YIT Plus

 

YIT Plus – kotisi tietopankki ja palvelut verkossa 

Kaikki kodin tiedot, uutiset, palvelut ja yhteydenpito tallessa ja saatavilla yhdessä paikassa – kuulostaa kätevältä, eikö? Niin meistäkin. Siksi loimme YIT Kodeille uuden ajan sähköisen palvelun: YIT Plus. 

Jos olet jo YIT Kodin asukas ja sinulla on käytössäsi YIT Plus -tunnukset, voit kirjautua palveluun:

  KIRJAUDU PALVELUUN  

Laadukas asuminen syntyy kodista, jossa on hyvä olla, mutta myös asioiden helposta hallinnasta ja ajantasaisesta viestinnästä. Ne onnistuvat YIT Plus -palvelussa. Saat maksuttoman palvelun käyttöösi heti, kun ostat tai vuokraat YIT Kodin. 

Tärkeät paperit tallessa 
Unohda pinkat, mapit ja kadonneiden lappujen metsästys. Kaikki kotisi tärkeät paperit, kuten pohjakuva, asunnon ja taloyhtiön tiedot sekä kodinkoneiden käyttöohjeet, ovat turvassa YIT Plussassa. 

Kulutustiedot yhdellä silmäyksellä 
Palvelun käyttäjänä voit seurata asuntosi vedenkulutusta vuorokauden tarkkuudella. Pääset myös vertaamaan tilannetta eri ajanjaksoilla. (Ominaisuus saatavilla osassa kohteista.)
 

Nopeat huoltopyynnöt ja taloyhtiön tiedotteet 
Kun tarvitset huoltoyhtiön tai isännöitsijän apua, saat viestin matkaan YIT Plussan kautta vuorokauden ajasta riippumatta. Näet myös, miten palvelupyyntösi etenee. 

YIT Plus pitää sinut ajan tasalla taloyhtiön ja asuntosi tärkeistä tiedoista ja tapahtumista. Sen kautta ilmoittaudut kokouksiin ja tilaisuuksiin – tai järjestät sellaisen itse! 

Viesti naapureiden kanssa ja tee tilavarauksia  
Lenkkiseuraa, lettupannun lainausta tai kutsu pihajuhliin? Keskustelu naapureiden kanssa käy helposti taloyhtiön omalla foorumilla, tarpeen mukaan joko julkisesti tai yksityisviestein. 

Varaukset yhteistiloihin tehdään YIT Plussassa. Sieltä näet ajantasaiset tiedot saunavuoroista, pesutuvista, kerhohuoneista ja muista yhteisistä tiloista. (Ominaisuus osassa kohteista.) 

Hyödynnä edut ja tarjoukset asumisen palveluista 
Apua arkeen sekä rahanarvoisia etuja YIT Kotien asukkaille löydät palvelutorilta. Huolella valituilta yhteistyökumppaneilta voit tilata palveluja ruoanlaitosta ikkunanpesuun ja sähkösopimuksesta sisustussuunnitteluun. Tilaus hoituu suoraan YIT Plussasta. 

Näe YIT Kotisi valmistuminen vaihe vaiheelta 
YIT Plus -palvelussa pääset seuraamaan vielä rakenteilla olevan YIT Kotisi valmistumista. Kuvat, kuulumiset, tärkeät päivämäärät ja kokousaineistot pitävät sinut aina ajan tasalla. Samalla voit tehdä materiaalivalinnat – pinnat, värit ja muut yksityiskohdat – jotka tekevät kodista juuri sinun näköisesi. Rakennuksen vuositarkastuksessa voit kirjata havaintosi YIT Plussaan ja seurata mahdollisten korjausten etenemistä. 

Ainutlaatuinen YIT Plus -palvelu on parin klikkauksen päässä 
YIT Plussan käyttö on suunniteltu helpoksi niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimella.  

 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...