Uudiskohteet ja myytävät asunnot Vantaan Hiekkaharjussa

Uusia koteja kätevään ja kotoisaan Hiekkaharjuun

Juna-asema kävelymatkan päässä
Juna-asema kävelymatkan päässä
Kauniit ulkoilureitit ja paljon kuntoilupaikkoja
Kauniit ulkoilureitit ja paljon kuntoilupaikkoja
Päiväkodit, koulut ja Tikkurilan monipuoliset palvelut lähellä
Päiväkodit, koulut ja Tikkurilan monipuoliset palvelut lähellä

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Hiekkaharjun lähistöllä on hyvät palvelut
  Koulut, päiväkodit ja päivittäispalvelut lähelläsi

  Hiekkaharjun ympäristössä on useita päiväkoteja, peruskouluja sekä toisen asteen oppilaitoksia. Tikkurilan lukio ja Vantaan ammattiopiston toimipiste sijaitsevat kävelymatkan päässä, samoin Vantaan kuvataidekoulu ja musiikkiopisto. Lähikaupan löydät Hiekkaharjun aseman läheltä. Tikkurilassa, vain lyhyen matkan päässä, ovat Vantaan parhaat päivittäispalvelut sekä laaja valikoima erikoisliikkeitä ja ravintoloita.

 • Hiekkaharjussa on paljon Harrastusmahdollisuuksia
  Harrastaminen on helppoa Hiekkaharjussa

  Ulkoilijat ja liikuntaharrastajat viihtyvät Hiekkaharjussa. Ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta, eikä Möskärin kuntoportaille tai Kuusijärven ulkoilualueellekaan ole pitkä matka. Reippaimmat golffarit heittävät bägin olalle ja kävelevät lyhyen matkan Hiekkaharjun golfkentälle, myös Hiekkaharjun tenniskeskus ja Hiekkaharjun urheilupuisto yleisurheilukenttineen ovat lähistöllä. Hiekkaharjun urheilupuisto on myös suositun Tikkurila Festivaalin tapahtumapaikka.  

 • Modernia asumista viihtyisässä korttelissa Hiekkaharjussa
  Modernia asumista viihtyisässä korttelissa

  Rakennamme Hiekkaharjuun nykyaikaisen kerrostalokorttelin lähelle Sipulipuistoa. Ensimmäisenä kortteliin rakennettavaan Vantaan Luhtatähtimöön on tulossa tyylikkäitä ja käytännöllisiä kaksioita, kolmioita sekä neliöitä. Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti keittiöihin sekä kotien säilytystiloihin. Hiekkaharju on sijainniltaan ulkoilijan unelma – siispä tulossa on myös yhteiskäyttöinen kuraeteinen, jossa puhdistuvat hetkessä niin lastenvaunujen renkaat kuin lemmikin tassut!

 • Hiekkaharjun asema on lähellä
  Junalla sujuvasti lähelle ja kauas

  Hiekkaharju sijaitsee pääradan varrella, ja junalla liikutkin sujuvasti lähialueille tai Tikkurilan kautta vaikkapa Rovaniemelle asti. Hiekkaharjun asemalle on YIT:n uusista kodeista alle 10 minuutin kävelymatka. Junamatka Tikkurilaan kestää kaksi, lentoasemalle viisi ja Helsingin keskustaan 22 minuuttia.

 • Hiekkaharjun korttelin palvelut
  Hiekkaharjussa apu löytyy palvelutorilta

  Hiekkaharjun asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Hiekkaharju
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista