Kuopion Kruuna - myytävät asunnot

Muuttovalmis
Vapaat asunnot:

1/64

Asuntokoot:

38

Talotyyppi:

Liiketila, Kerrostalo

Huoneiden lukumäärä:

2

Lisätiedot

Uusia kerrostaloasuntoja Kuopion keskustassa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kuopion Kruuna
Asuntoja yhteensä
64 i
Myytävät asunnot
1
Asuntokoot
38 m²
Huoneiden lukumäärä:
2
Talotyyppi
Liiketila, Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
22
Yhtiön autopaikkoja
1 i
Energialuokka
B2018
Tontti
Oma i
Autopaikkojen lisätiedot
Autotallin AT10 osakesarjaan kuuluu autohalli sekä varasto, Autohallipaikkojen AH31-33 ja AH35 osakesarjaan kuuluu erillinen varasto.
Autopaikkojen sijainti
Erillisinä osakkeina myytävät autohallipaikat sijaitsevat K1-kerroksessa puolilämpimässä autohallissa, josta pääsy kätevästi hissillä asuinkerroksiin
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Jätehuone, Kerhohuone/etätyötila, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja, Talosauna, Pyöränhuoltotila
Ota yhteyttä

Olemme YIT Kotien ostajien mielestä rakennusalan ykkönen

Esitteet

Näin varaat asunnon

VALITSE JA VARAA

Tutustu asuntoihin ja varaa haluamasi asunto. Jos haluat varata useamman asunnon, tee varaus jokaisesta erikseen. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja tiedon, mikäli varauksesi on jonossa. Varaus ei vielä sido sinua ostamaan asuntoa. Voit perua tekemäsi varauksen soittamalla asuntomyyntiin.

JOS ASUNTO ON JO VARATTU

Samaan asuntoon voi tulla useita varauksia, mutta voit kuitenkin liittyä jonoon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja sen sijasta jonossa. Jos asunnon ensimmäisenä varannut peruu varauksensa, asunnon osto-oikeus siirtyy jonossa seuraavana olevalle.

ASUNTOKAUPAT

Kun asuntojen myynti alkaa ennakkomarkkinoinnin jälkeen, asuntomyynti on yhteydessä varaajiin. Jos varaamasi asunto on jo myynnissä, eikä asuntoon ole aiempia varauksia, myyjä ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen asuntokaupasta. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kuopion Kruuna
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Ajurinkatu 20 LH 4, 70110 Kuopio