M-Filesin uudet toimistot keräävät kehuja

Tiedonhallintaratkaisuihin keskittyvä M-Files on laajentanut toimitilojaan Tampereella ja Helsingissä. Uudet tilat on suunniteltu tukemaan työskentelyä, viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

M-Filesin Tampereen pääkonttori sijaitsee nyt GO21-toimistokorttelissa ja Helsingin toiminnot Pasilan Maistraatinportissa. Molemmat toimitilat ovat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja niiden suunnittelussa on huomioitu muun muassa akustiikka, ergonomia sekä tilojen viihtyisyys ja muunneltavuus.

M-Filesin Chief People Officer Petra Rosvall kertoo uusien tilojen saaneen paljon positiivista palautetta.

Toimitiloista löytyy muun muassa yhden hengen pop-in-huoneita, jotka sopivat Teams-kokouksiin. Keskittymistä vaativiin työtehtäviin on olemassa tiloja, joiden olosuhteita on optimoitu akustiikan ja ergonomian avulla.

“Yhteistiloista on rakennettu houkuttelevia ja kahvilamaisia mahdollistamaan epävirallisia kohtaamisia ja vuorovaikutusta. Brainstorming- ja workshop-huoneista puolestaan löytyy esimerkiksi valkotauluseiniä ideoinnin tueksi”, listaa Rosvall.

Smart Office -sovelluksen avulla työntekijät pystyvät suunnittelemaan omia etä- ja lähityöpäiviään. Tieto näkyy muille sovelluksen käyttäjille, mikä helpottaa esimerkiksi yhteisten palaverien järjestämistä.

Molemmista toimipaikoista löytyy kuntosali, Tampereella on bändikämppä ja Pasilasta pääsee muutamalla askeleella Keskuspuiston vehreille lenkkipoluille. Oma roolinsa on  Maistraatinportin ainutlaatuisella arkkitehtuurilla.

“Toimitilojen esteettisiä ominaisuuksia ei pidä väheksyä, sillä vaikka niitä ei aina tietoisesti havaitse, luovat ne hyvää yleisfiilistä työpaikalle. Siksi olemme panostaneet tilojen sisustukseen, materiaalivalintoihin ja valaistukseen”, sanoo Rosvall.

Tutustu Maistraatinporttiin