Myytävät asunnot Haagassa

Koti keskellä parasta Haagaa!

Arvostettu puistokaupunginosa
Arvostettu puistokaupunginosa
Erinomaiset yhteydet, hyvät lähipalvelut
Erinomaiset yhteydet, hyvät lähipalvelut
Viihtyisät korttelitilat ja ekologinen koti
Viihtyisät korttelitilat ja ekologinen koti

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Nostalginen, rauhallinen Haaga

  Kävelymatkan päässä kotikorttelista löytyy kaikki arjessa tarvittavat palvelut, kuten kaupat, kirjasto, päiväkodit, koulut, kahvilat ja pienet kivijalkaliikkeet. Läheiseltä juna-asemalta pääsee hetkessä keskustaan. Valmistuessaan Raide-Jokeri kulkee Itäkeskuksen ja Keilaniemen väliä pysähtyen Huopalahden aseman, Vihdintien ja Ilkantien pysäkeillä.

 • Puistoja ja harrastuksia

  Haagassa on puistoja moneen makuun, myös koirille on omansa. Alppiruusupuiston upeaa kukkaloistoa tullaan ihastelemaan kauempaakin. Keskuspuistoon kuuluvan Riistapuiston luonnontilaisessa maastossa riittää reittejä sauvakävelyyn, hiihtoon ja maastopyöräilyyn. Alueella on myös skeitti-, leikki- ja liikuntapuisto sekä lukuisia harrastusmahdollisuuksia.

 • Puistokorttelissa jalava, poppeli, pyökki ja saarni ovat läsnä muun muassa kuvioina julkisivujen perforoidussa metallissa

  Viihtyisä Puistokortteli

  Vihreän väljää miljöötä täydentävässä Puistokorttelissa jalava, poppeli, pyökki ja saarni ovat läsnä viihtyisällä pihalla, kuvioina julkisivujen perforoidussa metallissa ja taloyhtiöiden nimissä. Lähimetsään rajautuvaan kortteliin on suunnitteilla monipuoliset asukastilat, jossa löytyy tekemistä yksin ja yhdessä vapaa-aikaan ja etätyöskentelyyn.

 • Puistokortteliin tulee neljä asuinkerrostaloa. Luvassa on monipuolinen kotivalikoima yksiöitä, kaksioita ja erikokoisia perheasuntoja.

  Huoleton, ekologinen YIT Koti

  Puistokortteliin tulee neljä asuinkerrostaloa. Luvassa on monipuolinen kotivalikoima yksiöitä, kaksioita ja erikokoisia perheasuntoja. Laadukkaat huoneistot suunnitellaan siten, että niiden jokainen neliö on hyötykäytössä! Energiatehokkaisiin taloyhtiöihin kaavaillaan ekologista maalämpöä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Haaga
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki