Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kruunuvuorenrannassa

Kruunis on Kruunuvuorenrannan palveluiden sydän

Kruunuvuorenrannan asuinalueen ytimeen rakennetaan uusi keskuskortteli Kruunis. Täällä nautitaan asumisesta ainutlaatuisen meriluonnon keskellä, hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä.

Tärkeät arjen palvelut löytyvät ihan läheltä: Kruunikseen on tulossa päivittäistavarakauppa, kahviloita ja ravintoloita sekä erikoisliikkeitä ja muita palveluita. Päiväkoti ja koulu tulevat viereiseen kortteliin. Kruuniksen sydän on keskusaukio, jossa on mukavaa tilaa oleskeluun sekä asukkaiden yhteinen kylätalo.

Kruunuvuorenrannasta pääsee tulevaisuudessa Helsingin keskustaan varttitunnissa pikaratikalla, kun Kruunusillat yhdistää alueen Korkeasaaren kautta Hakaniemeen.

Kruuniksen kotien rakentamisen arvioitu alkamisaika on 2024 ja ensimmäiset kodit valmistuvat samaan aikaan ratikkayhteyden kanssa. Kiinnostuitko? Liity asiakasrekisteriimme, niin saat viestejä alueen suunnittelun etenemisestä.

Lue lisää Kruuniksesta täältä: https://www.yit.fi/kruunis

Upea meriluonto
Upea meriluonto
Valotaide luo tunnelmaa
Valotaide luo tunnelmaa
Palvelut omassa korttelissa
Palvelut omassa korttelissa

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kruunuvuorenrannan palvelut
  Kruunuvuorenrannassa apu löytyy palvelutorilta

  Kruunuvuorenrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Helsingin Kruunuvuorenranta
  Valo muuttuu taiteeksi

  Kruunuvuorenrannasta luodaan valaisemalla pimeän ajan maisemataideteos, joka näkyy Kruunuvuorenselän ylitse kantakaupunkiin, merelle ja saariin asti. Valaistuksesta ja valotaideteoksista tulee Kruunuvuorenrannan tavaramerkki. 

  Lue lisää

  Loggian ja Lorentzin valotaideteoksen suunnittelee ja toteuttaa kuvataiteilija Jaakko Niemelä (www.jaakkoniemela.com) yhteistyössä runoilija Henriikka Tavin kanssa. Taideteoksissa Lorentzinkujalle ja rakennusten väleihin projisoidaan tekstiä ja runoja, jotka ovat omalta osaltaan mukana luomassa uuden asuinalueen tarinaa. 

 • Kruunuvuorenrannan palvelut
  Suunnitteilla monipuoliset palvelut

  Alkuvaiheessa alueen monipuoliset palvelut ovat viereisessä Laajasalon keskuksessa. Siellä ovat mm koulut, päiväkodit, kaupat, terveysasema ja kirjasto. Alueelle on suunnitteilla päiväkoteja, leikkipuisto, kouluja, liikuntapuisto, liikuntahalli, uimaranta, julkisia venerantoja sekä moderni, alueellinen jätteen imukeräysjärjestelmä. Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta.

 • Kruunuvuorenranta, yhteydet
  Uusi merellinen yhteys

  Kruunuvuorenrannan merkittävin suunnitteilla oleva liikennehanke on kolmen sillan kautta kulkeva Kruunusillat raideliikenneyhteys. Se kulkee reittiä Laajasalo–Korkeasaari–Sompasaari–Kruununhaka. Silta lyhentää matkaa keskustaan kaikkialta Laajasalosta ja parantaa huomattavasti alueen saavutettavuutta. Jatkossa asuinalue liittyy paremmin Helsingin keskustaan ja Kalasatamaan.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kysy Sirulta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kruunuvuorenranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista