Maistraatinportti – valoa ja vireyttä päivään ja työhön

Varaa ilmainen tilakartoitus
 • 210617_YIT_maistraatinportti_logo_grey.gif

Maistraatinportti, Helsinki

Maistraatinportti on toimitilana ainutlaatuisen valoisa. Alkuperäisdesigniin kuuluvat lasikatto, valokuilut ja leikkisät ikkuna-aukotukset tuovat poikkeuksellisen määrän luonnonvaloa, josta tiloja käyttävät ihmiset saavat sekä nautintoa että työenergiaa.

Korkealaatuisista tiloista on mahdollista varata omaa tilaa 500 m²–1 800 m² sekä joustavasti tarpeen mukaan lisätilaa Workery+ -tiloista.

Maistraatinportti kytkeytyy kiinteästi myös muuhun maailmaan. Voimakkaasti kehittyvässä Pasilassa pääsee leppoisasti lenkkipolulle, Lappiin tai Lontooseen.

Maistraatinportti on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

12 200 m²
12 200 m²

Vuokrattava pinta-ala

n. 800
n. 800

Työpistettä

2023
2023

Arvioitu valmistumisaika

 • Toimistoja
 • Aulapalvelut
 • Pysäköintipaikkoja
 • Hyvät liikenneyhteydet

Video

Hyödyt

"Maistraatinportissa arki pyörii ja toimitilat tukevat aidosti liiketoimintaa."

 

Toimistotilat

Viihtyisyys

Monipuoliset työtilat on suunniteltu huomioimaan erilaisen työn tekemisen tavat ja sosiaalisuuden määrä. Hiljaiselle työlle, tiimityöskentelylle ja sosiaalisille kohtaamisille on varattu omat alueensa. Maistraatinportti tukee työelämän etä- ja tilapäistoimistotyöskentelyä. Workery+ -tilojen flexipaikoista yritykset voivat varata lisätilaa omien core-tilojen lisäksi silloin, kun sitä tarvitaan. Lue lisää:

nainen ja mies katsomassa tablettitietokonetta

Saavutettavuus 

Pasila on Suomen saavutettavin paikka käytätpä sitten julkista liikennettä, omaa autoa tai pyörää. Uusien toimistojen ja liiketilojen rakentamisen myötä Pasilan työpaikkamäärä kaksinkertaistuu vuoteen 2040 mennessä noin 50 000:een. Maistraatinportissa on hyvät pysäköintimahdollisuudet kiinteistössä sekä viereisessä Länsi-Pasilan pysäköintitalossa sekä autoille että polkupyörille.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Toimitilat rakennetaan kokonaan uusiksi, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kestävä kehitys huomioidaan mm. rakennus-materiaaleissa, eristyksessä, lämmityksessä ja kiinteistön kierrätyshuollossa. Kiinteistöön rakennettava älykäs talotekniikka mahdollistaa mm. energiaa säästävän valaistuksenohjauksen ja ilmanvaihtoa säätelevät läsnäolosensorit. Rakennukselle haetaan LEED Gold-tason sertifikaattia.

Arjen helppous

Arjen helppous

Maistraatinportissa arki on sujuvaa. Saavutettavuus Pasilan ytimessä ei voisi olla parempi. Kaikki toimitilapalvelut löydät saman katon alta ja arkea helpottavat muut palvelut löydät naapurista liikemäärältään Pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta Triplasta.

Joustavasti muunneltavaan tilaan toteutetaan yrityksellesi juuri teidän näköiset toimitilat. Ratkaisut tiloja, materiaaleja ja talotekniikkaa koskien ovat fiksuja ja takaavat tilojen terveellisen ja turvallisen käytön hyvinvoinnista tinkimättä.

Mitä elämä Maistraatinportissa voisi olla?

 • Ella viestintäpäällikkö

  Ella, viestintäpäällikkö

  "Sijoittuminen Maistraatinporttiin helpotti arkeani valtavasti. Hyvien junayhteyksien ansiosta pystyin jopa luopumaan auton käytöstä. Ruokaostoksetkin hoituvat kätevästi työmatkan varrella Triplassa. Myös työnteko on entistä helpompaa tiloissa, joissa on huomioitu erilaisen työntekemisen tarpeet."

 • Markus asiakaspäällikkö

  Markus, asiakaspäällikkö

  "Vietän paljon aikaani asiakkaissa enkä tarvitse toimistolla vakituista työpistettä. Toimistolle on kuitenkin aina mukava tulla, sillä keskittymistä vaativat paperihommat on hyvä tehdä rauhallisessa tilassa. Toisaalta on kiva vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa, vaikka alakerran kahvilassa kahvikupposen äärellä."

 • Katri toimitusjohtaja

  Katri, toimitusjohtaja

  "Maistraatinporttiin muuttaminen oli ehdottomasti oikea päätös yrityksellemme. Yhteistyössä YIT:n kanssa suunnittelimme meidän tarpeisiin sopivat tilat, jotka itse asiassa ovat neliöiltään odotettua pienemmät, vaikka luulimme tarvitsevamme enemmän tilaa. Tilojen tehokkuus todella yllätti meidät ja ajatus siitä, että kaikille työntekijöillemme ei tarvita vakituista työpistettä."

Sijainti

Määränpää:

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake