Uniikkeja koteja ja uutta toimitilaa Tapiolan Tuultenristiin

ESITTELY     GALLERIA      AIKATAULU      MITÄ JA KENELLE       SIJAINTI     

AJANKOHTAISTA      OTA YHTEYTTÄ

Tuultenristi-logoWhite.png

Tuultenristi valmistuu Tapiolan uuteen upeaan keskustaan

Tapiolan Tuultenristiin valmistuu uniikkeja kaupunkikoteja ja lisäksi yhteensä noin 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa. Ensimmäisten Tuultenristin kotien rakentaminen on parhaillaan käynnissä.

Tuultenristin toimistot valmistuvat ihan kohta – kesällä 2023. Upeat tilat hienoilla näkymillä, esim. 5. kerroksen kattohuoneisto 532,5 m² sekä 3. kerroksen terassillinen toimistotila 397 m² odottavat vielä vuokralaisia! Tuultenristiin on tulossa vuokralaisiksi mm. Helsingin Seudun Osuuspankki, Uudenmaan Martat, Asianajotoimisto Uunimäki Oy, Asianajotoimisto Voutilainen Oy, Asianajotoimisto Mikko Mäenpää Oy ja HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut. Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä. 

Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä, ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Tuultenristi on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

housing_icon_white_100x100.png
yli 200

asuntoa Tapiolan ytimessä

business_premises_icon_white_100x100.pngnoin 4200 m²
toimisto- ja palvelutilaa

metro_icon_white_100x100.pngHyvät kulkuyhteydet
Tapiolan metroaseman vieressä

Galleria

    Mitä ja kenelle

    Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

    Elämää arjen yläpuolella

    Uusi kaupunkikoti ulottuu seiniensä ulkopuolelle korttelin tasokkaisiin yhteistiloihin. Valoisassa asunnossa on muun muassa korkeat ikkunat, lasiset liukuovet lasitetulle parvekkeelle, lattialämmitys ja -viilennys. Modernissa tornitalossa on myös hissiyhteys autohalliin ja sprinklerijärjestelmä. Kokovalikoimaan tulee asuntoja niin sinkuille, pariskunnille kuin isoille perheille. Useimmista kodeista avautuvat hienot maisemat Tapiolaan!

    Tutustu YIT koteihin
    Työtilojen uusi taso

    Työtilojen uusi taso

    Tuultenristiin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia toimistotiloja. Tänne on helppo tulla ja täällä työarki sujuu aivan uudella tasolla, kun kaikki palvelut löytyvät vierestä ja metroasemakin on ihan vieressä.

    Upeat tilat hienoilla näkymillä, esim. 5. kerroksen kattohuoneisto 532,5 m² sekä 3. kerroksen terassillinen toimistotila 384 m² odottavat vielä vuokralaisia!

    Tutustu toimitiloihin
    Erinomaiset palvelut heti naapurissa

    Erinomaiset palvelut heti naapurissa

    Tuultenristin naapurissa noin 20 metrin päässä on kauppakeskus Ainoan lukuisat merkkiliikkeet, isot marketit, Food Garden, Stockmann ja Akateeminen. Lähellä on myös palvelukeskus, terveysasema, neuvola ja lukuisia yksityisiä lääkäri- ja hyvinvointipalveluita.

    Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä

    Espoon paras sijainti

    Tuultenristi sijaitsee Tapiolan metroaseman päällä. Aseman Emma jättää jäljen -taideteoksen on tehnyt taiteilija Kim Simonsson. Metromatka Helsingin ydinkeskustaan kestää noin vartin. Isot valtaväylät, Kehä I ja Länsiväylä, ovat lähellä. Pyöräteitä pääsee ulkoilualueille ja keskustaan. Kaupunkipyöräasemia löytyy kotikulmilta.

    Jyrki ja Taru työmaalta

    Terveisiä työmaalta

    Taru ja Jyrki rakentavat uutta Tapiolan Tuultenristiin tulevaa toimistotaloa, joka valmistuu keväällä 2023. Katso videolta, millaista on rakentaa hanketta erittäin pienelle tontille, keskelle vilkkaasti liikennöityä Tapiolaa.

    Katso video

    Toimitilat valmistuvat keväällä 2023

    Tuultenristin toimistotalo on jo edennyt harjakorkeuteen. Upeat tilat hienoilla näkymillä, esim. 5. kerroksen kattohuoneisto 532,5 m² sekä 3. kerroksen terassillinen toimistotila 384 m² odottavat vielä vuokralaisia! Asiakaspäällikkö Leila Kettuoja kertoo esittelyvideolla lisää vuokrattavista tiloista.

    Katso esittelyvideo

    Keskeinen sijainti

    Tapiolan metroaseman päällä

    Määränpää:

    Työmaan poikkeavat liikennejärjestelyt

    Vanha jalankulkureitti on poistunut ja tilalle on rakennettu tilapäinen uusi reitti työmaan läpi, joka tulee olemaan käytössä ainakin syyskuun 2022 loppuun. Sen jälkeen reitin sijainti saattaa muuttua, mutta yhteys Itätuulenkujalta Merituulentorille pyritään säilyttämään rakentamisen ajan, lukuunottamatta turvallisuuden tai työmaatekniikan kannalta välttämättömiä katkoksia.

    Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaista kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti tilapäistä ruuhkaa, melua ja pölyä. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemme mahdollista haittaa jo etukäteen. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

    Ajankohtaista Tuultenristissä