Uudiskohteet ja myytävät asunnot Töölöntullissa

Uusi asuinkortteli Töölöntulliin!

Esittelyssä pian

online-esittely

Tutustu alueeseen

 • Anne ihastui valoisiin YIT Koteihin

  Anne Kukkohovi kävi tutustumassa YIT:n Kirjailijakortteliin Töölöntullissa ja ihastui etenkin asuntojen valoisuuteen. ”Korkeat asunnot näyttivät superhyviltä ja alue tulee olemaan valmistuttuaan todella kaunis, sen näki jo tässä vaiheessa”, Kukkohovi ihasteli Helsingin Linnan esittelyasunnossa.

 • Töölöntullin sydämessä

  Töölöntullinkadulle, Markkinointi-instituutin talon tilalle tuleva kortteli kunnioittaa alueelle ominaista arkkitehtuuria. Korttelin lähinaapureita ovat mm. Meilahden alueen sairaalat ja lääketieteellinen kampus, ruokakauppa, ruotsinkielinen päiväkoti, hotelli, Töölön urheiluhalli ja uimahalli. Ydinkeskusta on vain ratikkamatkan päässä. 

 • Ainutlaatuisia koteja

  Töölöntullin uusin asuinkortteli, Kirjailijakortteli, koostuu kolmesta kerrostalosta, joiden välissä on suojaisa pihapiiri. Monipuolisessa valikoimassa on erikokoisia koteja kompakteista yksiöistä ylellisiin ullakkohuoneistoihin, joista näkyy jopa merelle asti! Moderneissa kerrostaloasunnoissa on uniikkeja yksityiskohtia ja erilaisia tilaratkaisuja, kuten viistokattoja, oma sauna, tilava vaatehuone, työtila tai oma piha.

 • Inspiraatiota kirjoista ja kirjailijoista

  Kirjailijateema näkyy korttelissa paitsi taloyhtiöiden nimissä, myös taiteena muun muassa porraskäytävien ja parkkihallien seinissä. Mukana on esimerkiksi Erkki Tantun vuonna 1961 valmistunut kuvitus Aleksis Kiven Seitsemän veljestä -kirjaan. Sisäänkäyntien viereen tulee myös kirjailijoiden tekstejä tyylikkäinä tauluina.

 • Korttelitupa kutsuu viihtymään

  Kirjailijakorttelin asukkaiden käyttöön tulee yhteinen korttelitupa. Sitä voi varata esimerkiksi perhejuhlia varten. Tupa yhdistyy katoksella Helsingin Linnaan, jossa sijaitsevat korttelin saunatilat. Korttelitupaan tulee myös pesula sekä Postin automaatti.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Töölöntulli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista