelut heti naapurissa

    Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

    Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä

    Espoon paras sijainti

    Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

    Nyt viedään viimeisiä muuttovalmiita tiloja!

    Neljännessä kerroksessa on vapaana vielä n. 740 neliön toimistotila, joka on jaettavissa kahdelle käyttäjälle sekä 5. kerroksen avara kattohuoneisto n. 530 m² upeilla näkymillä. Asiakaspäällikkö Leila Kettuoja kertoo esittelyvideolla lisää vuokrattavista tiloista.

    Katso esittelyvideo
    Jyrki ja Taru työmaalta

    Terveisiä työmaalta

    Taru ja Jyrki ovat olleet rakentamassa uutta Tapiolan Tuultenristin toimistotaloa, joka valmistui vuonna 2023. Katso videolta, millaista oli rakentaa hanketta erittäin pienelle tontille, keskelle vilkkaasti liikennöityä Tapiolaa.

    Katso video

    Keskeinen sijainti

    Tapiolan metroaseman päällä

    Määränpää:

    Ajankohtaista Tuultenristissä