Kouvolan Halkokaari

Muuttovalmis
Talotyyppi:

Autopaikka, Kerrostalo, Liiketila, Parkkihalli

Huoneiden lukumäärä:

1 - 3

Lisätiedot

Autopaikkoja ja liiketiloja Kouvolan keskustassa

Keskeisellä paikalla Halkotorin alueella, Kouvolan Halkokaaressa on jäljellä vielä autohallipaikkoja sekä liiketiloja. Ota yhteys YIT Asuntomyyntiin!

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
As Oy Kouvolan Halkokaari
Asuntoja yhteensä
34 i
Huoneiden lukumäärä:
1 - 3
Talotyyppi
Autopaikka, Kerrostalo, Liiketila, Parkkihalli
Myytäviä autopaikkoja
29
Energialuokka
C2013
Tontti
Oma
Yhteiset tilat
As Oy Kouvolan Halkokaari koostuu kahdesta rapusta ja talossa on neljä kerrosta. Molemmissa rapuissa on omat hissit.01. kerroksessa sijaitsee autohalli sekä taloyhtiön yhteiset tilat.Autohallista pääsee suoraan hissillä omaan asuinkerrokseen.Autohallista on vielä mahdollisuus ostaa autohallipaikkaosake huoneiston kaupan yhteydessä., Autohallikerroksessa sijaitsevat talon yhteiset tilat, mm. huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, kaikkien käytössä oleva kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto sekä talovarasto. Jätehuonetila löytyy katutasokerroksesta samoin kuin toinen taloyhtiön asukkaiden käytössä oleva ulkoiluvälinevarasto.Autohallikerrokseen pääsee ajoliuskaa pitkin Halkotorinkadun puoleisesta päästä, tai sisäkautta hissillä molempien rappujen kautta. Autohallin ovi on vain hallin käyttäjien avattavissa. Autohalli on kolmen taloyhtiön käytössä. Jokaisen tulevan yhtiön hallitsema alue jaetaan hallinnanjakosopimuksella yhtiöille, jotka vastaavat oman alueensa kunnossapidosta ja kustannuksista. Autohalli rakennetaan nyt Halkokaaren käyttäjille, ja kun seuraavaa taloyhtiötä rakennetaan, sen asukkaiden käyttöön tuleva alue tehdään heidän omalla kustannuksellaan. Autohalliin rakennettavan ajoliuskan sekä oven kunnossapito- ja huoltokustannukset jaetaan kaikkien käyttäjinä olevien taloyhtiöiden kesken.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kouvolan Halkokaari
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kouvolan Halkokaari
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

Hyödynnä 10 000 euron erikoisetu!

Saat 10 000 euron hyvityksen tämän taloyhtiön YIT Kodin myyntihinnasta,

  • kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen nyt,
  • ja teet kaupat YIT Kodista 31.12.2018 mennessä. (Tarkemmat ehdot alla)
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Etusi ehdot:

Saat 10 000 euron hyvityksen YIT Kodin myyntihinnasta, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen, ja teet kaupat 30.12.2018 mennessä. Etu on voimassa vain nyt. Kun suljet lomakkeen, sitä ei näytetä sinulle uudelleen. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Etuun ei voi yhdistää muita tarjouksia/etuja. Etu koskee vain uusia varauksia ja seuraavia koteja: Espoon Kummeli, Hyvinkään Verka, Keravan Wellamo.

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Kouvolan Halkokaari
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...