iLOQ-lukitusjärjestelmä

Digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä

iLOQ näyttää tavalliselta avaimelta, mutta on kuitenkin paljon näppärämpi. Ohjelmoitava iLOQ toimii kaikissa ovissa. Avaimen kadotessa ei tarvita lukkojen uudelleen sarjoittamista.


iLoq-lukko ja avain eivät vaadi toimiakseen paristoja, vaan tarvittava sähköenergia syntyy avaimen työntöliikkeestä. Pääsyoikeudet on ohjelmoitu avaimeesi ja niitä voidaan tarpeiden mukaan muuttaa. Lukot ja avaimet ovat täysin ohjelmoitavia, joten esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa nopeasti ja helposti järjestelmästä.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngiLOQ-avaimeen voidaan ohjelmoida kaikki tarvitsemasi pääsyoikeudet, joten yksi ja sama avain riittää. Avain voidaan ohjelmoida uudelleen lukemattomia kertoja

baseline_done_black_18dp-bigger.pngMikäli avain katoaa, iLOQ-avaimen pääsyoikeudet poistetaan järjestelmästä eikä lukkoja tarvitse sarjoittaa uudelleen. Tallessa olevia avaimia ei myöskään tarvitse vaihtaa.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngiLOQ-avaimessa on vahva digitaalinen salaus, jonka ansiosta sitä ei voi kopioida luvatta.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngiLOQ-lukkosylinteri tallentaa tiedot lukon avaamisesta, ja mahdolliset väärinkäytökset on helpompi selvittää.

baseline_done_black_18dp-bigger.pngiLOQ ei tarvitse paristoja, sillä järjestelmä kehittää tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä. Avain on aina toimintakunnossa ja järjestelmä on helppo ja edullinen ylläpitää.

iLOQ2_700x400.jpg

Lue myös