Maistraatinportti
– uudistetut toimitilat Länsi-Pasilassa

ESITTELY      VIDEO      TILAT       POHJAKUVAT    VASTUULLISUUS      GALLERIA      SIJAINTI    OTA YHTEYTTÄ

Valoisaa toimitilaa Pasilan sydämessä

210617_YIT_maistraatinportti_logo_grey.gif

Maistraatinportti Pasilan sydämessä on toimistorakennuksena ainutlaatuisen valoisa. Alkuperäisdesigniin kuuluvat lasikatto, valokuilut ja leikkisät ikkuna-aukotukset tuovat poikkeuksellisen määrän luonnonvaloa, josta tiloja käyttävät ihmiset saavat sekä nautintoa että työenergiaa. Sijainti Suomen vilkkaimman joukkoliikenneterminaalin vieressä on lyömätön: voimakkaasti kehittyvässä Pasilassa pääsee leppoisasti lenkkipolulle, Lappiin tai Lontooseen.

Korkealaatuisista tiloista on vielä vapaana muutama kaksi liiketilaksi tai toimistotilaksi sopivaa tilaa ensimmäisessä kerroksessa: 574 m² ja 412,5 m². Toimi heti ja varaa unelmiesi toimitilat!

Project_fact_icon_green2_100x100.png
12 200 m²
kokonaislaajuus

Personnel_icon_green_100x100.png
n. 800

työpistettä

Rosette_icon_green_100x100.png
01/2024

valmistumisaika

Työtilat on suunniteltu huomioimaan erilaisen työn tekemisen tavat ja sosiaalisuuden määrä

Viihtyisät tilat erilaisiin tarpeisiin

Monipuoliset työtilat on suunniteltu huomioimaan erilaisen työn tekemisen tavat ja sosiaalisuuden määrä. Hiljaiselle työlle, tiimityöskentelylle ja sosiaalisille kohtaamisille on varattu omat alueensa. Maistraatinportti tukee työelämän etä- ja tilapäistoimistotyöskentelyä.

Suomen saavutettavin paikka

Suomen saavutettavin paikka

Pasila on Suomen saavutettavin paikka käytätpä sitten julkista liikennettä, omaa autoa tai pyörää. Uusien toimistojen ja liiketilojen rakentamisen myötä Pasilan työpaikkamäärä kaksinkertaistuu vuoteen 2040 mennessä noin 50 000:een. Maistraatinportissa on hyvät pysäköintimahdollisuudet kiinteistössä sekä viereisessä Länsi-Pasilan pysäköintitalossa sekä autoille että polkupyörille.

Kestävä kehitys

Vastuullisesti rakennettu

Toimitilat rakennettiin kokonaan uusiksi, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kestävä kehitys huomioitiin mm. rakennusmateriaaleissa, eristyksessä, lämmityksessä ja kiinteistön kierrätyshuollossa. Kiinteistön älykäs talotekniikka mahdollistaa mm. energiaa säästävän valaistuksenohjauksen ja ilmanvaihtoa säätelevät läsnäolosensorit. Rakennukselle on myönnetty LEED Gold-tason sertifikaatti.

LUE LISÄÄ
Arjen helppous

Arjen helppous

Maistraatinportissa arki on sujuvaa. Saavutettavuus Pasilan ytimessä ei voisi olla parempi. Kaikki toimitilapalvelut löydät saman katon alta ja arkea helpottavat muut palvelut löydät naapurista liikemäärältään Pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta Triplasta.

Uniikkia arkkitehtuuria

Uniikkia arkkitehtuuria

Arkkitehti Ilmo Valjakan viehkeään alkuperäisdesigniin kuuluneet lasikatto, valokuilut ja leikkisät ikkuna-aukotukset tuovat poikkeuksellisen määrän luonnonvaloa toimistotyöskentelijöiden arkeen. Rakennuksen ulkoapäin leikkisä design on ainutlaatuisen fiksusti mietitty kuljettamaan sisätiloihin mahdollisimman paljon luonnonvaloa, josta tiloja käyttävät ihmiset saavat sekä nautintoa että työenergiaa.

Maistraatinportin uuteen loistoon saattamisesta vastaa arkkitehti Bratislav Tošković.

LUE LISÄÄ
Hybridityön johtaminen

Miten johtaa hybridityötä?

Koostimme yhdessä The NextGen Projectin ja Microsoftin kanssa
Hybridityön johtaminen: Viisi oppia johdolle -raportin, jota on täydennetty yritysmaailman asiantuntijoiden ja seuraavan sukupolven johtajien näkemyksillä.

LUE 5 OPPIA

Vapaat tilat

Pohjakuvat

Galleria

Unelmien sijainti
kaupungin sykkeessä Pasilassa

Määränpää:

Varaa esittelyaika

Varaa oma esittelyaika ja tule tutustumaan paikan päälle! 

  

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä