YIT Kodin remonttipalvelut

Haluatko päivittää kotisi helposti?

Remontointi on helppoa, kun asuu YIT Kodissa. Varaa maksuton kotikäynti, niin suunnitellaan remontti yhdessä. Saat upean kodin lisäksi laatutakuun tekemällemme työlle.


Pääkaupunkiseudulla toimiva YIT Kodin remonttipalvelut on helppo ja turvallinen tapa päivittää asuntosi ilme nykypäivään. Olipa suunnitelmissasi asunnon ilmeen päivitys, säilytystilojen lisäys tai keittiöremontti – tämä palvelu on juuri sinua varten. Remonttityöstä saat kotitalousvähennyksen. Erittelemme materiaalien ja työn osuuden loppulaskussa, ja saat laskun vain yhdeltä taholta, YIT:ltä. Kodin remonttipalvelut on toistaiseksi saatavilla Espoon, Vantaan ja Helsingin YIT Koteihin.


Miksi valita YIT Kodin remonttipalvelut?

baseline_done_black_18dp-bigger.png Remontti tulee hoidetuksi alusta loppuun.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Helppoa ja stressitöntä. Vapaa-aikasi pysyy vapaa-aikana.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Saat materiaalit valmiiksi kilpailutettuun hintaan.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Osaavat ja luotettavat ammattilaisemme tekevät työn aikataulussa ja jälki on hyvää.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Annamme työlle ja materiaaleille laatutakuun.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Käymme lopputuloksen kanssasi läpi ja varmistamme yhdessä, että kaikki on kunnossa.
baseline_done_black_18dp-bigger.png Voit myös vuokrata kalustetun kodin remontin ajaksi! Kerromme palvelusta mielellämme lisää.

Vaivaton remontti etenee näin:

icon-1.png  Sovi maksuton kotikäynti, joka on ilmainen eikä velvoita tilaukseen

icon-2.png  Saat kustannusarvion ja aikataulutetun remonttisuunnitelman päätöksesi tueksi

icon-3.png  Me remontoimme kotisi suunnitelman mukaisesti

icon-4.png  Huoleton remontti on valmis!

Toiminta-alueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa.

OTA YHTEYTTÄ

Esimerkkejä remonteista

Lattioiden uusiminen

Korjaamme nykyisen lattian tai asenamme uuden. Vanha parketti hiotaan ja jalkalistat uusitaan (hintaan vaikuttaa nykyisen parketin kunto). Voit myös uusia osan kodin lattioista, kysy lisätietoja. Saatavilla runsaasti erilaisia parketti-, vinyyli- ja laminaattivaihtoehtoja.

ikoni1.png


Seinien uusiminen

Teetä kaikkien seinien maalaus- tai tapetointityöt tai vain yksittäinen tehosteseinä. Seinäremontin kulkuun vaikuttaa seinien nykyinen kunto. Ennen maalausta teemme pohjatyöt, kolot ja reiät kitataan. Ennen uuden seinän tapetointia, poistamme vanhan tapetin. Lopuksi siistimme jälkemme ja hoidamme roskien poisviennin. Työn osuus kustannuksista on 50 %.

ikoni3.png

Keittiöremontti

Kokonaispaketti alk. 8 000 € (työn osuus hinnasta 30 %) sisältää kotona tapahtuvan keittiösuunnittelun, keittiösuunnittelijan tapaamisen keittiömyymälässä, 3D-suunnittelukuvat, nykyisen keittiön purun, purkujätteiden poisviennin ja kierrätysmaksut, uuden keittiön asentamisen: kaappien ovet, rungot, työtasot, alakaapit laatikostoina, saranat ja laatikot hidastimilla, välitilan muutokset (laminaatti, led-listavalaistus, pistorasiat), hanan ja komposiittialtaan. Keittiö on myös mahdollista päivittää vain osittain esim. asennuttamalla uusi työtaso. Kodinkoneet kuljetamme ja asenamme paikoilleen.

ikoni2.png

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kokonaispaketti alk. 9 000 € (työn osuus hinnasta 50 %) sisältää kotona tapahtuvan suunnittelun, nykyisen kylpyhuoneen purun, purkujätteiden poisviennin ja kierrätysmaksut, uuden kylpyhuoneen remontoinnin: Uudet seinä- ja lattialaatat (useita mallivaihtoehtoja), kattopanelointi (runsaasti vaihtoehtoja), integroidun valaistuksen ja kiintokalusteet (monia kalustetoimittajakumppaneita). Voit myös päivittää nykyistä kylpyhuonetta osittain, esim. allaskalusteilla tai valaistuksen uusimisella.

Liukuovet

Remonttipalveluiden kautta saat erikokoisia ja näköisiä liukuovia nykyisten vaatekaappien saranaovien tilalle. Kaapistojen määrää voi samalla lisätä ja nykyisten kaapistojen sisäosia muokata. Liukuovilla voi rajata myöskin eri tiloja ns. tilanjako-ovilla. Kuljetus ja asennus sisältyvät palveluumme. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Katso ennen-jälkeen -kuvat

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kutsu meidät kotikäynnille omaan YIT Kotiisi. Käynti  on ilmainen eikä edellytä tilausta. Kodin remonttipalvelut on toistaiseksi saatavilla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Katja Törmänen
YIT Kodin remonttipalveluiden vastaava, sisustussuunnittelija