Maistraatinportti – unelmien sijainti kaupungin sykkeessä Pasilassa

Ota yhteyttä

Maistraatinportti, Helsinki

Maistraatinportissa, Pasilan ytimessä yrityksesi pääsee toimimaan valoisissa, peruskorjatuissa tiloissa loistavien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä, suoraan Triplan naapurissa.

Pasilasta kehittyy Helsingin toinen keskusta Triplan valmistumisen myötä. Trigoni-tornialue Triplan eteläpuolella tulee osaltaan nostamaan entisestään koko alueen profiilia.

Kohteeseen toteutetaan ravintola. Liikuntatilojen ja kokouskeskuksen toteuttaminen kohteeseen on myös mahdollista.

Maistraatinportti on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Katso videoesittely.

12 200 m²
12 200 m²

Vuokrattava pinta-ala

n. 800
n. 800

Työpistettä

12/2022
12/2022

Arvioitu valmistumisaika

 • Toimistoja
 • Aulapalvelut
 • Pysäköintipaikkoja
 • Hyvät liikenneyhteydet

Video

Hyödyt

"Maistraatinportissa arki pyörii ja toimitilat tukevat aidosti liiketoimintaa."

 

Toimistotilat

Viihtyisyys

Maistraatinportin tiloissa on panostettu erityisesti työntekijöiden viihtyvyyteen. Avarat, valoisat monitoimitilat  luovat miellyttävän työympäristön, jossa tilat tukevat aidosti työntekemistä. Hiljaiselle työlle, ryhmätyölle ja sosiaalisille kohtaamisille on varattu omat alueensa.

nainen ja mies katsomassa tablettitietokonetta

Saavutettavuus 

Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja Helsingin toimitilarakentamisen avainalue, jonne Helsingin keskusta laajenee tulevina vuosina. Uusien toimistojen ja liiketilojen rakentamisen myötä Pasilan työpaikkamäärä kaksinkertaistuu vuoteen 2040 mennessä noin 50 000:een. Myös alueen asukasmäärä lähes kolminkertaistuu 30 000:een.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Maistraatinportin toimitilat rakennetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tämä huomioidaan mm. rakennusmateriaaleissa, eristyksessä, lämmityksessä, kierrätyshuollossa ja rakennukselle haetaankin LEED kultatason sertifikaattia. Työntekijöiden käyttöön tulee myös mm. tilava pyöräparkki.

Arjen helppous

Arjen helppous

Maistraatinportissa arki on sujuvaa. Saavutettavuus Pasilan ytimessä ei voisi olla parempi, käytätpä sitten julkisia liikennevälineitä, omaa autoa tai pyörää. Kaikki toimitilapalvelut löydät saman katon alta ja arkea helpottavat muut palvelut löydät naapurista liikemäärältään Pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta Triplasta.

Joustavasti muunneltavaan tilaan toteutetaan yrityksellesi juuri teidän näköiset toimitilat. Ratkaisut tiloja, materiaaleja ja talotekniikkaa koskien ovat fiksuja ja takaavat tilojen terveellisen ja turvallisen käytön hyvinvoinnista tinkimättä.

Mitä elämä Maistraatinportissa voisi olla?

 • Ella viestintäpäällikkö

  Ella, viestintäpäällikkö

  "Sijoittuminen Maistraatinporttiin helpotti arkeani valtavasti. Hyvien junayhteyksien ansiosta pystyin jopa luopumaan auton käytöstä. Ruokaostoksetkin hoituvat kätevästi työmatkan varrella Triplassa. Myös työnteko on entistä helpompaa tiloissa, joissa on huomioitu erilaisen työntekemisen tarpeet."

 • Markus asiakaspäällikkö

  Markus, asiakaspäällikkö

  "Vietän paljon aikaani asiakkaissa enkä tarvitse toimistolla vakituista työpistettä. Toimistolle on kuitenkin aina mukava tulla, sillä keskittymistä vaativat paperihommat on hyvä tehdä rauhallisessa tilassa. Toisaalta on kiva vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa, vaikka alakerran kahvilassa kahvikupposen äärellä."

 • Katri toimitusjohtaja

  Katri, toimitusjohtaja

  "Maistraatinporttiin muuttaminen oli ehdottomasti oikea päätös yrityksellemme. Yhteistyössä YIT:n kanssa suunnittelimme meidän tarpeisiin sopivat tilat, jotka itse asiassa ovat neliöiltään odotettua pienemmät, vaikka luulimme tarvitsevamme enemmän tilaa. Tilojen tehokkuus todella yllätti meidät ja ajatus siitä, että kaikille työntekijöillemme ei tarvita vakituista työpistettä."

Sijainti

Määränpää:

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake