Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kruunuvuorenrannassa

Kruunuvuorenranta – uusi, merellinen kaupunginosa

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kruunuvuorenrannan palvelut
  Kruunuvuorenrannassa apu löytyy palvelutorilta

  Kruunuvuorenrannan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Helsingin Kruunuvuorenranta
  Valo muuttuu taiteeksi

  Kruunuvuorenrannasta luodaan valaisemalla pimeän ajan maisemataideteos, joka näkyy Kruunuvuorenselän ylitse kantakaupunkiin, merelle ja saariin asti. Valaistuksesta ja valotaideteoksista tulee Kruunuvuorenrannan tavaramerkki. 

  Lue lisää

  Loggian ja Lorentzin valotaideteoksen suunnittelee ja toteuttaa kuvataiteilija Jaakko Niemelä (www.jaakkoniemela.com) yhteistyössä runoilija Henriikka Tavin kanssa. Taideteoksissa Lorentzinkujalle ja rakennusten väleihin projisoidaan tekstiä ja runoja, jotka ovat omalta osaltaan mukana luomassa uuden asuinalueen tarinaa. 

 • Kruunuvuorenrannan palvelut
  Suunnitteilla monipuoliset palvelut

  Alkuvaiheessa alueen monipuoliset palvelut ovat viereisessä Laajasalon keskuksessa. Siellä ovat mm koulut, päiväkodit, kaupat, terveysasema ja kirjasto. Alueelle on suunnitteilla päiväkoteja, leikkipuisto, kouluja, liikuntapuisto, liikuntahalli, uimaranta, julkisia venerantoja sekä moderni, alueellinen jätteen imukeräysjärjestelmä. Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta.

 • Kruunuvuorenranta, yhteydet
  Uusi merellinen yhteys

  Kruunuvuorenrannan merkittävin suunnitteilla oleva liikennehanke on kolmen sillan kautta kulkeva Kruunusillat raideliikenneyhteys. Se kulkee reittiä Laajasalo–Korkeasaari–Sompasaari–Kruununhaka. Silta lyhentää matkaa keskustaan kaikkialta Laajasalosta ja parantaa huomattavasti alueen saavutettavuutta. Jatkossa asuinalue liittyy paremmin Helsingin keskustaan ja Kalasatamaan.

 • Hitas-asunnot Kruunuvuorenrannassa

  Kruunuvuorenrannan Hitas-asunnot ovat kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitas on asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä.

  Lue lisää hitas-asunnoista.

Kartta ja palvelut

Kysy Sirulta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Kruunuvuorenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Kruunuvuorenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...